Lähtöpäivä

3:22 Herään muutaman torkutuksen jälkeen ja katson kun poikaystävä lähtee viemään koiraa pikaisesti ulos.
3:25 Tuijotan hetken kattoa ja mietin että tänäänkö se nyt ihan oikeasti tapahtuu.
3:33 Nousen ylös ja puen vaatteet päälle, sekä käyn vessassa ja harjaan hampaat.
3:50 Poikaystävä tulee koiran kanssa sisälle, ja otetaan Mishan kanssa pieni hetki vaan toisillemme. Itku oli niin lähellä mutta olin iloinen, kun Misha ei ollut kovin surullinen vielä. Ei se vielä tajunnut💔
3:58 Laitan laukut lukkoon, heitän takin päälle ja kengät jalkaan. Tsekkaan kämpän viimeistä kertaa vältellen samalla Mishan katsetta. Jätin sille vielä lattialle mun paidan.
4:10 Lähdetään ajamaan kohti Helsinkiä. Matkalla jutellaan niitä näitä pitäen toisemme hereillä.
5:15 Pysähdytään matkalla Linnatuulessa ja tilataan syötävää.
5:24 Saadaan meidän tilatut paniinit ja mutustetaan niitä.
5:45 Jatketaan matkaa. Loppumatkan mä taisinkin nukkua.
6:30 Ollaan perillä kentällä, jossa tehdään bag drop ja nostan vähän käteistä valmiiksi.

7:00 Sanotaan vikat moikat. Mä luulin, että se olisi ollut helpompaa mutta se olikin henkisesti yksi rankimmista kokemuksista. Saan kerättyä itseni, ja menen jonottamaan turvatarkastukseen.
7:15 Pääsen turvatarkastuksista läpi, ja jouduin siinä satunnaiseen räjähdejäämätestiin… 😀
7:30 Suuntaan portille vessassa käynnin ja vesipullon ostamisen jälkeen.
7:55 Pääsen istumaan koneeseen, joka on ihan täynnä. Koitan pidätellä itkua parhaani mukaan. Jotenkin ironisesti aina kun oon lentänyt, on ollut tosi nätti sää, mutta tuolloin Suomen puolella oli tosi synkkää ja satoi.
8:15 Lähdetään lentoon hiukan myöhässä, ja myönnän itselleni että Suomen jättäminen on taakse tosi surullista, vaikka tiedän edessä päin olevan huippuja juttuja.
8:30 Aloitan lukemaan Cosmopolitania, jotta saisin ajatukset johonkin positiivisempaan.
9:05 Lentoemännät vaan käveli meidän penkkirivin ohi tarjoamatta mitään. Mä olisin halunnut kahvin ja sitä hyvää mustikkamehua, näköjään täytyy tyytyä siis vaan vesipullooni. Syön Twix-patukan, mikä oli mulla mukana.
9:30 Alan meikkaamaan ja unohdin taas että primer, joka on muovisessa tuubissa ei oikein tykkää lentokoneessa olon paineesta ja meikkiä alkaa vaan tulvia tuubista. Onneksi oli paperia mukana.
10:00 Meikkaamisen jälkeen palaan taas Cosmopolitanin pariin loppulennon ajaksi vaikka meinaankin nukahtaa useaan otteeseen.
11:19/9:19 Laskeuduttiin onnistuneesti Lontooseen Gatwickin lentokentälle, ja totean, että täytyy varmaan jatkossa kirjata näitä kellonaikoja ylös niin Suomen kuin Englanninkin aikavyöhykkeen mukaan. Eka kellonaika on siis Suomen aikaa ja jälkimmäinen Englannin.

11:45/9:45 Sain laukkuni ja kävin noutamassa junalippuni, jonka olin ostanut valmiiksi.
12:04/10:04 Menen kentällä sijaitsevaan kahvilaan, josta ostan vettä ja kolmioleivän, jonka syön heti.
12:40/10:40 Siirryn odottamaan junaa laiturille, ja kävelyyn menikin hetki aikaa kahden ison matkalaukun kanssa.
13:11/11:11 Juna saapuu ja hyppään kyytiin. Mulla oli vähän ongelmia matkalaukkujen kanssa, koska junassa oli tosi vähän tilaa niille. Siellä oli matkalaukuille merkityt paikat, mutta tottakai kaikki olivat täynnä.
14:00/12:00 Laitan ekan jakson Vampyyripäiväkirjoja pyörimään. Sitä suositeltiin mulle, ja olin ladannut muutaman jakson Netflixin offlineen valmiiksi tätä varten.
15:07/13:07 Juna on perillä Southamptonissa, ja hitsi asemalta oli vaikea päästä ulos 😀 Aseman ulkopuolella katselen hetken ympärilleni uutta kotikaupunkiani ja sitten suuntaan taksin avulla tulevalle kodille.
15:30/13:30 Saan talon respasta isot niput lappuja ja pääsen kurkkaamaan huoneeseeni. Just sellainen kuin kuvissa, tää on tosi jees! Jätän laukut eteiseen ja tutkin huonetta tarkemmin.
16:35/14:35 Nakerran mukana olleen välipalapatukan kaiken maailman lappujen selailun yhteydessä ja mietin voisinko vaan mennä nukkumaan. Pitäisi käydä hakemassa ruokaa ja päivittäistavaroita, ja pyyhe, lakanat ja pari siivoustarviketta näin alkuun, mutta en jaksaisi millään. Matkustus väsyttää niin paljon. Vastailen myös blogin kommentteihin, kun nekin ovat jääneet täysin paitsioon tässä viikon aikana.
17:20/15:20 Nyt täytyy tehdä jotain järkevää ja alan tutkia Google Mapsia. Lataan Southamptonin offlinekartan ja tutkin reittejä Ikeaan ja pariin muuhun kauppaan. Huomaan että Ikean pitäisikin olla tosi lähellä.
18:40/16:40 Saan itseni vihdoin ylös ja lähden ulos kohti Ikeaa.

20:00/18:00 Pohdin Ikeakierroksen jälkeen jäänkö sinne syömään vai haenko ruokaa jostain muualta. Pohdin myös, vienkö Ikean ostokset välillä asunnolle vai menenkö samalla reissulla kauppaankin.
20:12/18:12 Päätän käydä kaupassa samalla, joten lähden suunnistamaan Mapsin kanssa Asdaan. Onnekseni saan siellä jättää Ikeakassin infoon ostosten teon ajaksi, jottei tarvitse raahata sitä ympäriinsä.
21:00/19:00 Menipäs pitkäksi, olin ihan hukassa tuolla kaupassa kun yritin löytää kaiken tarvittavan enkä osannut päättää mitä ostan tai syön. Nyt kuitenkin on lähdettävä kaikkien valtavien kantamusten kanssa takaisin asunnolle.
21:20/19:20 Huh vihdoin sisällä. Tyhjennän kylmää vaativat ostokset jääkaappiin ja makaan hetken sängyllä kun olen niin loppu.
21:30/19:30 Snäppäilen ja juttelen Whatsapissa tärkeiden ihmisten kanssa ja avaan myös läppärin, josta laitan parit meikkivideot Youtubesta pyörimään taustalle.
21:50/19:50 Syön kaupasta ostetun mikropastan ja mietin kuinka surkeat mun syömiset ovatkaan tänään olleet, mutta ei mulla edes ole oikeastaan ollut nälkä.
22:13/20:13 Aloitan kirjoittamaan Täällä ollaan -postausta.
23:00/21:00 Saan tekstit valmiiksi, mutta jätän kuvat muokattavaksi huomiselle, koska oon niin älyttömän väsynyt. Jatkan kauneusvideoiden katsomista koska se on parasta ”turhaa viihdettä” samalla kun snäppäilen.
2:23/00:23 Havahdun ja huomaan nukahtaneeni, mikä ei kyllä ole ihme näin pitkän päivän jälkeen. Laitan läppärin kiinni, pesen meikit pois ja harjaan hampaat. Vaihdan vaatteet yöpukuun ja menen oikeasti nukkumaan.

×××
Tästä tulikin tosi pitkä! Mutta mitä mieltä ootte, haluatteko lukea tämän tyyppisiä postauksia tulevaisuudessakin?
Mitä puin päälle kesällä 2017?
Hyvän mielen viikonloppu

Kommentoi