London snapshots 3; Imperial War Museum, Tower Bridge, Piccadilly CircusJa sitten viimeisen London snapshots -osan pariin! Viimeinen kokonainen reissupäivä oli meillä oikein kunnon tehopäivä, kierrettiin sinä päivänä ihan hulluna nähtävyyksiä 😀 Tuona päivänä käytiin siis myös Imperial War Museumissa, joka on siis aika kattava sotamuseo. Mua itseäni historiasta kiinnostaa eniten juurikin sodat, joten tää houkutteli paljon. 
Mentiin museolle tosin aika myöhään, joten ei kierretty koko museota, vaan vain ne mielenkiintoisimmat kerrokset. Niitä meille olivat ensimmäisen ja toisen maailmansodan aika, ja holokausti. Holokaustista oli tuolla oma erikoisnäyttelynsä, jossa ei saanut kuvata kun muualla sai. En myöskään ole varma onko holokaustinäyttely pysyvästi siellä vai vaan väliaikaisesti, mutta käykää ehdottomasti kurkkaamassa jos olette Lontooseen menossa! Muistaakseni tämäkin museo oli ilmainen.


Chinatownin olin tosiaan kuvitellut jotenkin isommaksi 😀 Tykkäsin tosi paljon noista paperipalloista, mutta muuten tunnelma olisi voinut olla enemmän China jos niin voi sanoa. Toki esimerkiksi kiinalaisen uudenvuoden aikaan toi on täysin erilainen paikka, joten ehkä kannattaa ajoittaa vierailu jonkin tapahtuman aikaan. Jos tykkää kiinalaisesta ruuasta, toi on ihan ehdoton paikka vierailla!

Katsokaa miten söpö tää Laduréen terassi on! Jos meillä olisi ollut enemmän aikaa, olisi ollut ihanaa jäädä tuohon nauttimaan parit macaronit, mutta tyydyttiin sitten vain poikkeamaan puodissa. Kauppakin oli niin älyttömän suloinen että olisin voinut viedä mukanani kaiken, mutta pakko mainita, että myyjä olisi voinut olla parempikin asiakaspalvelija… 😀 Piccadilly Circus! Tästä ei ole paljoakaan sanottavaa, kuin että mikäli haluatte nähdä valotaulut loisteessaan, ajoittakaa Lontoon reissu vasta syksyn jälkeen 😀 Tämä valotauluseinä on kuulemma remontissa syksyyn asti ja tilalla on siihen asti tällaiset kangasversiot. Ei siis juurikaan mitään nähtävää, mutta olihan tuolla ihana tunnelma suihkulähteineen ja katutaiteilijoineen.


Me kulutettiin Starbucksia aika hyvin matkan aikana, heh. Ehkä ensi kerralla voisi tutustua enemmän muihinkin kahviloihin, mutta Bucks on vaan niin tuttu ja turvallinen.


Lopuksi pari kuvaa mun lempparinähtävyydestä, joka on sitä ihan syystä ♡ Tower Bridge oli aivan mahtava, mutta se olisi ollut upeampi kauniimpana päivänä, vaikka pilvisyys toi siihen myös paljon lisää jykevyyttä. Mulla tosiaan meni Tower Bridgen tutkiminen lähempää vähän ohi sattuneesta syystä, mä esimerkiksi olin kuvaavani GoProlla kun käveltiin siltaa pitkin mutta sillan jälkeen huomasin ettei se ollut edes päällä hehe.

Voi kunpa vaan pääsisin pian tuonne takaisin!

Harmaata ja farkkua
Testissä: nkd-skn itseruskettavat

Kommentoi