Ensimmäiset ostokset Southamptonista

Mä oon ehkä vähän päässyt irti henkseleistäni täällä, kun oon ihan hullaantunut näistä kaikista ihanista kaupoista. Oon kierrellyt niissä jo monesti, ja mukaan onkin tarttunut aika paljon kaikkea kivaa, varsinkin kun opiskelijat saa täällä näin lukukauden alussa todella hyvät alennukset. Nyt täytyy koittaa hetkeksi rauhoittua hahah.
Urban Outfitters on yksi mun lempparikaupoista ihan ehdottomasti ja ylläolevan kuvan jutut on kaikki sieltä.
1. Tämä kimallepaita kiinnitti mun huomion heti ensimmäisenä. Mä ajattelin heti, että tää on täydellinen uudeksivuodeksi ja siitä se sitten lähti. Parempi ajoissa kuin liian myöhään 😀
2. Calvin Kleinin bralette oli hyvässä alennuksessa, niin se lähti mukaan. Mulla on näitä jo ennestäänkin, ja nämä on mulle ihan lifesavereitä koska käytän lähes päivittäin tällaista. En nimittäin tykkää pitää neuleen tai muun paidan alla toppia, mutta haluan kuitenkin jotain siihen väliin rintsikoiden päälle, ja siihen braletet onkin täydellisiä.
3. Kassalla bongasin BH Cosmeticsin highlighter-paletin, jossa on neljä ihanaa highlighter-sävyä. En ajatellut koskaan innostuvani näistä ”värillisistä” highlightereista, mutta kun tuo paletti oli niin halpa, päätin ottaa kokeiluun. Tästä voisin tehdä mielelläni erillistäkin postausta 🙂
4. Ostin myös Urbanista tämän ihanan polaroid-kehyksen, se on niin suloinen leijuvien kimalteiden vuoksi!

5. Saralta oon ensimmäistä kertaa kuullut Jack Willsistä, ja kävinkin sitten ihastumassa heidän liikkeeseensä. Siellä oli älyttömän hyvät opiskelija-alet, ja mukaan lähtikin tämä ihana ruutukauluspaita.
6. Toinen uusi vaatekauppaihastus on Fat Face, jonka nimelle naurettiin jo keväällä Lontoon reissulla. Mutta nyt kävin pyörähtämässä siellä, ja voi että voisin ottaa sieltä kaiken! Ostin sieltä tämän toisen kauluspaidan, jossa on pieniä kirjailtuja kukkia.

7. Jack Willsistä ostin myös tummanharmaan perusneuleen, jollaisen ostamista olen harkinnut jo pitkään.
8. Fat Facesta mukaan lähti vielä tällainen hiukan korkeakauluksinen perusneule.

Meikkien suhteen olin varautunutkin ostavani näitä vasta täältä laajempien valikoimien ja hintojen vuoksi. Superdrugista ostinkin tänään nämä seuraavat jutut kun iso osa mun meikeistä alkoi näyttää loppumisen merkkejä (miksi ne aina loppuu yhtäaikaa), enkä malta oottaa huomista aamua kun voin testata näitä kunnolla.

9. Mun contour-puuteri alkoi vetää viimeisiään ja yritin etsiä Nyxiä täältä tuloksetta. Otin sitten kokeiluun tämän Sleekin version, joka näytti tarpeeksi kylmänsävyiseltä.
10. Myös Nyxin vihreä peiteväri alkaa olla lopussa, joten tarvitsin uuden sellaisen ja päätin nyt testata MUA:n laajempaa peiteväripalettia.
11. Mulla on ollut käytössä Anastasian Brow Wiz, joka on ollut ihan mun luottokulmatuote. Siitä hajosi keväällä tuo harjapää, jonka vuoksi oonkin harkinnut uuden ostamista. Anastasia on kuitenkin sen verran kallis, niin päätin ottaa tällä kertaa testiin Elfin vastaavan. Tämäkin maksoi pari hassua puntaa, saa nähdä kuinka vetää vertoja Anastasialle.
12. MUA:lta ostin vielä Setting Sprayn, johon mulla oli akuutein tarve. Toivon että tää ajaa asiansa hyvin! 
13. Primer mulla ei ollut ollenkaan lopussa, mutta oon ollut aika kyllästynyt siihen Nyxin vihreään primeriin jonka ostin Tuurista (näkyy tässä postauksessa), sillä se laittaa mun naaman kiiltämään ihan älyttömästi. Tämä Barry M.:n versio lupaa mattaista lopputulosta, joten toivotaan parasta.
14. Kasvorasva lähti mukaan, kun unohdin kokonaan ottaa sen mukaan tänne Englantiin 😀 Ostinkin sitten ekana päivänä Nivean kehutun rasvan, mutta musta se on tosi paksua varsinkin aamulla meikin alle joten kokeillaan tällaista kevyempää.

Näistä kaikista olisi musta tosi kiva tehdä uusi pika-arvostelupostaus, jos teitä vain kiinnostaa! 🙂

15. Urban Outfittersistä ostin vielä nämä pari vihkoa. Notes -vihko on nyt mun blogivihko, kun vihdoin sain aikaiseksi hankkia sellaisen. Oon ollut aina sitä mieltä, että mä pärjään kyllä vain puhelimen muistiolla, mutta nyt ajattelin kokeilla vihkoa. Suunnitelin myös täyttäväni samalla vähän samalla tyylillä kuin bullet journaleita täytetään ja katsoa, kuinka se sujuu.
16. Daily Journalin ostin yhden vaihtarikaverin suosituksesta, ja tätä ajattelin käyttää tavallaan koulupäiväkirjana jotta pysyn paremmin tehtävistä ja vastaavista mukana.
17. Hello Kitty -penaalin ja kynän ostin ihan heräteostoksena, kun en vaan voinut vastustaa näitä hahah 😀

×××
Muista osallistua arvontaan täällä! 🙂

Lue myös

Hyvän mielen viikonloppu
Appletytön syrjähyppy - OnePlus 5

Kommentoi