Extempore-tatuointi: Otin tatuoinnin Lontoon Camden Townissa

idtattoo

Hyvää tiistaita tyypit ♡ Näin Pariisissa ollessa onkin hyvä palata pari reissua taaksepäin Lontooseen. Siellä kävin viimeksi joulukuun alussa ja siltä reissulta jäi otsikon ja kuvan mukaisesti jotain pysyvääkin mukaan. Pari olikin huomannut tuosta blogin muuton myötä tulleesta uudesta bannerissa, että mulla on nykyään kädessä enemmänkin mustetta. Kyseinen kuva (tai oikeastaan teksti) on peräisin tuolta Lontoon reissulta.


Mulla on jo kauan ollut tämä idea mielessä, mutta paikkaa en ollut vielä valinnut, eli ihan täysin extempore-tatuointi ei ole kyseessä. Kuitenkaan mulla ei ollut suunnitelmissa käydä leimauttamassa itseäni tuolla lyhyellä matkalla, mutta kun matkaseura heitti idean tatuoinnin ottamisesta, muistin tämän ideani. Me käytiin kysymässä hintaa meidän hotellin lähellä olevasta tatuointimestasta, mutta hinta oli siinä niin korkea, että Suomessa ottaminen olisi tullut edullisemmaksi. Jatkoimme siis matkaa, ja päädyimme Camden Towniin, jossa hoksattiin että hei, täällähän näitä tatuointipaikkoja on paljon.


Camden Townissa monet (useimmat) lävistämöt ja tattoo shopit ovat ehkä vähän epäilyttäviä, eikä kaikissa esimerkiksi käytetä hanskoja. Kuljettiinkin tuolla googlaten jokainen ookoolta näyttävä paikka ja sitten vasta käytiin kysymässä walk-in -aikaa sekä hintoja. Muutaman jälkeen löydettiin hyvä paikka, johon saatiin aika tunnin päähän. Ehdittiin siis käydä syömässä hyvin ja sitten vaan mustetta iholle.

Tattoo shopin pojat olivat tosi mukavia ja heitettiin paljon vitsiä siitä, että tämä mun tatuointi on suomeksi eivätkä he välttämättä saa koskaan tietää mitä siinä lukee. Myös ääkkösten pisteet huvittivat. Mulla kävi hyvä tuuri, sillä juuri tuolloin paikalla oli vieraileva artisti, jonka jälki on todella upeaa. Hän hoiti tatuoimisen tosi ammattimaisesti kuten pitääkin, eikä tekstin teossa mennyt kauaa. Kokonaisuudessaan tykkäsin kokemuksesta paljon, sekä tietysti myös lopputuloksesta.


Tämä tatuointi tosiaan muistuttaa mua kiitollisuudesta. Pitäisi useammin muistaa, mitä kaikkea itsellä jo on ja olla siitä kiitollinen. Tuo lause myös istuu hyvin minulle, koska aina kun muistelen elämääni taaksepäin, tuntuu ihan hullulta miten paljon olenkaan aikoinaan toivonut, mutta saanut kuitenkin niiiiin paljon enemmän.Extempore-tatuointi: Oletko sä joskus tehnyt jotain vastaavaa?
×××

Muistathan seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi


Lue myös

Punainen ja valkoinen = FRESH! +vyölaukku crossbodyna?
Ensikosketus Pariisiin - Kuvapäiväkirja Pariisista

Kommentoi