Oma tyyli

Kevään trendiväri beige ja täydellinen camel coat


Paljon trendejä seuraava ei ole voinut välttyä tämän kevään yhdeltä isoimmalta hypetykseltä, joka on väri beige. Varsinkin beige from head to toe -asut ovat juuri nyt supertrendikkäitä ja beige valtaa katukuvan asuja päivä päivältä enemmän. Mulle itselleni beige ja muut ruskean sävyt ovat olleet aikoinaan tosi vieraita värejä, mutta viime vuosien aikana olen lämmennyt varsinkin beigelle hitaasti ja varmasti.


Olen ehkä aikoinaan kokenut beigen sellaiseksi aikuisemmaksi sävyksi, enkä ole siksi kokenut sitä omaksi. Kyseessä on äärimmäisen klassinen sävy enkä mä ole halunnut ehkä sitten pukeutua kuitenkaan ihan niin klassisesti. Olen kuitenkin huomannut, että mitä enemmän ikää karttuu, sitä enemmän neutraalit sävyt viehättävät silmää. Mutta älkää huoliko, musta tuntuu että vaaleanpunainen on täällä jäädäkseen haha 😀 Beige ja ruskean muut sävyt sopivat onnekseni hyvin yhteen vaaleanpunaisen kanssa, ainakin mun mielestä. Ehkä myös siksi olen alkanut omaksua näitäkin sävyjä omaan tyyliini.takki TED BAKER
neule MANGO
housut LOAVIES
kengät SKOPUNKTEN

Rennompi versio hittiasusta

Viime aikoina olen nähnyt somessa ja blogeissa usein sellaisen ihanan asun toistuvan, jossa pitkä kamelitakki on yhdistetty vaaleanruskeaan neuleeseen sekä neulehameeseen. Mä itse sytyin myös paljon neulehameille viime kuussa ja hankin kaksi sellaista; valkoisen Zadaan kautta ja vaaleanruskean Mangosta. Jälkimmäinen on itseasiassa tässä asussa näkyvän neuleen pari! Mä olen vielä vähän vilukissa noille hameille, mutta halusin silti jo työntää lusikkani tähän all beige -soppaan.

Mun versio onkin ehkä vähän rennompi versio tästä tällä hetkellä todella suositusta trendistä. Viihdyin tässä asussa superhyvin ja tämä kokonaisuus tekisi mieli vetää niskaan vaikka päivittäin. Nuo housut ovat aivan ihanat, mutta harmittaa niiden huono laatu. Ne kuitenkin on helppo yhdistää yksinkertaiseen ja kauniisti laskeutuvaan vaaleanruskeaan neuleeseen.

Hyväksy kotoa jo löytyvät vaatekappaleet

Kenkiä epäröin jonkun verran, sillä en ehkä niin paljoa tykkää noista maihareiden ruusuista tässä asussa ja noiden housujen kanssa. Nuo ovat kuitenkin mun ainoat nilkat peittävät mustat kengät, joten vaihtoehtoja ei jäänyt. Tämä on yksi ajatusmalli, jota koitan työstää lähes päivittäin. Aina ei todellakaan tarvitse olla just sitä täydellistä vaatekappaletta tai asustetta, vaan ne omat kotoa jo löytyvät ”versiot” tulee vain hyväksyä.
Täydellinen camel coat

Takista muuten vielä! Eikö olekin upea, juuri täydellinen camel coat? ♡ Tämä on ehdottomasti viime viikkojen kallein hankinta, mutta uskon sen palvelevan monen monta vuotta eteenpäin. Mulla on tosiaan tässä asussa näkyvä Ted Bakerin lyhyt kamelin värinen villakangastakki, mutta päädyin hankkimaan myös tämän lähes nilkkoihin ulottuvan version. Mä olen nimittäin käyttänyt lyhyttä takkia jo tosi paljon, mutta iso ongelma on ollut se, etten mä vilukissa tarkene sillä vielä. Näiden iso pituusero myös tekee hyvin selvän eron niiden käyttötarkoituksiin; pitkä on selvästi se kaivattu toppatakkia siistimpi talvitakki ja lyhyt taas on ainoa välikausitakkini.


Iskeekö beige sinuun?
×××

Tykkääthän blogista jo Blogit.fi -sivun kautta?


Lue myös

Uudet monitoimikantokassit koirille - Verkkokauppa Rahula
Vintage Chanel - Tältä näyttää 30 vuotta vanha laukku

2 Comments

Leave a Reply