TÄYDELLINEN KAMERA JUHLIIN + PIKA-ARVONTA - ELLI

TÄYDELLINEN KAMERA JUHLIIN + PIKA-ARVONTA


Yhteistyössä PhotoStella

Kirjoitinkin tähän äidin juhlien fiilispostaukseen että meillä oli ekaa kertaa koskaan juhlissa mukana polaroid-kuvausseinä. Mä oon kuolannut näitä kameroita jo pari vuotta ja olen ihastellut mitä upeampia kuvausseiniä varsinkin hääideoissa. Ja tällä kertaa mä halusin toteuttaa jotain spesiaalia äidille, ja voin sanoa onnistuneeni loistavasti, sillä meidän kuvauspiste ja koko polaroid-kamera oli yksi vetonauloista.Sain ihanan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä PhotoStellan kanssa tämän merkeissä. PhotoStella on varsin uusi tamperelainen valokuvausputiikki, josta kuulin ensimmäistä kertaa työkaverin kautta. Heidän liikkeensä sijaitsee ihan Tampereen keskustassa ja onhan heillä verkkokauppakin kauempana asuvia varten! PhotoStella todellakin onnistuu erottumaan joukosta edullisten hintojensa ja pikakameroihin erikoistumisen vuoksi. Heiltä löytyykin Suomen suurin valikoima pikakuvaukseen liittyen, eli kattaen itse kamerat, filmit, erikoisfilmit ja muut oheistuotteet.Käyttööni sain heiltä siis ihan älyttömän suloisen Instax Mini 8 -kameran ja samalla ostin monta pakettia filmiä mukaan. Kameraa hakiessani sain ensiluokkaista palvelua ja kamerakin asennettiin minulle valmiiksi sekä käyttöä opastettiin. Hannalla ja Timolla on molemmilla kokemusta asiakkaiden tarpeiden kuuntelemisesta, ja he osaavat auttaa just sulle oikean pikakameran valinnassa. Itse yllätyin valtavasti siitä, kuinka paljon erilaisia pikakameroita onkaan, kun olen tottunut näkemään useimmiten näitä Instax Mini -kameroita, joten ammattilaisten apu laajan valikoiman keskellä on todellakin tarpeen.Me tehtiin kuvausseinästä äidin näköinen ja juhlien teemaan sopiva. Sen kokoaminen oli oikeastaan tosi helppoa. Ostettiin ihan vaan tummansininen lakana, joka toimi taustana, ja tehtiin hopeasta koristepaperista kankaalle kehykset. Samasta matskusta leikattiin äidin nimen kirjaimet ja kiinnitettiin ne seinän yläosaan. Oltiin myös ostettu pienet hopeiset 5 ja 0 -ilmapallot jotka lisättiin mukaan myös. Seinän viereen kiinnitettiin juuttinarua, johon vieraat saivat laittaa kuvansa puisella pyykkipojalla kiinni. Jos sulla on tiedossa järjestettävät juhlat, niin tässä ois helppo vinkki sivuohjelmaksi! PhotoStella myös vuokraa näitä kameroita häihin ja muihin juhliin, lue siitä lisää täältä.Kuten jo aiemmin kerroin, tämä kuvauspiste oli menestys. En malta odottaa seuraavia juhlia joihin voisin toteuttaa vastaavan! Tämä kyseinen kamera kuitenkin lähtee mun mukaan Englantiin, sillä mun olisi tarkoitus tehdä vaihtoajasta leikekirja, johon kuuluu paljon näitä ihania polaroid-kuvia. Tästä voisin myös kertoa teille lisää myöhemmin :)

Käykäähän myös kurkkaamassa PhotoStellan verkkokauppa (ja tosiaan suosittelen erityisesti tsekkaamaan erikoisfilmit) ja tamperelaiset, vierailkaa ihmeessä liikkeessäkin (Verkatehtaankatu 9) ihastelemassa noita erikoisempia pikakameroita! Oma ehdoton lemppari on aivan ihana Hello Kitty -kameraJa hei, meille jäi juhlista Instax Mini -pikafilmiä jonkun verran yli kun ostettiin sitä varmuuden vuoksi ihan kunnolla. Mä myös aion jokatapauksessa käydä ostamassa filmiä lisää vaihtoa varten ennen lähtöä, joten ajattelin, että voisin toteuttaa pika-arvonnan näiden ihanien pikakameroiden kunniaksi ja arpoa jollekin teistä paketillisen filmiä! :) Paketti sisältää kaksi kasettia, joissa kummassakin on kymmenen valokuvaa ja filmi sopii siis Instax Mini -kameroihin, joten osallistu ehdottomasti jos sulla sellainen on.

Osallistuaksesi kommentoi toimiva sähköpostiosoitteesi kommentteihin, muuta ei tällä kertaa tarvitse tehdä! Aikaa osallistua on tiistain 29.8. loppuun asti.

×××
PhotoStellan löytää myös Instagramista @photostella.fi

39 kommenttia

 1. Aivan ihanan näköinen ja tosi kiva idea tuo seinä! 😍
  katja.rajala99@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tollane valokuvauspiste on aina perfect idea! Ollu omissakin juhlissa todella suosittu :D Polaroid kamera on kyllä sellanen jonka iteki haluisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tällainen tulee meillekin ehdottomasti jatkossakin! :) Ja suosittelen polaroid-kameraa kyllä niin kovasti<3

   Poista
 3. Oi tosi ihana idea tuo valokuvaseinä ja niin söpö tuo kamera ♥ Ihanaa, kun aiemmin haluttiin niin nopeasti eroon filmikameroista, mutta unohdettiin kuinka ihana se ihan oikea kehittynyt kuva onkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😍 Joo niinpä! Ja musta näissä polaroid-kuvissa on jotenkin aidompi fiilis kun on vain se yksi mahdollisuus, eikä niin että voi puhelimen sadoista kuvista valita parhaan :)

   Poista
 4. Ihana idea ja toi kamera on super sulonen! 😍

  VastaaPoista
 5. Toi kuvaus seinä on kyllä huippuidea juhliin !!

  VastaaPoista
 6. Tän kameran hankkimista olenkin suunnitellut!
  ninni_puhjo@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Hieno idea! Toivottavasti arpaonni suosii 🙌
  Lehto.sannamari@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Wau oispa hieno! <3
  p_paakko@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. susanne.hanninen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. akirenomi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rautsi_riikka@hotmail.com
   Häihin!!

   Poista
 11. Tällästä oonkin jo metsästellyt hetken! :)
  lampinen.hannajoh@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Itse haaveillut kyseistä kameraa jo pitkään ja nyt se on jo melkein ostoskorissa! Käyttöä löytyy myös filmeille varmasti vuoden päästä juhlittavissa häissä :) miijja88@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Laura.tetri@gmail.com 😍😍😍 kamera tulisi kyllä kovaan käyttöön! Oma hienoutensa tuossa polaroidissa😍

  VastaaPoista
 14. ansku.kl@gmail.com just tilasin kyseisen kameran😊

  VastaaPoista
 15. Tää olis täydellinen ensi kesän häihin. :)

  dansku3(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Kiva idea!
  holopainenveera@gmail.com

  VastaaPoista
 17. milzu93@hotmail.com 😍

  VastaaPoista
 18. Ensi kesän häihin! 🙂 nikki_on@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Ensi kesän häihin 🙂 nikki_on@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Mä olen miettinyt myös kyseistä kameraa, todella hauska idea juhliin ja ei paha juttu omissa häissä olis 8) Arvonnnan skippaan tällä kertaa, sillä en omista kyseistä kameraa enkä vielä ole varmaan hankkimassakaan:)

  VastaaPoista
 21. Oi todellakin mukana!
  karoliina.sofia.aho@gmail.com

  VastaaPoista
 22. tanja.tikka@gmail.com 😍

  VastaaPoista
 23. henna.paakinaho@gmx.com

  kui täydellistä omiin häihin ��

  VastaaPoista
 24. 😍😍😍nooraviuhko92@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Just satuin saamaan kyseisen kameran synttärilahjaksi! Se on aivan ihana. <3 Hyödyllinen tieto muutenkin, en ollutkaan kuullut tuosta PhotoStellasta vaikka Tampereella asunkin. :) helmihytti@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Ja joo käy ehdottomasti kurkkaamassa, ihana paikka😍

   Poista
 26. Vau mikä idea! Meilläkin haaveena saada kuvaus seinä ja vieraista mahdollisimman paljon kuvia :) häät maaliskuussa! rroosan@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Vitsit kuinka kiva idea tuo kuvausseinä! :)

  VastaaPoista
 28. jassoo. kylpyankkad@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Hyvä idea! Häät tulossa ja voisi sopia myös meidän juhlaan.
  leena.korpela1@gmail.com

  VastaaPoista
 30. suzzu_93@hotmail.com omiin häihin olisi kyllä ihana ❤

  VastaaPoista