Lifestyle

Meikkipöytä – Millainen on mun meikkipiste kotona?
Ihanaa keskiviikkoa ♡ Viime viikonloppuna ja kuluneina päivinä mä olen keskittynyt todella paljon kotiin. Ollaankin aloitettu nikkaroimaan pientä muutosta makkariin ja mä olen myös käynyt paljon läpi tavaroita, jotka haluaisin saada eteenpäin. Muutamia juttuja laitoinkin jo Facebookin ryhmiin myyntiin, mutta voin paljastaa että erityisesti vaatteita on tulossa tänne blogiinkin ihan perinteiseen blogikirppikseen ;D Kyselin Instagramissa kiinnostaako sellainen, ja kiinnostihan se.

Tämän kaiken kotifiilistelyn keskellä ajattelin esitellä teille tuon nykyisen meikkauspisteeni. Pari vuotta sitten kirjoittamani postaus silloisesta meikkipöydästä oli pitkään koko blogihistoriani luetuin postaus. Nyt se kaipaa kuitenkin päivittämistä, sillä meikkipöytä on vaihtunut jo vuosi sitten isompaan ja toki myös muuton myötä sen asettelu on erilainen.

Meikkipöytänä Ikean Malm -kampauspöytä

Meikkipöytänä mulla siis toimii perinteinen Ikean Malm -kampauspöytä. Se on juuri sopivan kapea mahtuakseen nätisti mun pieneen makuuhuoneeseen sekä tarpeeksi leveä, että kaikki meikkitelineet ja peilit sopivat sen päälle kivasti. Pöytä on myös helppo puhdistaa ja tykkään pöydän päällä olevasta lasipinnasta. Vetolaatikko on tietysti superkätevä, kun sinne voi piilottaa meikkejä, joita ei niin usein käytä. Vetolaatikosta multa myös löytyy kaikkea muuta härpäkettä, ponnareita ja hiuskoristeita, särkylääkkeitä, kynsiviiloja ja muita tarvikkeita.

Tilan säästämiseksi mulla on tuossa meikkituolina ihan vaan Ikeasta hankittu jakkara. Tykkään sen sävystä tosi paljon, kun se on hieman viileämmän ja kylmemmän sävyinen kuin perus puunsävyiset kalusteet. Ruusukultaisista ruuveista iso plussa! Tuo jakkara on helppo työntää pöydän alle piiloon ja pieni tuoli luo muutenkin kokonaisuuteen ilmavan fiiliksen.


Pöydän päällä mulla on erinäisiä meikkitelineitä ja kaksi peiliä. Pienempää pyöreää mä käytän meikatessa, kun sen saa lähemmäs kasvoja. Isomman peilin alla säilön kelloja ja koruja. Muutamille lempikoruille mulla on pöydän päällä pieni ja söpö koruteline, joka on peräisin Englannista John Lewis -tavaratalosta. Meikkisiveltimiä mulla on ihan älytön määrä ja ne olen istuttanut ihan vaan kukkaruukuksi tarkoitettuun purkkiin. Näiden lisäksi pöydän päällä on huulipunateline sekä isompi pyörivä meikkiteline, jotka ovat molemmat Cocopandalta. Mun mielestä on kiva, että osan meikeistä saa esille telineiden avulla. Kun meikit ovat näkyvillä, tulee niitä myös käytettyä useammin ja monipuolisemmin, ainakin mun kohdalla.

Laukut esillä hyllyssä

Meikkipisteen vieressä on Ikeasta hankittu hylly, johon olen laittanut esille muutamat suosikkikorkkarit sekä laukut. Laukkujakin tulee mun mielestä käytettyä monipuolisemmin kun ne ovat tuossa silmien edessä, eikä yksikään unohdu mihinkään kaapin perälle. Toki tykkään myös siitä, miltä nuo kaikki näyttävät ja siksi ne toimivatkin hyvin sisustuselementteinä. Alemmalla hyllyllä on meikkipussi sekä hajuvedet, joita mulla onkin tällä hetkellä ennätyksellisen vähän! Olen koittanut karsia niitä, jotta mulla olisi vain sellaisia joita oikeasti käytän.

Tämä hylly ja meikkipöytä itsessään luovat tosi tyttömäisen ja hempeän kokonaisuuden, mistä tykkään kovasti. Mulla on täällä kodissa tosi paljon vaaleanpunaista (yllätyyyys), mutta olohuoneen puolelle pyrin hakemaan myös puun eri sävyjä tuomaan lämpöä ja tasapainoa. Sinne haluankin koittaa luoda vähän harmonisempaa kokonaisuutta, kun taas makuuhuoneessa ja erityisesti tässä meikkipisteessä saa mun mielestä kukoistaa tyttömäisyys ja vaaleanpunaisuus.
Minkälainen meikkipöytä sulla on, jos on?
×××

Muista seurata mua myös Instagramissa


Lue myös

Yksi paita, viisi eri tyyliä - Upcycler Helsinki tarjoaa kestävää muotia
Kuivaamo - Street art taivas Tampereella

Leave a Reply