Ihan fanityttönä

Meistä varmasti jokainen on teininä ollut jonkun artistin tai bändin fani, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Mä itse olin tuolloin vähän piilofani, eikä musta oikein näkynyt mikään fanittaminen ulospäin. Mutta nykyään, oon alkanut tuomaan omia mielipiteitäni vahvemmin esille ja yksi askel siihen on näyttää mistä musiikista mä tykkään. Ja kuten kuvista voi päätellä, Ed Sheeran on yksi mun suurimmista rakkauksista.


Oon sanonut, että Ed on ehkä jopa ainoa artisti, jonka fanipaitaa voin pitää päällä julkisestikin. Mä ostin näitä paitoja kevään Lontoon reissulta kaksi, kun oltiin kuuntelemassa Ediä O2 -areenalla. Halusin tosiaan tämän kuvissakin näkyvän valkoisen paidan, mutta ne olivat ennen keikkaa loppu siltä kioskilta jossa olimme, joten ostin sinisen. Keikan jälkeen kuitenkin niitä valkoisia oli, joskin vähän liian isona mulle, mutta mun oli pakko saada sekin. Ja toi vähän isompi koko on jopa hyvä juttu vaan.

Mä tykkään yleensä yhdistää tämän paidan mom jeansien kanssa ja tällä kerralla heitin kaveriksi vielä oversize -farkkutakin. Ehkä tuli vähän laatikkomainen asu ja välillä tunsin näyttäväni tosi isolta, mutta silti tykkäsin tästä asusta paljon 😀 Tosi mun tyyppinen rentoina päivinä, jolloin en jaksa panostaa ihan niin paljoa.

Mulla ei oikeastaan ole mielipidettä siitä, ”saako” bändipaitoja käyttää vaikkei kyseistä bändiä kuuntelisikaan, kun tästä on ollut jonkun verran puhetta esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Eikä mulla ole mitään sitä vastaan että ostetaan bändipaita vaikkapa H&M:stä. Mä itse mieluummin ostan ihan artistin omasta valikoimasta, jotta artisti hyötyy siitä, mutta kukin tekee niin kuin parhaakseen näkee. Mä en myöskään haluaisi laittaa päälleni paitaa, jossa on sellaisen bändin logo josta en tiedä mitään, mutta tämäkin on jokaisen oma valinta.

Ed Sheeranin musiikki on jotain niin isoa mulle. Kuten oon aiemminkin sanonut, jos mulla on kuulokkeet korvilla, siellä soi yhdeksän kertaa kymmenestä joku Edin biisi. Ne kappaleet tuo mulle ihan järjettömän hyvän fiiliksen, mä rauhoitun ja rentoudun samalla sekunnilla kun joku niistä alkaa. Ne on sellaisia biisejä, joihin mä en vain kyllästy millään ja voin kuunnella niitä uudestaan ja uudestaan sekä osaan niistä monet kokonaan ulkoa. Tätä kirjoittaessanikin Spotifystä soi Edin Afire Love.


t-paita Ed Sheeran × farkut Monki × kengät Nike × farkkutakki Broadway NYC Fashion × kuulokkeet Sudio*

* saatu

Se keikka toukokuun alussa oli mulle niin ihana kokemus. Edin keikalla oleminen Lontoossa on ollut kauan mun elämän bucket listillä, ja tarkemmin ottaen oon aina halunnut Wembleylle kuuntelemaan häntä. Sekin toteutuu ensi kesänä!! Mut valtaa ihan käsittämätön onnellisuuden tunne kun muistelen sitä toukokuista keikkaa ja samalla niin kova malttamattomuuden tunne, kun mietin ensi kesän keikkoja. En vaan jaksaisi odottaa näin montaa kuukautta.
Mitä artistia tai bändiä sä fanitat? Mitä tykkäätte tästä asusta ja mitä mieltä ylipäätään ootte bändipaidoista ja niiden käytöstä?

×××
En hyödy tästä mitenkään, mutta haluaisin infota teitäkin Sudion lokakuun kampanjasta. Lokakuun ajan Sudio lahjoittaa pinkkien kuulokkeiden myyntituotosta 10% Ruotsin rintasyöpäsäätiölle. Katsokaa esimerkiksi kuinka söpöt nämäkin pinkit kuulokkeet ovat ♡

Lue myös

Maailman suloisin kahvila
CaseApp arvonnan voittaja

Kommentoi