Ajatuksia rakennekynsistä

Tänään koitti se päivä, mitä oon harmitellut jo pari viikkoa, kun multa poistettiin rakennekynnet. Jep, ne on vaan kynnet ja oon varmaan ainoa jota tää harmittaa näin paljon mutta silti. Tää on ihan käsittämättömän outoa olla nakukynsillä.
Otin rakennekynnet Studio Rosessa Tampereella huhtikuussa tarjouksen orjana, vähän niin kuin lohdutukseksi siitä, etten voinut pitää ripsienpidennyksiä enää. Ammattilaisen tekemiä rakennekynsiä mulla ei ole koskaan ennen ollut, ja oon ollutkin kyllä supertyytyväinen. Mulla kynnet pysyi aina tosi hyvin, eikä multa tainnut kertaakaan pudota yhtäkään kynttä. Välillä joku kynsistä otti vähän osumaa, mutta koskaan multa ei silti irronnut tai katkennut mikään. Kävin huollattamassa kynnet kuukausittain samassa paikassa ja se oli mulle hyvä huoltoväli. Studio Rosea voin myös suositella lämpimästi, ja erityisesti Lottaa!

Mä rakastuin rakennekynsiin ihan palavasti. Se fiilis on niin naisellinen kun on pitkät (tai siis mulle pitkät) ja aina huolitellut kynnet. Ja mitä enemmän mulla oli timantteja koristeina, sen parempi. Mä totuin elämään niillä, ja nyt puhelimella kirjoittaminen on ärsyttävän vaikeaa, muutenkin mulla on ollut tämän suhteen kauheasti ongelmia puhelimen vaihtumisen vuoksi. Odotan myös sitä jännityksellä jo, kun sormenpäät alkaa olla hellänä, kun näin kuulemma käy hyvin todennäköisesti.
Toisinaan kuulee puhuttavan, että rakennekynnet pilaavat omat kynnet, mutta mulla ei ainakaan käynyt mitään negatiivista. Eniten osumaa ottaneissa kynsissä näkyy jälkiä niistä osumista, mutta muuten mun kynnet tuntuvat vain vahvistuneet. Toki nää tuntuu tosi ohuilta verrattuna siihen kun oli geelit päällä, mutta ei nämä ole sellaista paperia missään nimessä mitä vähän pelkäsin. Mun kynnet olivat myös tosiaan kasvaneet geelien alla tosi hyvin, mutta lyhennettiin ne kuitenkin varmuudeksi etteivät katkea vahingossa.

Mulla on nyt niin alaston olo, ja tuntuu että jotain puuttuu. Ja mun mielestä mun sormet näyttää ihan paksuilta nakeilta nyt 😀 Mä jopa tunsin itseni laitetummaksi kynsien kanssa kuin ripsien, joten valitsisin jatkossakin mieluummin kauniit kädet ripsienpidennyksien sijaan, vaikkakin tätä valintaa ei mun eteen kylläkään tule. Ehkä mä sitten taas keväällä käyn laittamassa kädet ja kynnet näteiksi ♡ Mutta tosiaan, rakennekynsistä jäi mulle vaan iso kaipuu niitä kohtaan. Nyt täytyykin sitten palata kynsilakkojen pariin, osaankohan mä sitä hommaa edes enää haha?
Onko sulla koskaan ollut rakennekynsiä? Mikä saa sut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi?

×××
Tässä postauksessa laitoin pika-arvontaan paketin Instax Mini -filmiä, ja voittaja on miijja88@gmail.com ! Paljon onnea, sinuun on otettu yhteyttä sähköpostitse 🙂
No jännittääkö?
Puhelinräpsyjä elokuulta

Kommentoi