Matkustelu

Hiihtolomatunnelmia
Moikka ja ihanaa sunnuntaita ♡ Täällä Tampereen seudulla päättyy tänään hiihtolomat, ja sen kunniaksi ajattelin tulla kertomaan omasta hiihtolomastani. Oman lomani pidin tosin jo edellisellä viikolla ja nyt kulunut viikko on mennyt aikalailla normaalin arjen parissa. Me siis vietettiin hiihtoloma Lapissa, tutulta vuokratussa mökissä perheen kesken. Mökki on meille hyvinkin tuttu, sillä mun ollessa teini-ikäinen vietettiin tuolla aina kaksi viikkoa hiihtolomien aikaan.

Loma oli hyvin erilainen verrattuna noihin teininä koettuihin hiihtolomiin, sillä ymmärrettävistä syistä monet meille tutuiksi tulleet aktiviteetit jäivät pois. Ei tehty itseasiassa mitään, mitä ei olisi voinut tehdä ulkona turvavälien kera tai yksityisesti omalla porukalla. Mutta ei loma silti mun mielestä ollut yhtään sen huonompi, vaan koen olevani tosi etuoikeutettu että ylipäätään oli tällainen mahdollisuus. Tärkeintä kuitenkin oli yhdessä perheen kanssa vietetty aika ja irtiotto pois kotoa.


Mun lomanviettoa pääsi seuraamaan reaaliaikaisemmin Instagramin kautta, mutta mitä lomalla sitten oikein tuli tehtyä? Pelattiin Yatzyä ihan ennätysmäärä, nostalgiapärinöissä pelattiin myös Wiitä, käytiin katsomassa poroja, ihasteltiin vikana iltana revontulia, valokuvasin ihan hurjan paljon, käytiin yksityissaunassa ja avannossa, katseltiin upeita valotaideteoksia ja käytiin oman porukan kesken yksityisellä poroajelulla. Kokkailtiin joka päivä mökillä superhyviä ruokia ja omaksi suosikiksi nousi nakkikeitto (:D), koska sitä ei tule oikeastaan koskaan tehtyä kotona. Käytiin myös kolmena päivänä laskettelemassa, mutta niistä jokainen jäi syystä tai toisesta lyhyeksi. Napattiin yksi haaverikin ja muutamat meistä teki myös työ- tai koulujuttuja.

Ehdottomasti omia suosikkijuttuja oli tietysti avanto ja laskettelu, sekä oli huippua päästä vihdoin ensimmäistä kertaa poron reen kyytiin. Lasketteluun jäi tosin vain valtava kaiho takaisin, kun ne tosiaan jäivät jokaisena kertana kesken. Onneksi kuitenkin rinteet ovat ja pysyvät, joten ehkä palo on taas isompi sitten ensi vuonna, jos silloinkin olisi mahdollista lähteä laskettelemaan.

Kuvat kertovat varmasti enemmän kuin tuhat sanaa, ja haluan ehdottomasti pitää tämänkin lomapostauksen kuvapäiväkirjamaisena postauksena, joka toivon mukaan välittää hiihtolomatunnelmia sinne ruudun toiselle puolelle. Toivottavasti teilläkin on ollut ihana hiihtoloma, jos olette sen jo pitäneet ja ihanaa lomaa niille, joilla se on vielä edessä! Tänään mulla on vielä paljon puuhaa, kuvailujen, kuvien sekä videoiden editoinnin ja myös töiden suhteen, joten palaillaan taas paremmalla ajalla 🙂
Hiihtolomatunnelmia – Millainen sun hiihtoloma oli?
×××

Kaikki Lappi-postaukset kautta aikain löydät tämän tägin alta 🙂


Lue myös

Kauneustilauksen unboxing ja alennuskoodi Lykolle
Sinustako opiskelija? Omia koulumuistoja ja yhteishaun alkaminen

4 Comments

  • Lisa

    WOW, some of these photographs are unique.. this is beautiful! It would be awesome to see more like this skiing theme. When you love mountains, then Italy is still in your mind! ”Valle d’Aosta and Trentino Alto Adige” are unbelievable!

  • Jenny

    Mitkä kuvat, luonnon keskellä on niin ihanaa <3 Itsekin lomailin pohjoisessa viime viikolla ja hyvin onnistui perhepiirissä puuhailu meilläkin. Laskettelun kanssa oli meidäkin kohdalla osittain huonoa tuuria, kun yksi rinnepäivä jäi väliin hurjan kovan tuulen takia. Mutta toisaalta pohjoisessa mökillä on parasta juuri se luonnon keskellä oleminen. Rinnepäivän väliin jääminenkään ei harmittanut enää yhtään niin paljon, kun päätettiin korvata se kävelyllä tuulisessa tunturissa.

Leave a Reply