Lifestyle

Fanni K – ihana uusi sisustusbrändi

Sillä tämä maailma on meidän. Pysähdytään yhdessä kokemaan kaikki sen pienet ihmeet. Nyt ja tässä. Ei kiirehditä ohi, vaan kuunnellaan. Koska maailma on meitä varten. Sinua ja minua.


Snäpissä ja Instagramissa seuraavat tietävätkin, että kaksi viimeistä päivää mä olen viettänyt Helsingissä, kun saatiin sopivasti useampikin pr-tapahtuma samoille päiville. Näistä yksi oli ihanan uuden Fanni K -brändin lanseeraustilaisuus, ja haluan ehdottomasti jakaa teille lisäinfoa ja kuvia tästä. Mentiin tilaisuuteen yhdessä Inkan ja Saran kanssa, ja yllätyttiin kaikki positiivisesti kuinka kiva tapahtuma tuo olikaan! Tilaisuus oli siis tosi hyvin järjestetty, selkeä ja mukaansatempaava, ja viihdyttiinkin siellä odotettua kauemmin.

 


bleiseri H&M × t-paita Burberry × farkut Levi’s × nilkkurit Kookenkä

Päällä mulla oli tällainen asu. Oli hassua olla pitkästä aikaa bleiseri päällä, mutta tykkäsin silti kovasti!

 

Lanseeraustilaisuus alkoi tutustumalla Fanni K:n omaan pisteeseen Outlet Tukun liikkeessä Vantaan Flamingossa. Piste oli laitettu tosi kauniiksi, ja tykkäsin superpaljon mökki-tyylisestä asettelusta. Saatiin tuossa heti lasit käteen ja kilisteltiin sekä osallistuttiin arvontaan, jossa oli mahdollisuus voittaa oma suosikkituote. Liikkeeseen tutustumisen jälkeen siirryttiin showroomille, jossa tarjolla oli brunssi! Tämä oli meille kaikille iso yllätys, mutta ehdottomasti positiivinen sellainen. Tarjolla oli vaikka mitä, ja pakko mainita erityisesti nuo ihan älyttömän söpöt minikokoiset mocktail-pullot sekä ihanat lasipurkit, joihin oli laitettu hedelmiä.

 

Showroomilla meille esiteltiin tarkemmin Fanni K, tarina brändin takana sekä uuden malliston tuotteita. Tammer-Tukullahan on myös monia muita brändejä, ja oli todella kiva että nekin saivat huomiota lyhyen esittelyn muodossa. Itselleni entuudestaan tuttuja brändejä olivat muun muassa Mustang, Rento ja 4Living, mutta näiltäkin merkeiltä moni tuote oli mulle täysin uusia tuttavuuksia. Esittelyn aikana saatiin tosiaan nauttia hyvistä tarjottavista ja sen jälkeen saatiin vapaasti tutustua niin showroomin kuin liikkeenkin tuotteisiin.

 

Fanni K on siis sisustusbrändi, joka koostuu keittiö-, kodinsisustus- ja lifestyletuotteista. Tuotteet ovat tarkoin harkittuja ja itse ihastuin todella kovasti aivan mielettömän söpöön värimaailmaan, joka istuu meidänkin kotiin kuin nenä päähän. Sävyt vaihtelivat harmaan ja vaalean välillä, mutta mukana oli myös ripaus mustaa ja muita tummempia sävyjä sekä suloisina piristeinä nähtiin hempeää vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Fanni K:n kaikki tuotteet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja jokainen tuote on valmistettu yksilöllisesti, kuitenkin varmistaen tasapainoinen kokonaisuus. Ja sanalla tasapainoinen minäkin kuvailisin Fanni K:ta, jos saisin valita vain yhden sanan. Tämä siksi, että kaikki tuntui sopivan täydellisesti yhteen värien ja muotoilun puolesta, vaikka yksittäiset tuotteet olivat silti samalla hyvinkin erilaisia.

Fanni K -brändiin voit tutustua tarkemmin täällä. Iso kiitos vielä Tammer-Tukulle ja muille toimijoille ihanasta tilaisuudesta!

 

Tästä mulle syttyikin pieni sisustusvimma, vaikka kokonaisuudessaan olenkin tyytyväinen meidän sisustukseen. Silti pikkujuttuja voi aina muuttaa ja lisätä, ja toivottavasti nähdään blogin puolellakin tänä keväänä enemmän myös sisustusjuttuja 🙂

 

Miltä Fanni K näyttää teidän mielestänne näiden kuvien perusteella?

 

×××
Liity lukijaksi Blogit.fi -sivuston kautta!

 

Lue myös

Kerrospukeutuminen: Kuinka pysyä lämpimänä kylmällä ilmalla?
Kooste mun vaihto-opiskelusta

16 Comments

Leave a Reply