Lifestyle

Lemppareita just nyt

Hyvää keskiviikkoa! Mun blogissa ei olekaan pitkään aikaan nähty perinteistä suosikit-postausta, ja viimeisin sellainen on tainnut ilmestyä kesällä 😀 Tästä syystä halusin ottaa tämän nyt vihdoin mukaan kun suunnittelin kuluvan viikon postauksia. Mutta, idea on varmasti kaikille tuttu, joten tsekkaapa seuraavasta mistä jutuista mä olen erityisesti pitänyt viime aikoina.

 

Heti ensimmäisenä mun suosikkituoksu tällä hetkellä! Kyseessä on Viva La Juicyn uusin tuoksu, Soiree (*saatu) ♡ Sen jälkeen kun tämä kilahti postiin, en olekaan muita tuoksuja käyttänyt. Soiree on just mun tyylinen, ja siinä on ihan täydellinen sekoitus hedelmien makeutta ja sitruksen raikkautta. Kyseessä on tosi helppo tuoksu, joka mulla toimii nyt go-to tuoksuna, mutta joka sopii varmasti hyvin myös juhlaankin.

 

Vihdoin saatiin meille myös herätysvalo, ja tällaista olenkin himoinnut jo monta vuotta. Viime kesänä puhuin täälläkin vähän mun väsymyksestä ja uniongelmista, ja mun piti tulla kertomaan teille myöhemmin sainko tehtyä asialle jotain. Noh, alkuun onnistuinkin mutta sitten mentiin taas alamäkeen, mutta nyt tämä herätysvalo on helpottanut mun elämää huomattavasti! Voisin kertoa tästä teille tarkemmin ihan omassa postauksessaan myöhemmin.

 

Nämä uudet tekokukat näkyivätkin jo tässä postauksessa. Tämä koko setti vaaseineen maksoi vain hiukan päälle kympin ja varmasti ostan näitä lisää kunhan vaan taas Ideaparkkiin päädytään! Nämä ovat nimittäin söpöimmät ja jopa aidoimman näköiset tekokukat mitä olen koskaan nähnyt, ja ne keräsivätkin suurta ihastusta Instagramin puolella.

 

Mä joskus ajattelin että Popsocketit ovat ihan turhakkeita, mutta mä en voisi enää elää ilman tuota. Poikaystävä ostin tämän mulle jo joululomalla, kun mun kädet on niin pienet että puhelimen pitäminen kädessä on välillä hankalaa 😀 Mutta käykää ehdottomasti hankkimassa tällainen, jos teillä ei vielä ole. Tää pelastaa teidän elämän!

 

Kosmetiikkasuosikkina on tämä MakeUp Academyn ripsiväri, Amplify Statement Lash. Mä olen jo parin vuoden ajan liputtanut vain Lancomen ripsareita, mutta Englannissa halusin testailla sellaisten merkkien tuotteita, mitä ei Suomesta saa. Ja nyt kaduttaa tosi paljon, etten ostanut kuin yhden tällaisen. Tällä oli hintaa muistaakseni jotain 2-4 punnan luokkaa ja tämä on ehdottomasti paras halppisripsari mitä olen koskaan testannut. Tällä saa ihan uskomattoman pitkät ja tuuheat ripset! Se myös kuivuu tosi hyvin eikä varise mihinkään. Hiukan paremmin se voisi tosin pitää ripset taivutettuina, mutta kyllä se senkin hoitaa ihan ookoosti. Aikalailla 5/5 ripsiväri siis.

 

Sitten vielä tämä tän hetken lempparineule. Kyseessä on harmaa rennon mallinen Victoria’s Secretin Angel-neule, ja se näkyy paremmin näissä asukuvissa. Tämä vaan on yksinkertaisesti niin helppo heittää asukriisien aikaan päälle ja se näyttää aina hyvältä.

Lisäksi haluaisin mainita tuossa ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa taustoina toimivat uudet taljat. Löysin ne Facebook-kirppikseltä ja olen ihan rakastunut ♡ Erityisesti tuo vaaleanpunainen talja on mun mieleen, mutta ei harmaakaan sen huonompi ole.

 

Mitkä jutut on sun lemppareita tällä hetkellä?

 


×××
Voit tykätä blogin Facebook-sivusta klikkaamalla tästä

 

Lue myös

Ei-niin-hieno asu ja kumisaappaat talvella?
Life update: Mitä mä teen mun elämällä nykyään?

21 Comments

 • Salli

  Tosi kiva postaus! Ja nuo tekokukat! Minulla on noita samoja valkoisena ja vaaleanpunaisena ja ne on kyllä ollut tosi hyvä ostos. (Ostinpa muuten myös Ideaparkista, mutta vaan Oulusta) Sen metallilankaisen varren avulla noita voi taivutella vaikka mihin kuviin 😀

  • Elli Leppiniemi

   Kiitos! ♡ Mäkin pohdin tosi kauan valkoisten ja vaaleanpunaisten välillä, mutta mulla on jo toisenlaisia valkoisia niin vaaleanpunaiset lähti ensin mukaan. Pakko kyllä hakea vielä lisää ja myös noita valkoisia! 😀 Ja siis hei, mä en ole koskaan huomannut että sulla olis kuvissa tekokukkia, joten ehkä sekin kertoo jotain siitä kuinka aidoilta nää näyttää haha ♡

 • Sini

  Toi hajuvesipullo on kyllä tosi nätti♥ Itse tilasin juuri popsocketin ja saa nähdä milloin se tänne Suomen puolelle jalkautuu. Oon testannut noita kaverieni puhelimissa ja vaikuttavat kyllä tosi käteviltä! Ei varmasti puhelin enää tipu niin helposti 😀

  • Elli Leppiniemi

   Niin munkin mielestä! ♡ Ooh hyvä päätös! Alkuun voi tuntua hassulta, mutta äkkiä siitä tulee koko maailman paras asia 😀 Ja se popsockettien lupaus muuten pitää paikkaansa; mä en oo pudottanut puhelinta kertaakaan tuon käyttöönoton jälkeen!

 • Kata

  Onpa sulla mukavia suosikeita tällä hetkellä 8) Tuo Angel neule on kyllä aivan ihastuttava! Ja hei tuo kännykän juttu, en oo koskaan eläessäni nähnyt tai kuullut tuollasesta, aika siisti :’) Ja tuollainen herätysvalo olisi täydellinen mullekin syksyn aikaan! 🙂

  • Elli Leppiniemi

   Kiitos! ♡ Popsocket on kyllä oikeasti ihan mahtava, suosittelen niin paljon! 😀 Ja joo totta, mekin hankittiin tuo herätysvalo nyt vähän huonoon aikaan kun luulen ettei sillä ole niin suurta vaikutusta kesällä. On se nytkin aikaisina aamuina auttanut paljon, mutta onpahan myös valmiina syksylle 😀

  • Elli Leppiniemi

   Eikö vaan, mustakin tuo pullo on ihan älyttömän kaunis ♡ Ja siis kyllä, Popsocket on samalla stressilelu, sillä mäkin avaan ja suljen sitä AINA jos mulla on puhelin kädessä hahah 😀

 • Anni

  Kiva postaus, ihania kuvia! Suosikkipostauksia on hauska lukea, vaikken oo ite koskaan osannutkaan kirjottaa niitä 😀
  Mun suosikkituoksu oli joskus viva la juicyn couture couture. Kaikki viva la juicyn pullot on mun mielestä tosi kauniita.

  • Elli Leppiniemi

   Kiitos paljon! ♡ Nyt kun sanoit niin musta tuntuu että tuo Couture Couture on aikoinaan ollut munkin lemppari! Mulla on nimittäin aiemminkin ollut joku Viva la Juicyn tuoksu, jota rakastin ja harmitti niin paljon kun se loppui 😀

 • Taru

  Oii mitä suosikkeja, tuo Juicyn hajuvesi pitää käydä testaamassa! <3
  Oon muuten kans miettinyt että ostaisin popsocketin hankkimista uuden puhelimen myötä! Vaikka pidän sitä ihan turhana, niin etenkin kävellessä viestin kirjoittaminen on tosi hankalaa ja tuo varmasti auttais siinä! 😀

 • Sofia

  Kivoja suosikkeja! 🙂 Mä oon jo pitkään haaveillut myös tuollaisesta herätysvalosta ja mua todellakin kiinnostaisi lukea vähän tarkempaa postausta siitä! Mä vähän naureskelin aluksi noille Popsocketeille, mutta kun sisko hankki itselleen sellaisen, niin ihastuin ja pakkohan munkin oli sellainen hankkia 😀 On muuten tosi hyödyllinen ja paljon helpompi pitää kännykkää kädessä! Noita kukkia oonkin monesti ihastellut sun instassa ♥

  • Elli Leppiniemi

   Multa ainakin iso suositus tuolle valolle, ja mielelläni tosiaan myös kirjoitan siitä erillisenkin postauksen 🙂 Ja siis niinpä, noin mullakin kävi Popsocketien kanssa 😀 Nyt en osaisi elää ilman hahah!

Leave a Reply