Uusi kirpputori Tampereella + arvonta!

Mä olen täällä blogin puolella jo monesti sanonut, kuinka vaihdon aikana todellisuus omien vaatteiden määrästä iski rajusti vasten kasvoja. En ottanut vaihtoon mukaan todellakaan kaikkia vaatteitani, ja palatessani mietin, että miksi tarvitsen niitä Suomessa olleita vaatteita jos en ollut tarvinnut niitä koko vaihdon aikana. Siksi vaihdon jälkeen kävin vaatekaappia reilulla kädellä läpi, ja nyt vihdoin pääsin viemään vaatteitani kirpputorille!

 

Kirppariksi, johon halusin viedä vaatteitani myyntiin, valikoitui uusi Kirpparilla.fi. Tampereen Kalevan lisäksi Kirpparilla.fi-kirppikset löytyy niin Jyväskylästä kuin Kuopiostakin. Itseäni tässä kiinnosti eniten se uutuus sekä myös palvelu, jolla näet myynnit netistä. Tuollainen palvelu on ollut jo muutamilla muillakin kirppiksillä, mutta itse en ole päässyt testaamaan sellaista aiemmin.

 

Kävin jo vähän aiemmin tutustumassa tähän kirppikseen ennen omien tavaroiden viemistä. Itse tykästyin tilavuuteen, siisteyteen ja monipuolisiin palveluihin. Kirpparilla.fi-kirppiksellä nimittäin on paljon erilaisia palveluita helpottamaan omien tuotteiden myyntiä! Oma suosikki näistä on siivouspalvelu, sillä meiltä on tuonne hiukan matkaa niin en voi käydä siellä päivittäin järjestelemässä pöytääni. Tykkäsin myös kimppapöytä-ideasta, joka on varmasti kätevä niille, joilla myytävää ei ole koko pöydän verran.

 

Kirppiksen myyntipöydät tosiaan ovat isot ja pöytiin kuuluu rekki. Arvoesineitä on mahdollista laittaa vitriiniin lisämaksua vastaan tai voit lisätä vaatteisiin varashälyttimet, ja voit myydä myös huonekaluja ja tauluja. Myyntiviikon voi aloittaa mistä päivästä tahansa ja kirppiksen sijainti on myös hyvällä paikalla; tarpeeksi lähellä keskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ja muuten aukioloajat on myös ihan huiput, kun Kirpparilla.fi on auki myös sunnuntaisin!

 

Mulla alkoi siis tosiaan eilen kahden viikon myyntijakso tuolla kyseisellä kirppiksellä. Myynnissä on muutamat kengät, paljon neuleita ja erilaisia paitoja, muutamat housut, parit shortsit, neljä laukkua ja muutamat käyttämättömät korut. Vaatteiden merkkejä on aika laidasta laitaan, paljon on H&M:ää ja Forever21:stä, mutta esimerkiksi BikBokia, Gantia, Tommy Hilfigeriä ja Peak Performancea löytyy myös joukosta. Mä itse tykkään myydä kirppiksellä tavaraa oikeasti halvalla, joten kallein myytävä tuote taisi olla vitosen.

 

Mun pöytä on siis numero 104 ja siellä on myynnissä tavaraa oikeasti halvalla! Pöytä on mun käytössä 7.4. asti, joten käykää ihmeessä tyhjentämässä se ♡

Kirpparilla.fi
Takojankatu 8, 33540 Tampere
040 773 9111
Ma-pe 10-18, la 10-17 ja su 12-16

 

Kirpparilla.fi halusi myös tarjota teille lukijoille ihanan arvonnan! Arvottavana on veloitukseton myyntiviikko, ja voittajia arvotaan kaksi. (Myyntiviikon voi käyttää vain Tampereen kirppiksellä!)

Osallistumisohjeet ovat helpot:
× Kerro kommentilla, mikä on ollut sun paras kirppislöytö tai miksi tarvitsisit myyntipöydän
× Lisää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (sähköpostiosoitteesi ei näy muille kuin minulle!)
× Osallistumisaikaa on 8.4.2018 asti

 

Onnea arvontaan ♡

 


×××
Kirpparilla.fi löytyy myös Instagramista!

 

Lue myös

Vaaleanpunaisen ja suklaanruskean suloinen yhdistelmä
Herätysvalo: Auttaako se oikeasti?

Kommentoi