Uusi stoorilainen tässä moi!

Tervetuloa mun uudistuneeseen blogiin tänne Stooriin! Pari päivää olen pitänyt vähän hiljaiseloa bloggaamisen puolella, kun ollaan tehty blogin siirtoa Stooriin mutta nyt kaikki näyttäisi olevan suurinpiirtein valmiina.

 

Miksi vaihdoin Stooriin?

Vaihdon loppumisen jälkeen oon ollut vähän hukassa oman blogin kanssa ja mulla on ollut jopa ajatuksia, että mistä mä nyt enää kirjoitan ja jaksetaanko mua enää seurata kun en kirjoita Englannista. Vaihtoon liittyviä postauksia on vielä tulossa jonkin verran, mutta kuitenkin pääpaino alkaa siirtyä siitä pois ja siksi olen kokenut pieniä kriisejä oman sisällön suhteen. Tiedostan myös, että varmasti lukijakunta muuttuu jonkin verran koska uskon monen seuranneen mun blogia vaihtojuttujen vuoksi, ja totta kai se on ihan ok niin. Kaipasin vaan itse tavallaan uutta alkua kun musta jopa tuntui että bloggaaminen täytyy aloittaa lähes alusta. Ja asioita pohdittuani pitkään, totesin että portaaliin siirtyminen voisi olla se mun toivoma uusi alku. Toivonkin erityisesti saavani Stoorista tiiviin yhteisön ja tuen 🙂

 

Blogin ulkoasu muuttui siis nyt tosi paljon, ja pakko sanoa että mä rakastan mun uutta banneria! ♡ Vähän haikailen sen kaiken entisen vaaleanpunaisuuden perään, mutta toisaalta olen jo jonkun aikaa toivonut mustavalkoisempaa linjaa blogin ulkoasulle. Itselle varmasti isoin muutos oli alustan vaihtuminen ja nyt koitankin opetella Bloggerin sijaan WordPressin käyttöä. Blogin sisältö sitten taas tuskin tulee juurikaan muuttumaan vanhasta, ja haluan pitää postauksissani edelleen elämänmakuisen ja rennon otteen. Aiheet tulevat jatkossakin olemaan lähes kaikkea taivaan ja maan väliltä.

 

Miten voit jatkaa lukemista?

Blogi siis sijaitsee nyt osoitteessa www.stoori.fi/elli, mutta tänne pääsee tietysti jatkossakin vanhalla osoitteella www.ellileppiniemi.fi. Blogit.fi -sivuston ja Bloglovinin kautta lukijoille tässä ei tule muutosta, sillä sain tehtyä niihin tarvittavat muutokset. Bloggeriin suhteen mun täytyy vielä vähän seurailla, mutta jos haluat käyttää Bloggeria lukemiseen, lisää sun lukulistalle tämä osoite: www.stoori.fi/elli/rss (EDIT. Ilmeisesti täytyykin olla tuo rss sen aiemmin ilmoittamani feed-version sijaan. Pahoittelen väärää infoa!). Tiedän, vähän vaivalloista kun sitä ei saa suoraan tuosta osoiteriviltä, mutta katsotaan josko siihen saataisiin tulevaisuudessa päivitystä Bloggerin taholta.

 

Oletko uusi täällä?

Stoorin kautta tänne (toivottavasti) löytää myös uusia tyyppejä, ja teille sanon lämpimästi tervetuloa! Mä olen tosi huono kaikissa esittelyteksteissä, ja siksi musta saakin ehkä parhaan kuvan selailemalla vanhoja postauksia tai tutustumalla tuleviin kirjoituksiin. Lyhyesti kuitenkin olen Elli, pian 23-vuotias tamperelainen ja kirjoitan tänne pääsääntöisesti aiheista lifestyle, oma tyyli ja ulkosuomalaisuus. Mulla on maailman hassuin opiskelukuvio meneillään, mutta opiskelen siis tradenomiksi ja syyslukukauden vietin vaihdossa Englannin Southamptonissa. Rakastan kaikkea vaaleanpunaista, olen crazy dog lady, pukeudun todella vaihtelevasti välillä mekkoon ja välillä huppariin, olen varmaan aika vaikea nainen ja kaiken lisäksi koukuttunut Coca-Colaan. Erityisesti vaniljaversioon.

Mutta joo, paljon tässä nyt muuttui mutta loppujen lopuksi ei muuttunut oikein mikään. Isosti tervetuloa niin uusille kuin vanhoillekin lukijoille, ja toivon koko sydämestäni että te vanhat lukijat pysytte täälläkin mukana! Ja hei, ensi viikolla blogilla on synttärit ja sen kautta me stoorilaisetkin tutustutaan varmasti paremmin toisiimme, joten pysykäähän kaikki kuulolla ♡

×××
Voit seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi ja Snapchatissa @ellimarias. Ja hei, täällä Stoorissa on mahdollista tykätä postauksista, joten voit jättää mulle aina myös sydämen tuosta alhaalta tai ylhäältä 🙂

 

Lue myös

Fiiliksiä vanhojentansseista + asu
Kulttuurishokki: Paluushokki

Kommentoi