Vertailussa Better than sex -ripsivärit

Kosmetiikkapostaukset ovat olleet mun blogin epäsuosituimpia postauksia verrattuna muihin aiheisiin, mutta toivottavasti edes joitakin teistä kiinnostaa! 🙂 Mulla on nimittäin varastossa aika hyvin materiaalia näitä varten, kun oon täällä innostunut kosmetiikasta aika paljon haha.
Nyt kuitenkin vuorossa olisi ripsarivertailua ikonisista Too Facedin Better Than Sex -ripsiväreistä! Tätä ripsaria on tituleerattu jopa maailman parhaaksi ja tästä on tosiaan tavallinen ja vedenkestävä versio, joista vedenkestävä taitaa olla se suositumpi. Mun kaveri toi mulle kesällä tuon tavallisen ja nyt täällä ollessani ostin testiin myös tuon vedenkestävän ja tässä vähän ajatuksia näistä.

 Tavallinen 
Tämä oli siis mun ensikosketus Better Than Sex -ripsiväreihin ja ensimmäisenä mä ihastuin pakkaukseen. Se oli niin söpössä pahvisessa paketissa ja muutenkin vaaleanpunainen ulkoasu iskee muhun täysillä. Mulla oli aika hurjat odotukset tästä ja ekan testauksen jälkeen olin aika neutraaleilla fiiliksillä. Ei se mun tajuntaa räjäyttänyt muttei pettänytkään.
Huomasin kuitenkin, että tää varisee aika paljon mikä oli aika inhottavaa. Ja siis kun yleensä laitan ripsaria melkeinpä ensimmäisenä meikatessa, se on jo meikkaamisen loppuun mennessä tiputtanut luomille mustia pisteitä, mitä mun aiemmat ripsarit eivät ole tehneet. Myös pitkin päivää tämä varisee melko paljon.
Muuten tää on perushyvä ripsari. Pituutta tällä saat kivasti ja tuuheutta myös, pituutta jopa hiukan enemmäin kuin mihin olen tottunut.

 Vedenkestävä 
Tämän ulkonäkö on niin hauska! Hylsyn pinnalla on kohokuvioisia ikään kuin vesipisaroita ja myös sävy on mun mielestä kiva. Tavallisen testaamisen jälkeen odotin tältä aikalailla samaa lopputulosta, ja siihen päästiinkin. Tämä vedenkestävä silti tuo ehkä enemmän tuuheutta ja tavallinen taas pituutta.
Vedenkestäväkin varisee vähän ikävästi, mutta ei niin paljoa kuin tavallinen eikä näin ollen sotke meikkiä yhtä paljon. Tämä kestää vettä hyvin, ja ilman vedenkestävälle meikille tarkoitettua puhdistusainetta tämä on vaikea saada silmistä pois. Öljypohjaisella putsarilla lähtee kuitenkin hyvin, ilman sen suurempia taisteluita.


Tässä vielä vertailukuvat niin, että näette eron ei-meikattuun silmään sekä niin, että ripsaria on molemmissa silmissä.
Molemmat näistä tekevät tosi kivaa jälkeä, ne kuivuvat nopeasti ja tykkään varsinkin niiden tuomasta tuuheudesta. Pituutta tulee ehkä ihan hiukan enemmän tavallisella ripsarilla. Molempien ongelmana on variseminen, ja myös se, että tuotetta tulee helposti liikaa ripsiharjaan. Tällöin ripsiin saattaa jäädä paljon paakkuja ja ne taas varisevat vielä enemmän, vaikka muuten näitä kumpaakin on helppo levittää. Mielestäni varsinkin tuo vedenkestävä on hypetyksensä arvoinen, mutta ei ehkä kuitenkaan vielä se maailman paras ripsiväri. En ole itsekään vielä päättänyt, palaanko seuraavaksi takaisin mun vakkareihin Lancomen ripsareihin haha!
Lopulliseksi arvioksi sanoisin, että jatkossa valitsisin itse mieluummin vedenkestävän, koska se varisee silmiltä vähemmän ja on siksi mukavampi käyttää. Arvosanoiksi annan tavalliselle  4/5  ja vedenkestävälle  4,5/5 .
Oletko sä kokeillut näitä ripsivärejä?

×××
Muista seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi 🙂

Lue myös

Cambridge
Southampton ikuisesti ihollani

Kommentoi