Oma tyyli

Vuoden ensimmäinen kintut paljaana -asu: Farkkuhame ja neule


Ihanaa sunnuntaita kaikille ♡ Tänään on jälleen asukuvien vuoro ja ajattelin että voidaan niiden avulla palata Recklinghausenin tunnelmiin. Kelit ovat kyllä hellineet täällä Suomessakin niin ihanasti, mutta keväisiä ja kesäisiä asuja en ole ehtinyt kuvata täällä. Recklinghausenissa tosiaan oli muutama viikko sitten jo ihan kesäkelit, kun koko viikonlopun saatiin nauttia vähintään +18 lämpöasteista. Näiden kuvien ottopäivänä lämpötila nousi jopa 20 asteeseen.


Olin pakannut mukaan pari hametta, juurikin sääennusteita silmällä pitäen. Tuona lauantaina päälle valitsinkin mustan farkkuhameen, joka oli loistava valinta. Hame on peräisin Zarasta, mutta itse ostin sen Zadaan kautta. Hame oli yllättävän pitkä, lähes midimittainen ja takaa vielä vähän pidempi. Pohdin tuota pituutta jo ennen ostoa, mutta päädyin kuitenkin ostamaan sen vaikka kaipasin polvimittaista hametta. Farkkuhame joutuikin siis saapuessaan saksien alle ja nyt mun mielestä tuo mitta on ihan täydellinen! Tuunailetteko te itse vaatteita, jos tarve iskee?


Tuossa hameessa on superrento olla ja tykkään erityisesti noista halkioyksityiskohdista. Polvimitta on mun mielestä täydellinen pituus, varsinkin näin kevääseen ja alkukesään, kun varjossa saattaa vielä olla viileää ja päivän lämpötila voi muuttua nopeastikin. Hameen kaverina jaloissa oli nuo Niken söpöt tennarit, jotka bongasin Rekiltä viime syksynä. Ne olivat ainoat kengät mukana, sillä en nähnyt tarvetta useammille niin lyhyellä reissulla. Jotkut siistimmät kengät olisivat myös sopineet hyvin tähän asuun, mutta tuolla tuli käveltyä niin paljon että tennarit olivat loistava vaihtoehto.


Neuleesta kerroinkin aiemmin, että sen löysin tuolta Saksasta. Mulla olisi ollut muitakin paitoja mukana, mutta halusin ehdottomasti ottaa tuon heti käyttöön. Tuo marjapuuron väri on täydellinen ja mun mielestä neule sopi tosi hyvin polvimittaisen farkkuhameen kanssa yhteen. Vilukissa kun olen, mulla on tuona päivänä mukana vaaleanpunainen tekonahkatakkikin. Aamulla ja illalla se oli hyvä lisä, mutta päivällä se kulki mukana kantaen eikä päällä.

takki BERSHKA
neule VERO MODA
hame ZADAA / ZARA
kengät REKKI / NIKE
laukku LOUIS VUITTON


Farkkuhame ja neule – Mitä tykkäät tästä yhdistelmästä?
×××

Olethan jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?


Lue myös

24 tavoitetta tuleville vuosille - Elli 24v.
Syntymäpäivälahjoja minulta minulle

2 Comments

Leave a Reply