Kuluneiden kuukausien suosikit

Kuluneiden kuukausien suosikit

Heissan! Mun postaustahti on viime aikoina alkanut ikävästi rakoilla ja tuntuu että ehdin blogin pariin kirjoittelemaan vain iltamyöhällä. Tätä postausta en enää eilen illalla kehdannut julkaista, kun kello oli jo yli kymmenen. No joka tapauksessa, ehkä kun taustatyöt saadaan kuntoon korjaantuu myös tämä postaustahti. Tänään kuitenkin sukelletaan viime aikaisten lemppareiden pariin, ja näitä kokosin ajalta joulukuu-tammikuu.

Mitkä sitten ovat kuluneiden kuukausien suosikit?

 

Tämä The Ordinaryn Buffet -seerumi on vienyt mun sydämen täysin! Sain tämän ylläripr-lahjana Cocopandalta enkä olisikaan tajunnut kaivata itse. Mutta ihan huippu tuote! Huomasin tosi lyhyessä ajassa ison positiivisen muutoksen ihossa. Pullo on helppokäyttöinen ja tuote imeytyy tosi hyvin.

 

Louis Vuitton Key Holder oli kyllä yksi syksyn parhaimmista hankinnoista. En aiemmin edes tajunnut tarvitsevani tällaista, mutta onhan tämä nyt korvaamaton. Rakastan sitä, ettei avaimet ole pitkin poikin laukussa naarmuttamassa kaikkea mahdollista, vaan ne pysyvät tuolla siististi.

 

Samsungin Galaxy Watch oli myös yksi syksyn hankinnoista. Älykellosta olen haaveillut ties kuinka kauan, mutta koin etteivät muut kellot olleet esteettisesti mua miellyttäviä kuin Apple Watch. Ja sehän ei nyt ollut vaihtoehto, kun mulla on pari vuotta ollut Android-puhelimia. Syksyllä Samsung kuitenkin teki tämän uuden mallin, hieman siromman ruusukultaisen kellon ja olin myyty. Onhan tuo edelleen vähän massiivinen mun pikkiriikkiseen ranteeseen ja välillä ärsyttää kun se värisee lakkaamatta ryhmäkeskusteluilmoitusten vuoksi. Silti kiva ja kätevä kapine! Plussaa myös siitä, että tämä kello sopii iOS-käyttöjärjestelmän kanssa yhteen, eli jos joskus palaan iPhoneen, ei tarvitse vaihtaa kelloa.

 

Uudet nahkahanskat olivat kesä jälkeen ehdottomasti hankittava -listalla. Löysin nämä Halosesta.

 

Saanko esitellä, maailman paras kuivashampoo, jonka sain pr-lahjana. Keune Blend Dry Shampoo on kyllä viimeisen päälle ihmeainetta, en ymmärrä miten tuollaisen lopputuloksen saa oikeasti ilman suihkua. Tästä on tulossa juttua vielä myöhemmin!

 

Kuten ehkä arvata saattaa, tämä Louis Vuitton Pochette Metis -laukku on ehdottomasti listalla. Kerroin tästä tarkemmin tässä postauksessa.

 

Viimeisenä haluan mainita tämän ihanan Ted Bakerin villakangastakin, jonka ostin Lontoosta. Se ei toki ole nyt tammikuussa päässyt käyttöön kun on liian kylmä, mutta joulukuun alun leudommilla keleillä tämä oli ehdoton lemppari. Niin kaunis, tyylikäs ja naisellinen. Ted Bakerin villakangastakki on ollut pitkään haaveissa ja nyt löysin sen hyvään hintaan.

Mikä on sun suosikkijuttu just nyt?

×××
Instagramissa @ellileppiniemi on käynnissä taas superkiva arvonta, käy kurkkaamassa!

  


LUE MYÖS NÄMÄ

Lue myös

Mishan ja Winstonin kuulumisia: Pentuarki ja synttärit
Blogin muutto ja uusi konsepti

Kommentoi