Lifestyle

The Beauty Egg Collection – Lookfantastic

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic
Kiljuin tällä viikolla riemusta, kun hain postista valtavan paketin ja kiljuin vielä enemmän, kun pääsin avaamaan sen. Kyseessä oli kauan odotettu Lookfantasticin upea The Beauty Egg Collection! Se on julkaistu pääsiäisen kunniaksi jälleen tänä vuonna, ja parempana kuin koskaan. Paketti sisältää seitsemän yksilöllisesti käärittyä munaa, jotka kaikki pitävät sisällään jonkin ylellisen kauneudenhoitotuotteen.Mä haaveilin tästä jo edellisen Beauty Boxin lopussa ja olen niin onnellinen, että Lookfantastic halusi lisätä tämän osaksi yhteistyötämme. Heti alkuun haluan kehua tuon pakkauksen maasta taivaisiin; kuinka kaunis paketointi voikaan olla? The Beauty Egg Collection vaikuttaa heti paketista lähtien todella ylelliseltä ja tuo itse laatikko jää ehdottomasti vaatehuoneeseen säilytyskäyttöön. Laatikko näytti kaikissa kuvissa paljon pienemmältä, ja suuri koko todellakin yllätti. Myös nuo itse munat olivat järkyttävän kokoisia 😀

Mutta, mitä itse pääsiäismunat sitten pitivät sisällään?Laura Geller Dewdreamer Illuminating Drops

Ensimmäisestä kauneusmunasta kuoriutui Laura Cellerin highlighter-tipat. Pakko sanoa, että tämä tuote tuoksui vähän kyseenalaiselta, vaikken normaalisti kiinnitä juuri mitään huomiota kosmetiikan tuoksuihin 😀 Kuitenkin, säihke on ihan mieletön ja yhdellä tipalla loistaa kuuhun asti. Mulle tämä tuli sävyssä ballerina, joka on harmikseni liian tumma, kuten lähes kaikki highlighterit. Testailin tätä kuitenkin jo esimerkiksi luomilla ja siihen se toimii loistavasti!


FOREO Luna Play

Jee tästä olin todella innoissani! Mulla on ollut satunnaisessa käytössä Foreon tapainen halvempi kasvoharja ja olenkin harkinnut itse Foreon ostamista. Tämän koko on tosi käytännöllinen ja Foreon pitäisi tehostaa ihonhoitoa hellävaraisesti. Se irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja samalla ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista.BareMinerals Good Hydrations Silky Face Primer – Hydrate

BareMineralsiin olen tykästynyt viime aikoina aina vaan lisää, joten tämä oli hyvin tervetullut tuote. Primereitä mulla ainakin tuntuu myös kuluvan hyvää tahtia ja tykkään testailla niitä erityisen paljon. Tämä on suunniteltu erityisesti kuivalle iholle. Se on mulle tähän vuodenaikaan tosi hyvä juttu, sillä varsinkin leuan alueelta ja ohimoilta tuntuu just nyt kuoriutuvan meikki superhelposti pois. Tämä primer lupaa kosteuttaa ja pitää meikin paikallaan pitkään.
AromaWorks Absolute Eye Serum

Mulla ei ennen olekaan ollut varsinaisia silmänympärysseerumeita, joten laitan tämän mielelläni testiin. Tämä lupaa kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyä nopeasti. Molemmat näistä lupauksista allekirjoitan nopeiden testien myötä, ja odotan innolla pidempiaikaisia tuloksia. Tämä on antiaging-tuote, ja sellaisten käyttöhän suositellaan aloitettavaksi jo heti 20-ikävuoden jälkeen, joten korkea aika mun kohdalla! 😀


Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix Marine Cream

Vähän edelliseen viitaten, seuraavasta kauneusmunasta kuoriutui Elemiksen Pro-Collagen -yövoide. Mulla ei ole koskaan ollut käytössä yövoidetta (vaikka pitäisi!) eikä sen koommin myöskään kollageenituotteita, joten tämä on nyt ensimmäinen laatuaan. Tämä on ryppyjä siloittava tuote, ja sopii siksi hyvin edellisen tuotteen jatkoksi. Tämä oli itselleni ihan vieras tuote, mutta otan sen ehdottomasti käyttöön heti lähipäivinä. Muuten, tämä yövoide oli samalla koko paketin kallein tuote! Se on arvoltaan 87 dollaria, eli jopa enemmän kuin koko paketti itse. Odotukset nousevat siis vain korkeammalle tämän suhteen haha.


Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar

Hei tämähän on tuttu tuote, jos joku muistaa sen tästä helmikuun Beauty Boxista. Kyseessä on nyt täysikokoinen tuote ja mukana tuli superkiva säilytyskotelo. Sitä pientä palaa ehdin testaamaan pari kertaa, ja tykkäsin. Tällaisen palan käyttäminen vaatii kyllä harjoittelua, mutta pikkuhiljaa sujuu paremmin.

Color WOW Color Security Shampoo & Dream Coat Supernatural Spray

Jes hiustuotteita! Shampoo suojaa hiusten väriä ja kirkastaa sitä, ja tekee hiuksista kiiltävät. Mulla on tällä hetkellä muutama muukin shampoo vielä testattavana ennen tätä, mutta odotan innolla, sillä olen kuullut tästä WOW-sarjasta paljon hyvää. Spray taas lupaa siloittaa ja suojata hiuksia, tehden niistä pehmeät ja silkkiset. Se lupaa olla apu ”puffyille” hiuksille, ja se on se mitä itse todellakin tarvitsen.

Sellainen paketti! Mä itse tykkäsin tosi kovasti ja ihastuin tähän suuresti. The Beauty Egg Collection ylitti mun odotukset täysin ja odotan innolla että pääsen testaamaan loppujakin tuotteita. Ensi vuonna sitten varmasti taas! ♡ Näitä on muuten rajoitettu määrä, joten ole nopea jos haluat tällaisen itsellesikin! Voit tilata The Beauty Egg Collection -paketin täältä.


The Beauty Egg Collection – Mitä pidit tämän esittelyn perusteella?
×××

Liityithän jo lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?


Lue myös

All beige, ruusukultaiset tennarit ja helmipinni
Asun tuunaus uudelleen: Loppukesän asu päivitettynä alkukevääseen

Leave a Reply