Puhelinräpsyjä elokuulta

Tähän alkuun haluan sanoa, että pahoittelut normaalia vähän harvemmasta postaustahdista. Mulla lähtee nyt käyntiin viimeinen kokonainen Suomi-viikko, ja se sekä tämä edellinen on ollut täynnä tekemistä. Oon ollut menossa pää kolmantena jalkana, ja kun en oo ollut menossa, oon hoitanut tehtäviä juttuja tai nukkunut stressiä pois. Ja sen vähän luppoajan mitä mitä mulle on jäänyt, oon käyttänyt muiden blogien lukemiseen koska haluan lukea teidän muidenkin kirjoituksia (välillä jopa neljä päivää jäljessä) ja olla se aktiivinen lukija, mutta sen vuoksi mun oma blogi on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Mulla ois niin paljon kirjoitettavaa ja kuvamatskua (varsinkin asukuvia!!) teksteihin on oikeasti todella paljon, mutta mun aika ei kunnolla riitä kirjoittamiseen. Tää tulee kuitenkin vielä korjaantumaan ja kirjoitan niin usein kuin vain ehdin, mutta toivottavasti ymmärrätte ♡

Ne ihanat Sudion kuulokkeet, ihan mun lempparit ♡ Niistä voit lukea lisää täältä. × Testailin mun uuden puhelimen kameraa, ja kukas muukaan olisi täydellinen testailumalli kuin tää tyyppi. × Ja tässä lisää testailua, ihan hyvää jälkeä tää kyllä tekee!

Räpsyjä niistä äidin juhlista. Toi polaroid-kamera oli iso hitti ja innoissani siitä päivitin pitkästä aikaa Instagram-storyäkin, josta on tuo viimeinen kuva. Polaroid-kamerasta voit lukea lisää täältä ja fiiliksiä itse juhlista löydät täältä.

Huhhuh, ei meillä montaa viikkoa mennyt kunnes saatiin kaikki katsottua. Meidän katseluaikataulu oli niin tiukka, että sen jatkuvaan telkkarista pyörimiseen ehti tottua ja nyt on ihan orpo olo ilman GOTia 😀 × Selfiee Hörhiäisviikonlopulta. × Tampere ♡ Tätä kaupunkia tulee kyllä ikävä.

Pitsalla Little Joessa. En oo muuten koskaan syönyt noin ”sivistynyttä” pitsaa hahah 😀 × Hömelö ♡ × Sain itsemaksetun tuliaisen Englannista. Tää on ollut kyllä tosi jees!

Tykkäsin niistä Sudion kuulokkeista niin paljon, että tilasin sitten toisetkin. Käytän tosi paljon myös nappikuulokkeita, jotka on tietyissä tilanteissa kätevämmät, joten nyt mulla on täydellinen kuulokekombo! × Frebu on myös ihan lemppari, naaaaam. × Tilattiin ihania tekonahkatakkeja syksyä varten, nää on ihania!

♡ × Jos vaan voisin, eläisin pelkästään tällä vaniljakolalla. × Ei kauaa pystytty olemaan ilman seurattavaa sarjaa, ja Shooterille iso suositus multa!

Mun vaatteet on Zadaassa myynnissä enää vain 10.9. asti, koska en vaihdon vuoksi pääse postittamaan mitään. Eli nyt on viimeiset hetket shoppailla! Zadaasta voit lukea enemmän täältä. × Hörhiäisten jälkeinen pitsa on niiiiin parasta. × Mulla on töissä ollut viime päivinä ihan täyttä tuskaa, mutta onneksi voin tosiaan tsempata itseäni sillä että viikko enää!!

×××
Näiden kaltaisia kuvia näet enemmän kun otat seurantaan mun Snapchatin @ellimarias ja Instagramin @ellileppiniemi 🙂
Ajatuksia rakennekynsistä
Alle viikko enää

Kommentoi