KAUNIIMPAA ELEKTRONIIKKAA + ARVONTA - ELLI

KAUNIIMPAA ELEKTRONIIKKAA + ARVONTA


Yhteistyössä CaseApp

Mä matkustelen aika paljon, vaikkakaan en ulkomailla. Kahden kuluneen vuoden ajan oon käynyt vähintään kerran kuukaudessa Turussa, useina kuukausina jopa pari kertaa ja sen lisäksi oon matkustellut joinakin viikonloppuina Kankaanpäähän. Mulla on ollut tosi harvoin täysin vapaita viikonloppuja ihan vaan kotona, ja tuntuu että oon aina menossa jonnekin. Mä siis matkustan melko paljon kotimaassa siellä ollessani, ja näillä reissuilla mulla kulkee aina tosi paljon elektroniikkaa mukana koska mä oon tällainen pieni elektroniikkanörtti hahah.

Ostin MacBookin kun aloitin opinnot korkeakoulussa ja pohdin kauan 13 ja 15 tuumaisen välillä, joista päädyin kuitenkin valitsemaan pienemmän koska sitä on helpompi kuljettaa. Mulle on läppärissä todella tärkeää se, että tehoja riittää, mutta läppäri on oikeasti helposti kannettava kaikkialla mukana. Mä en halua mun läppärille isoa läppärilaukkua vaan haluan sen kulkevan mun tote bagissa. Kuitenkin, siellä kannan paljon muutakin tavaraa, ja usein olen pelännyt kuinka mun tietokoneelle käykään. Mä en halua sen naarmuuntuvan enkä kyllä rehellisesti juurikaan nauti MacBookin pinnasta, joka kerää erittäin helposti sormenjälkiä ja muuta likaa.CaseApp kuitenkin lähetti mulle ihanan suojakuoren niin mun tietokoneeseen kuin iPadiinkin, ja katsokaa nyt kuinka upeilta ne näyttääkään! Enää mun ei tarvitse pelätä MacBookin yläkannen tai iPadin takakannen naarmuuntumista eikä kumpaakaan ilmesty enää inhottavia sormenjälkiä. Nämä molemmat oli tosi helppo asentaa, ja paikkaa pystyi vielä vaihtamaan jos heti ekalla kerralla ei osunutkaan täydellisesti kohdalleen. Heillä ei ollut kuoria tähän mun pienempään iPad Prohon, joten jouduin vähän soveltamaan (:D) mutta oon siihenkin todella tyytyväinen!Usein näkee CaseAppilta mainostettavan vain puhelimenkuoria, ja iPhone kuoret taitavatkin olla heidän päätuotteensa, mutta oon iloinen että saan kunnian tuoda esille myös vaihtoehtoja muihin laitteisiin. Kovia kuoria saa siis iPhoneihin, Samsung Galaxy -malleille, iPodiin ja joillekin iPadeille. Tarrakuoria (jonkalaiset siis munkin laitteissa on) on saatavilla useammille laitteille ja malleille, ja valikoiman tarrakuorista löydät täältä. Muistathan, että CaseAppilla voit myös suunnitella itse omat tarrakuoret tai kovat kuoret! Tutustu siihen täältä.Me haluttiin myös CaseAppin kanssa järjestää teille arvonta, jossa yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa mitkä tahansa valitsemansa kuoret! Osallistu näin:

× Varmista, että olet blogini lukija Bloggerin tai Bloglovinin kautta (uudetkin lukijat ovat tottakai tervetulleita ♡).
× Jätä kommentteihin sun toimiva sähköpostiosoite.
× Aikaa osallistua on kuun loppuun eli 30.9.2017 asti!

Onnea arvontaan ♡

×××
CaseAppin löytää myös Instagramista @caseapp :)

30 kommenttia

 1. Tosi kiva arvonta! Oon lukijana bloggerin kautta :)

  sininblogi@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Kiva lukee sun postauksia aina! :) Bloggerin kautta lueskelenki sun juttujas :)

  heini.uusmies@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Toi läppärinkuori on aivan ihana! Ehdottomasti mukana arvonnassa, seuraan bloggerin kautta (:

  juulia.pirttisalo@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Lukijana bloggerin kautta. :)

  saarakia.rouvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. On kyllä kivoja nup kuoret. En ole ennen tuollaisiin törmännyt. :)
  hieman_vino(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutumpia taitaakin tosiaan olla ne puhelimenkuoret jollaiset voi toki valita myös :)

   Poista
 6. Jees seurailen Bloggerin kautta! :)

  inkamonola@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Jee ihana arvonta! :) Oon lukijana Bloggerin kautta. Niina_93_2@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Vähänkö kiva arvonta! Oon lukijana bloggerin kautta :)

  iida.nissila24@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Lukija oon as you know 😍

  nooraemilia616@gmail.com

  VastaaPoista
 10. En kestä, toi kukkainen suojakuori on maailman suloisin 😍

  emma.sini@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Tuo valmistaa kyllä ihania kuoria! 😍 Ja oon sun lukijana bloggerin kautta :)
  katja.rajala99@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ihanat tarrakuoret oot valinnut !

  lukijana bloggerissa.

  tiiaemiliaww@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Onpa kivoja kuoria, ihan uusi tuttavuus! Bloggerlukija.
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Tosi kiva arvonta! ♥ Oon sun blogin lukija, yllätys :D

  sofia.pelkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Caseappin kuoret on parhaita!

  Janette.rikkinen@gmail.com

  VastaaPoista