Lifestyle

Hyvää synttäriä minä! Millainen tyyppi olen kavereiden mielestä?

Kaikki postauksen kuvat © Elisa Juhala, Juhala Photo

Hyvää syntymäpäivää minä! Tänään mä täytän jo 23 vuotta, ja hui kun tuo kuulostaakin isolta luvulta. Mitään ikäkriisejä mulle ei silti ole iskenyt ja hyvä niin haha. Tämän vuoden synttärit mulla kuluu aikaisessa työvuorossa sekä Särkän Märkä -opiskelijatapahtumassa, joka sattuu osumaan tänä vuonna just synttäripäivälle. Sen takia saankin tänne kavereita muualta Suomesta, ja se on ihan parasta ♡

Halusin synttäripäiväksi jotain vähän erilaisempaa postausta. Te lukijat haluatte ehkä tietää musta vähän enemmän ja synttärit on tutustumispostausta varten just hyvä aika. Mä oon kuitenkin aika huono keksimään itsestäni mitään faktoja tai vastaavia, joten päästinkin tällä kertaa ääneen mun kavereita 😀 Enjoy!

 

Millainen olen kavereiden mielestä ja miten he kuvailevat minua?

”Oma-aloitteinen, rohkea, sanavalmis, upea, ystävä, serkku ♡”

”Ainakin semmonen kuka pistää toimeks ja saa aikaseks. Semmonen kenen kanssa juttu lentää monta tuntia ja silti jää aina niin monta asiaa kesken! Toimelias ja aikaansaava. Mut sit kans semmonen jolla on standardeja, sanan parhaassa merkityksessä. Eli semmonen kuka ei lähe mihin tahansa esim. yhteistyöhön mukaan tai hengaa semmosten kanssa jotka ei oo hyviä kavereita ja muuta.”

”Sä oot luotettava, rehellinen, aito ja ihana! Sulle on tosi helppo puhua ja sun kanssa on parasta viettää aikaa, vaikkei olis mitään erikoisempaa tekemistäkään. Oot myös ihanan positiivinen ja aurinkoinen!”

”Oot fiksu ja särmä tyyppi jonka kanssa ei välty nauramiselta. Parasta on muistella lapsuuden ideoita ja toteutuksia, ja vaikkei usein nähtäiskään niin silti juttu luistaa ja meillä on hauskaa! Sulla on korkea työmoraali ja elät täysillä. Olet tärkeä!”

 

”Elli tiivistettynä: hyvin näppärä ja aikaansaava ihminen. Kunnianhimonen ja määrätietonen, jos jotain haluaa niin varmasti tekee kaikkensa sen eteen että se toteutuu/sen saa. Tän mukana saattaa esiintyä pientä kärsimättömyyttä, ja turhautumista jos kaikki ei mee ihan sillain niinku on suunnitellu. Nauravainen!! Luotettava. Bonarina: helvetin nopee puhuun :D”

”Sinussa on ihanuus ja luotettavuus samassa paketissa, henkilö jonka kanssa on aina hauskaa!”

”Elli on helposti lähestyttävä persoona. Väittää olevansa se porukan hiljasin, mutta huomaamattaan on oikeasti lähes kokojan äänessä. Itsevarma ja seisoo sanojensa takana. Työnarkomaani, kuka on aina myöhässä.”

”Hirvee klisee mut mun mielestä sua kuvaa aika hyvin sanonta pieni ja pippurinen 😀 Niinku et oot tosi ihana ja kiltti ja ystävällinen, mut susta löytyy kyl tahtoo ja asennetta kuitenki paljon. Strong independent woman!”

 

Hahah mahtavaa kun nämä tyypit ympärillä, kiitos niin paljon teille ihanille ♡ Mut selkeästi tunnetaan tosi hyvin 😀

 

Tuliko tässä ilmi jotain yllätyksiä sulle?

 


×××
Voit seurata synttäripäivän menoa Snapchatissa @ellimarias!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Mun tatuoinnit: Mitä ne merkitsee?
× Vastaukset teidän kysymyksiin!
× Synttäriviikko: Miksi aloitin bloggaamisen?
 

Lue myös

5x vinkit työnhakuun: Näin mä sain töitä ja harkkapaikan
Kevään trendiväri laventeli yhdistettynä punaiseen - Ratinan avajaisten asu

20 Comments

Leave a Reply