Oma tyyli

ADVENTTIARVONTA: MON|SUN -lahjapakkaukset

Arvontapalkinto on saatu.
Ensimmäinen adventti on täällä ja se tarkoittaa adventtikalenterin starttia! Nämä blogin adventtikalenterit ovat olleet aiempina vuosina todella suosittuja, joten ehdottomasti halusin toteuttaa tämän taas tänä vuonna uudelleen. Tänä vuonna onkin oikein kivoja luukkuja tiedossa, joten pysykäähän kuulolla ;D Näissä adventtikalenterin luukuissa on tosiaan ideana se, että joka adventti täällä blogissa, Instagramissa ja blogin Facebookissa aukeaa uusi arvonta. Voit osallistua jokaisessa kanavassa lisätäksesi voittomahdollisuuksiasi 🙂

Tämän vuoden kalenterin ensimmäisestä luukusta paljastuukin ihanat MON|SUN -lahjapakkaukset! MON|SUN on skandinaavinen home spa -brändi, joka tarjoaa jouluun ja talven juhlakauteen ylellisen rentouttavia ihonhoitohetkiä. Brändin tarkoitus on tuoda kylpylämäinen hemmottelu arkipäivään ja brändin nimikin tulee fraasista ”Monday to Sunday”. MON|SUN:in tuotteet ovat 100% vegaaneja sekä ne suunnitellaan tehdään Ruotsissa. Brändin tuotteita löytää yksinoikeudella Kicks-myymälöistä ja –verkkokaupasta, tai heidän omilta sivuiltaan monsunspa.com.
Mä sain arvottavaksi kaksi ihanaa Moment makers -lahjapakkausta. Pakkaus sisältää jokaiselle viikonpäivälle oman ylellisen hoitotuotteensa, joilla voit luoda viikonloppumaisen tunnelman jokaiselle päivälle. Pakkaus koostuu seitsemästä tuotteesta, ja mukana oleva Calming Oats Weekend reflection -kylpysuola on eksklusiivisesti vain tässä lahjapakkauksessa.

MON|SUN -hemmottelurutiini sekä Moment makers pakkaus sisältää:
Maanantai: suihkugeeli 7AM Shower, Mineral & Moist.
Tiistai: saippua Daily Detox, Detox & Antioxidant.
Keskiviikko: jalkanaamio Bedtime Therapy, Calming Oats.
Torstai: käsivoide Daily Savior, Mineral & Moist.
Perjantai: vartalovoide After Hour Moist, Vitamin&Oil.
Lauantai: kylpysuola Weekend Reflection, Calming Oats.
Sunnuntai: tuoksukynttilä Sunday Ease, Calming Oats.
Osallistu arvontaan

Ensimmäisessä adventtiluukussa arvotaan siis kaksi (2) kappaletta MON|SUN Moment makers -lahjapakkausta. Arvontaan osallistuminen on helppoa:

× Kerro kommenteissa, kenelle antaisit toisen pakkauksen.
× Muista jättää kommentteihin toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan sinuun yhteyden jos arpaonni suosii. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille.
× Voit tuplata ja jopa triplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagramissa ja Facebookissa.
× Osallistua voi perjantaihin 6.12. asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!
Kenelle sinä antaisit toisen MON|SUN -lahjapakkauksen?
×××

Liityithän jo lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?


Lue myös

Kahdet silmälasit, kaksi eri tyyliä
Tampereen joulutori ja vaaleanpunaiset överit

57 Comments

Leave a Reply