Oma tyyli

7 simppeliä asua kolmen päivän reissulle

Kivaa viikonalkua kaikille ♡ Tämä postausidea on pyörinyt mun päässä jo kauan, ja vihdoin viikonloppuna sain toteutettua tämän. Mä pyrin keskittymään täällä blogissa pukeutumiseen ja mun matkaan kohti kestävää pukeutumista, vaikka viime aikoina aiheet ovatkin vähän rönsyilleet. Siksi tämä tulikin nyt tosi hyvään väliin, sillä haluan ottaa askeleen takaisin kohti alkuperäistä teemaa.

Huhtikuun alussa kävin tosiaan viikonloppureissulla Saksassa Recklinghausenissa, ja matkustin sinne pelkillä käsimatkatavaroilla. Pakatessa mieleen juolahti tällainen postausidea, jossa esittelisin kaikki asut, jotka saisin koottua pakatuista vaatteista. Mä nimittäin matkustan tosi usein pelkillä käsimatkatavaroilla ja se vaatii toisinaan melkoista koordinointia. Mukaan ei nimittäin mahdu niin paljoa eri vaatekappaleita, mutta haluan aina mukaan monipuolisesti eri asuja. Tämä siksi, että mun on usein hankala suunnitella tarkat asut etukäteen, vaan tykkään mennä aamun fiiliksen mukaan. Sen johdosta mä nykyään pakkaankin reissuille vaatekappaleita, jotka sopivat hyvin yhteen ja joista saan koottua mahdollisimman monta asukokonaisuutta. Näin kävi myös tuolla Recklinghausenin reissulla.

Otin siis mukaan 7 simppeliä asua kolmen päivän reissulle, joista päällä tuli pidettyä kolmea. Nämä kaikki ovat tosi yksinkertaisia, sillä yksinkertaisilla vaatteilla tämä vaatetetris onnistuu ehdottomasti helpommin. Tiedossa oli myös paljon kävelyä, joten halusin simppeliä ja rentoa päälle. Mukana mulla oli yhdet kengät, nuo kuvissa näkyvät Niket, jotka olen löytänyt Rekiltä. Takkina toimi vaaleanpunainen tekonahkatakki ja laukkuna mukana oli vaaleanpunainen Louis Vuitton Pochette Metis.


Asu 1

Tämän kokonaisuuden puin päälle viimeisenä reissupäivänä. Se olikin täydellinen valinta, kun oli jo hieman viileämpää, mutta kahdella paidalla selvisin ilman takkia. Nuo housut joustavat sopivasti, joten niillä oli mukava istua lentokoneessa ja kerrospukeutuminen on hyvä avainsana matkustaessa, kun neuleen saa helposti pois päältä ja takaisin. Tästä asusta tykkäsin ja tykkään edelleen kovasti.


Asu 2

Tämä asu taas oli mulla ensimmäisenä päivänä päällä. Välillä kuljin ilman takkia, kun tuolla ollessa kelit todellakin hellivät. Tämä oli ehdottomasti yksi simppeleimmistä asuista jonka pakkasin mukaan, mutta se oli joka tapauksessa selkeälinjainen ja klassinen, vaaleanpunaisen vivahteilla.


Asu 3

Aiempien asujen vaatteista olisi saanut yhdisteltyä tämän kokonaisuuden, ja käytännössähän tämä on asu 1, mutta kauluspaita on vain jätetty pois. Niinkin pieni seikka tekee tästä mun mielestä jo heti todella erilaisen, paljon simppelimmän.


Asu 4

Toisena alaosana mulla oli mukana musta farkkuhame, joka ulottuu hieman yli polvien. Mustaan on helppo yhdistää mikä tahansa yläosa, esimerkiksi valkoinen neule.


Asu 5

Tadaa, tässähän on asu 1 ja asu 3 vielä yhtenä versiona. Tämä mulla oikeastaan oli paluulennolla päällä, kun olin ottanut neuleen päältä pois. Niin rento kokonaisuus, ihanan hengittävä mutta silti tyylikäs kaikessa yksinkertaisuudessaan.


Asu 6

Tämän asun olettekin jo nähneet täällä. Sen pidemmittä puheitta, tämä oli ehkä reissun lempiasuni ja viihdyin siinä todella hyvin.


Asu 7

Ja viimeiseksi tetrisyhdistelmäksi jää tämä! Musta hame yhdistettynä rentoon kauluspaitaan on tyylikäs ja klassinen yhdistelmä. Nuo paidan napit tuovat tähän mun mielestä kivasti sitä jotain.


Sellaiset! Mä saan tällaisesta vaatekappaleiden pyörittelystä niin paljon mielihyvää, tää on ihan kuin mun oma pieni Tetris hahah 😀 Tekeekö joku muu näin? Tämä on muuten samalla ihan loistava muistutus siitä, kuinka vaatteita ei tarvitse olla montaa että voi luoda monta eri asukokonaisuutta. Ihan superhauskaa että sain nyt itsekin paljon inspiraatiota vaatteiden yhdistelemiseen tehdessäni tätä postausta!7 simppeliä asua kolmen päivän reissulle – Pelaatko säkin tällaista vaatetetristä?
×××

Recklinghausenin asut näet muuten tästä IGTV-videosta!


Lue myös

Vaaleanpunaisia kukkia kaikkialla - Roihuvuoren kirsikkapuisto
Ajatuksissa juuri nyt - Viime päivinä mä olen...

4 Comments

Leave a Reply