Lifestyle

Makumatkalle lapsuuteen Lidlin paistopisteen kautta

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’09_2019_LIDL_ELLILEPPINIEMI’);

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lidlin ja Indieplacen kanssa.
Muistatko sinä, mikä oli sun lapsuuden herkku? Mun kohdalla ihan ensimmäinen herkku on ollut rusinat, joiden uskoin olevan karkkia. Yhdessä lapsuuteni suosikkikuvassa odottelen rusinat kourassa lähtöä Saksaan, jonne me muutettiin mun ollessa vuoden ikäinen. Saksassa asuttiin muutama vuosi ja muistankin yllättävän paljon pieniä yksityiskohtia ottaen huomioon että olin alle viisivuotias. Tosi monet muistot liittyvät ruokaan hahah 😀 Kaupallisessa yhteistyössä Lidlin kanssa pääsinkin makumatkalle lapsuuteen, aivan kuten joka kerta Lidlin paistopisteellä asioidessani.Makumatkalle lapsuuteen

Yksi suosikkiherkuistani lapsuudessa ja Saksassa oli nimittäin brezelit. Muistan elävästi pikkuruisen brezel-kojun keskustassa, jonka lasiin aina tyyliin painettiin naamamme samalla seuraten brezeleiden valmistumista. Valmiit rinkelit putosivat nimittäin liuskaa pitkin muiden joukkoon, ja lapsen silmin se oli superhauskaa ja jännittävää. Muistan myös kuinka aukiolla kojun ympärillä parveili puluja, kun ihmiset syöttivät brezeleitä niillekin.Brezel on siis perinteinen suolainen vehnärinkeli. Se toimii parhaiten suolaisena herkkuna tai välipalana, mutta olen mä näitä syönyt ilta- ja myös aamupalanakin joskus haha. Palattuamme Suomeen muistan kun etsittiin näitä rinkeleitä ja pariin kertaan jopa yritettiin tehdä niitä itse. Lopputulos ei ollut kummoinen, mutta kelpasi silloin paremman puutteessa 😀 Lidl kuitenkin saapui Suomeen pari vuotta meidän jälkeen ja muistan myös esimerkiksi pienen kotipaikkakuntamme Lidlin avajaiset. Lidlistä löytyikin joskus pakastettuja brezeleitä, joita ollaan kokeiltu aikoinaan myös!
Iso läpilyönti makumatkalle lapsuuteen tapahtui kuitenkin silloin, kun Lidleihin alkoi ilmestyä paistopisteitä. Paistopisteeltä nimittäin bongattiin heti brezelit, kaikkien muiden ihanien leivosten ja sämpylöiden joukosta. Siitä lähtien koko paistopiste ja erityisesti ne brezelit ovat olleet mun suosikkeja sekä kovassa kulutuksessa. Olen kokenut ne loistavaksi välipalaksi, jonka nappaan kiireessä mukaan pikkunälän pelastajaksi. Brezel on nimittäin helppo syödä tarvittaessa vaikka autossa, heh. Ja ai että, jos paistopisteelle osuu aamulla kun brezelit ovat vielä lämpimiä…♡ Suosittelen!Lidlin myötä brezelit ovat rantautuneet Suomeenkin loistavasti. Nykyään nimittäin kaikki tietävät mikä on kyseessä, kun taas ennen Lidlin paistopistettä rinkelin olemusta sai selittää oikestaan jokaiselle 😀 Ovatko brezelit sulle tuttuja? Onko jokin muu Lidlin paistopisteen tuote sun suosikki?Mikä on sinun Lidl-suosikkisi?
×××

Voit bongata minut lapsena herkuttelemassa brezelillä mun Instagramista @ellileppiniemi, hahah. Samassa huikkailen myös arvonnasta, johon kannattaa ehdottomasti osallistua!


Lue myös

Poikaystävän vaatekaapilla - Makia x Moomin
Tein elämäni hulluimman päätöksen

Leave a Reply