Oma tyyli

Vaaleanpunaisia kukkia kaikkialla – Roihuvuoren kirsikkapuisto


Roihuvuoren kirsikkapuisto on pitkään ollut mulla kevään must see -listalla, mutta tähän saakka olen joutunut tyytymään satunnaisiin kirsikkapuihin Tampereella ja Turussa. Tänä vuonna kuitenkin kuin ihmeen kaupalla ehdin ja pääsin käymään siellä, eikä Roihuvuoren kirsikkapuisto tuottanut todellakaan pettymystä.
Mä tosiaan harmittelin jo aiemmin Instagramin puolella sitä, että näytti uhkaavasti siltä että kirsikankukkakuvat jäisivät tänä vuonna mun osalta väliin. Kukinnan jälkeen alkoi ainakin Tampereella tosi kylmä ja sateinen jakso, joten kukat tuntuivat kestävän ennätysvähän aikaa. Mä en myöskään halunnut kuvata taivaan ollessa täysin harmaa ja kelin liian kolea, joten ehkä myös mun nirsoudella oli osuutta tässä 😀 Maanantaina pyörähdettiin Emilian kanssa aivan ihanassa Ole Henriksenin tapahtumassa autolla, joten samalla päätettiin hurauttaa Roihuvuoreenkin.
Koska kyseessä oli mun ensimmäinen kerta tuolla, pelkäsin vähän etukäteen että olisiko mun odotukset liian korkeilla. Usein kun odottaa jotain vuosia, ehtii omat odotukset kasvaa epärealistisiksi ja sitten iskeekin pettymys. Monet myös ovat sanoneet, että Roihuvuori on pienempi mitä oltiin kuvitellut ja monille se on ollutkin ihan pettymys. Mulle ei kuitenkaan onneksi käynyt niin, vaan päinvastoin yllätyin kuinka iso puisto oli ja kuinka paljon noita kirsikkapuita paikalla olikaan. Ja lisää näytti olevan tulossa!
Maanantaina oli kyllä ihan viimeisiä päiviä, kun Roihuvuoressa sai kivoja kuvia. Iso osa kukista oli jo lakastunut ja muuttunut rusehtaviksi, mutta viime tippakin on parempi kuin ei ollenkaan. Ja mun mielestä me saatiin tosi kivoja kuvia aikaiseksi! Ajoitus oli juuri oikea, sillä aurinko ei ollut suora mutta valoa riitti silti.
Tampereella tosiaan yleisin kuvauspaikka on Frenckellin aukion kirsikkapuut, joiden luo toivottavasti ehdin ensi vuonna taas. Viime vuoden kuvat napattiin siellä ja ne löydät täältä. Roihuvuorellekin täytyy yrittää järjestää aikaa ensi vuonna, jospa osuttaisiin paikalle täydellisen kukinnan aikaan! Kirsikkapuut ovat ehdottomasti mun lempipuita, ja harmittaa kun niiden kukinta on niin lyhyt. Toisaalta, ehkä se tekee niistä vielä spesiaalimpia ♡


neule VERO MODA
mekko YOUR FACE
kengät NIKE

Roihuvuoren kirsikkapuisto – Oletko sä käynyt paikanpäällä? Onko siellä muita kirsikankukkafaneja?
×××

Lisää kuvia näet Instagramista @ellileppiniemi!


Lue myös

Mitä markkinointikoordinaattori tekee? Vastaukset teidän kysymyksiin!
7 simppeliä asua kolmen päivän reissulle

4 Comments

Leave a Reply