Täydellinen kamera juhliin + pika-arvonta

Yhteistyössä PhotoStella
Kirjoitinkin tähän äidin juhlien fiilispostaukseen että meillä oli ekaa kertaa koskaan juhlissa mukana polaroid-kuvausseinä. Mä oon kuolannut näitä kameroita jo pari vuotta ja olen ihastellut mitä upeampia kuvausseiniä varsinkin hääideoissa. Ja tällä kertaa mä halusin toteuttaa jotain spesiaalia äidille, ja voin sanoa onnistuneeni loistavasti, sillä meidän kuvauspiste ja koko polaroid-kamera oli yksi vetonauloista.

Sain ihanan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä PhotoStellan kanssa tämän merkeissä. PhotoStella on varsin uusi tamperelainen valokuvausputiikki, josta kuulin ensimmäistä kertaa työkaverin kautta. Heidän liikkeensä sijaitsee ihan Tampereen keskustassa ja onhan heillä verkkokauppakin kauempana asuvia varten! PhotoStella todellakin onnistuu erottumaan joukosta edullisten hintojensa ja pikakameroihin erikoistumisen vuoksi. Heiltä löytyykin Suomen suurin valikoima pikakuvaukseen liittyen, eli kattaen itse kamerat, filmit, erikoisfilmit ja muut oheistuotteet.

Käyttööni sain heiltä siis ihan älyttömän suloisen Instax Mini 8 -kameran ja samalla ostin monta pakettia filmiä mukaan. Kameraa hakiessani sain ensiluokkaista palvelua ja kamerakin asennettiin minulle valmiiksi sekä käyttöä opastettiin. Hannalla ja Timolla on molemmilla kokemusta asiakkaiden tarpeiden kuuntelemisesta, ja he osaavat auttaa just sulle oikean pikakameran valinnassa. Itse yllätyin valtavasti siitä, kuinka paljon erilaisia pikakameroita onkaan, kun olen tottunut näkemään useimmiten näitä Instax Mini -kameroita, joten ammattilaisten apu laajan valikoiman keskellä on todellakin tarpeen.

Me tehtiin kuvausseinästä äidin näköinen ja juhlien teemaan sopiva. Sen kokoaminen oli oikeastaan tosi helppoa. Ostettiin ihan vaan tummansininen lakana, joka toimi taustana, ja tehtiin hopeasta koristepaperista kankaalle kehykset. Samasta matskusta leikattiin äidin nimen kirjaimet ja kiinnitettiin ne seinän yläosaan. Oltiin myös ostettu pienet hopeiset 5 ja 0 -ilmapallot jotka lisättiin mukaan myös. Seinän viereen kiinnitettiin juuttinarua, johon vieraat saivat laittaa kuvansa puisella pyykkipojalla kiinni. Jos sulla on tiedossa järjestettävät juhlat, niin tässä ois helppo vinkki sivuohjelmaksi! PhotoStella myös vuokraa näitä kameroita häihin ja muihin juhliin, lue siitä lisää täältä.

Kuten jo aiemmin kerroin, tämä kuvauspiste oli menestys. En malta odottaa seuraavia juhlia joihin voisin toteuttaa vastaavan! Tämä kyseinen kamera kuitenkin lähtee mun mukaan Englantiin, sillä mun olisi tarkoitus tehdä vaihtoajasta leikekirja, johon kuuluu paljon näitä ihania polaroid-kuvia. Tästä voisin myös kertoa teille lisää myöhemmin 🙂
Käykäähän myös kurkkaamassa PhotoStellan verkkokauppa (ja tosiaan suosittelen erityisesti tsekkaamaan erikoisfilmit) ja tamperelaiset, vierailkaa ihmeessä liikkeessäkin (Verkatehtaankatu 9) ihastelemassa noita erikoisempia pikakameroita! Oma ehdoton lemppari on aivan ihana Hello Kitty -kamera

Ja hei, meille jäi juhlista Instax Mini -pikafilmiä jonkun verran yli kun ostettiin sitä varmuuden vuoksi ihan kunnolla. Mä myös aion jokatapauksessa käydä ostamassa filmiä lisää vaihtoa varten ennen lähtöä, joten ajattelin, että voisin toteuttaa pika-arvonnan näiden ihanien pikakameroiden kunniaksi ja arpoa jollekin teistä paketillisen filmiä! 🙂 Paketti sisältää kaksi kasettia, joissa kummassakin on kymmenen valokuvaa ja filmi sopii siis Instax Mini -kameroihin, joten osallistu ehdottomasti jos sulla sellainen on.
Osallistuaksesi kommentoi toimiva sähköpostiosoitteesi kommentteihin, muuta ei tällä kertaa tarvitse tehdä! Aikaa osallistua on tiistain 29.8. loppuun asti.

×××
PhotoStellan löytää myös Instagramista @photostella.fi
Viime aikoina mä olen...
No jännittääkö?

Kommentoi