Lifestyle

6 tekstiä muilta bloggaajilta, jotka sinunkin tulisi lukea

Sini toteutti tällaisen postauksen pari viikkoa sitten ja mä innostuin tuosta ideasta tosi paljon! Törmäsin pariin tällaiseen viime kesänäkin, mutta nyt vasta tuo Sinin postaus sysäsi mutkin kokoamaan vastaavan.

Ideana on siis linkata teille muiden bloggaajien postauksia, jotka ovat mun mielestä olleet erityisen hyviä. Näitä mä suosittelen ehdottomasti luettavaksi muillekin!

 

Viivi kirjoittaa kosmetiikkablogia ja tykkäsin tosi paljon tästä pohdiskelevasta tekstistä. Hän pohtii, tekeeko kauneusjutuista kirjoittaminen, meikkaaminen ja itsestään huolehtiminen ihmisestä pinnallisen. Tuollainen ajattelutapa taitaa todellakin olla yleinen, mutta mun mielestä väärä ajattelutapa. Se, että kiinnität huomiota ulkonäköösi ei tee sinusta pinnallista kuten Viivikin sanoo.

 

Inka kertoo tosi hienosti siitä, kuinka ihmisten olisi tärkeämpää kannustaa toisiaan kuin lytätä. Miksi toisen onnistumisista ei voisi olla iloinen itsekin, kuinka kateuden voi kääntää voitoksi ja kuinka paljon ne ihanat kannustavat ihmiset vaikuttavatkaan. Mä itse olen pariin kertaan törmännyt ihmisiin, jotka ovat vain halunneet hyötyä musta, keksivät kaikesta negatiivisia huomautuksia ja ovat pidätelleet muakin menemästä eteenpäin, eikä se ole sellaista mitä haluan mun elämään.

 

Tämä onkin nyt aika ajankohtainen aihe. Mun mielestä Alina on tässä tuonut hyvin esille sen, kuinka ihmistä ei pitäisi arvottaa koulutuksen vuoksi. Mäkin olen monesti törmännyt ihmisiin, jotka yrittävät olla parempia kuin muut oman koulutuksensa vuoksi, ja mä en ole koskaan tajunnut miksi. Tähän liittyen olen viime päivinä seurannut erästä keskustelua, jossa meininki on äitynyt todella ällöttäväksi. Siellä ollaan nimittäin suoraan sanottu toisen olevan luuseri alempi tasoisen koulutuksen ja toisen työpaikan vuoksi…

 

Tämä teksti osui ja upposi. Mä olen myös rauhallinen tyyppi, ja mua on aina kuvailtu lähes kaikkialla rauhalliseksi. Se sekoitetaan tosi usein just vähän negatiivisiin aiheisiin ja ujouteen, ja mä itsekin haluaisin nähdä sen ennemmin vahvuutena, niin kuin Mariannekin kirjoittaa.

 

Diina jakoi aivan ihana vinkin blogissaan muutama päivä sitten! Mä en ollut tajunnutkaan tätä, vaikka kaapissa onkin kaksi kylpypalloa odottamassa käyttöään. Testasin tätä vinkkiä muuten jo heti perjantaina ja tykkään!

 

Mä olen aina ollut sitä mieltä, että negatiivisia tunteita ei saa peitellä ja tämä Saran teksti tiivistää sen hyvin. Varsinkin Suomessa on tosi vallitseva sellainen käsitys, että älä näytä sun surua, pettymystä tai ahdistusta. Älä välitä siitä ja tästä ja tuosta, ei tuo ole niin iso asia, älä ota siitä itseesi ja pysy vahvana. Mutta kun ne negatiiviset tunteetkin kuuluvat ihmisyyteen, niin miksi pitäisi yrittää olla joku superihminen? Negatiiviset tunteet jopa saavat mun mielestä positiiviset fiilikset tuntumaan paljon isommiltakin.

 

Oliko joku näistä teksteistä sulle jo tuttu? Mulle voi myös vinkata kommenttiboksiin muitakin hyviä tekstejä!

 


×××
Voit seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× My Day: Tiistai mun mukana
× Listahullun päiväkirja: 10 x parasta just nyt, 5 x to-do ja 5 x ei-niin-kivaa
× Mitä aion tehdä tänä kesänä? Se kuuluisa summer bucket list
 

Lue myös

Tupladenim kesä-asussa
Be bold: Sä tarvitset vain miljoona unelmaa ja kaikki on mahdollista

8 Comments

Leave a Reply