Lifestyle

Viimeaikaisia ostoksia: Alkusyksyn ostokset

Mä en olekaan pitkään aikaan esitellyt täällä mitään ostoksia, vaikka itse tykkäänkin lukea sellaisia. Nyt viimeaikaisia ostoksia onkin kuitenkin kertynyt aika paljon, joten voitaisiin ottaa tähän väliin pieni koonti näistä. Nämä jutut ovat kotiutuneet viime kuukausien aikana, eli aika pitkällä aikavälillä.

 

Eli, mitä olen hankkinut viime kuukausien aikana?

Viime aikoina mä olen shoppaillut paljon käytettyjä juttuja, niin Facebook-kirppiksiltä kuin Zadaastakin (josta on tälläkin hetkellä tulossa pari kivaa vaatetta!). Yksi Facebook-kirppislöydöistä on nämä ihanat Minna Parikan pupu-korkkarit. Minna Parikkaa mä olen haaveillut kaappiin jo vuosia, edes jossain muodossa. Nyt kerrankin kirppikseltä löytyi juuri mun kokoa olevat korkkarit, joten päätin ostaa ne itselleni. Kyseessä ovat siis söpöt vaaleanpunaiset korkokengät, ihanilla glitter-pupukorvilla ja töpöhännällä.

 

Tämä pieni Furlan ihanuus lähti mukaan Venetsiasta. Mun ei todellakaan ollut tarkoitus ostaa tätä, mutta sitten alennus ja tuo väri saivat mut kaivamaan korttia laukusta. Kyseessä on Furlan Metropolis Mini, ja tämä on oikeasti pienin laukku koskaan! 😀 Mä kuitenkin kaavailin tästä sellaista söpöä vyölaukkua kuten Louis Vuittonin Millasta ja meneehän se noinkin söpönä yksityiskohtana. Väri oli todella yllättävä valinta, koska tarjolla oli myös vaaleanpunainen yksilö (haha), mutta jokin tässä keltaisessa viehätti kaikista eniten.

 

Kaikessa muussa sisustushuumassa innostuin tekemään muutamia pieniä hankintoja myös makuuhuoneeseen. Siellä vaihtuivatkin koristetyynyjen päälliset, muutama kasvi ja hankin tämän söpön karvaisen jakkaran. Tuo löytyi Sisustus Boppis -liikkeestä Ratinasta, ja hintakaan ei ollut mun mielestä paha, 35 euroa.

 

Ratinassa vietettiin Shopping Festivalia muutama viikko sitten, ja sieltä löysin Aarikan alennuksesta nämä maailman suloisimmat tonttu-korvakorut! Näistä mä olen niin innoissani, enkä malttaisi odottaa joulua. Tarjolla oli myös punaiset vastaavat, mutta mun mielestä nuo harmaat sopivat mulle paremmin.

Korvisten lisäksi ostin kuvassa näkyvän vaaleanpunaisen Aarikan käsikorun.

 

Vaatteita olen ostanut aika paljon, eikä tässä tosiaankaan ole ne kaikki. Olen ostanut mm. yhden hameen, mekkoja, yhden neulemekon, neulejakun ja punaisen kipparihatun.

Kuvassa näkyvä vaaleanpunainen pipo on myös Venetsian reissulta. Hahah, moniko ostaa Venetsiasta pipoja? 😀 Tuo maksoi kuitenkin vain pari euroa Pull&Bearin alennuksessa, joten nappasin sen mukaan.

Housut ovat Zarasta, kun koin tarvitsevani uudet ruutuhousut. Halusin tällä kertaa vaaleammat ja nämä ovat ihanan pehmeät ja rennot!

Poolopaita on ostettu myös Ratinan Shopping Festivaleilta tarjouksesta. Se on peräisin P.A.Z:sta ja ostin näitä itseasiassa kaksi; tämän beigen ja myös tummanharmaan.

 

Toinen kirppislöytö on Facebookista, ja samalla mun ensimmäinen Chanel! ♡ Maksoin tästä oikeastaan tosi vähän ja olen niin iloinen, koska tämä on kuin tehty minulle. Avattava korttilompakko on just sitä mitä tarvitsin, ja tuo pinkki väri ei voisi olla enempää mun näköinen.

 

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Ted Bakerin läppärilaukku. Mulla on viime viikkoina kulkenut läppäri töissä mukana joka päivä, joten koin tarvitsevani uuden läppärilaukun. Tämä versio on miesten mallia, mutta se on juuri täydellinen! Kapea, kaunis ja tyylikäs, ja tämähän on mulla tälläkin hetkellä Venäjällä mukana.

 

Viimeaikaisia ostoksia – mitä mieltä?

 


×××
Muista liittyä lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× BT: Epäonnen päivä muuttuikin onnistuneeksi
× Blogi-ilta P.A.Z-myymälässä: Syksyn avaintuotteita ja stailauskisa
× 10x ajatuksissa just nyt: Pinnallisia vai syvällisiä postauksia?
 

Lue myös

BT: Epäonnen päivä muuttuikin onnistuneeksi
Asu täynnä murrettuja syysvärejä

10 Comments

Leave a Reply