Sadepäivän preppy-asu Palais Royalin maisemissa

id-preppy

Sadepäivän preppy-asu ♡ Eilinen sunnuntai kului sateisissa merkeissä ja tänäänkin ainakin täällä meillä näyttää kovin harmaalta. Koko viikoksi on myös lupailtu sateita, joten taitaa olla varsin otollinen aika näille kuville. Kuvat ovat peräisin kesäkuiselta Pariisin reissulta, kun lähdettiin eräänä sadepäivänä käymään Palais Royalilla.Palais Royal ja sisäpihan mustavalkoiset tolpat olivat ehdottomasti must see -listalla, ja itseasiassa ne toivat inspiraation tähän asuun. Harvemmin Suomessa pukeudun täysin mustavalkoiseen, mutta tämän kokonaisuuden voisin heittää päälle koska vain uudelleenkin. Tykkään tämän kokonaisuuden preppy-tyylistä ihan hirmuisen paljon, ja olen huomannut inspiroituneeni siitä sen jälkeenkin. Tänä vuonna olen ihaillut syyspukeutumisessa erityisen paljon juurikin preppy-tyyliä ja ehkä tämä asu oli pieni alkupotku sille.

Tämä sadepäivän preppy-asu rakentui tuon ihanan hameen ympärille. Se oli löytö Zadaasta, mutta alunperin hame on River Islandista. Rakastuin ensisilmäyksellä sen ajattomaan lookkiin, syksyiseen eleganttiin ilmeeseen ja hapsuihin sekä nappeihin, jotka tekivät hameesta viimeistellyn näköisen. Tuon hameen voin kuvitella helposti mustien ja valkoisten rentojen, ehkä jopa oversize-neuleiden kaverina ja myös ylipolvensaappaat näyttävät upeilta tämän kanssa. Jos haluan virallisempaa lookkia, harmaa bleiseri toimisi varmasti loistavasti.
Neuletakki itseasiassa oli löytö juurikin Pariisista. Ostin sen silmälläpitäen tulevaa syksyä ja erityisesti syksyisiä hameita, jotka löytyvät mun kaapista. Tämä neuletakki nimittäin tuntuu olevan ihan täydellinen match hameiden kanssa! Toki se näyttää ihanan simppeliltä ja samalla tyylikkäältä myös mustien farkkujen ja nilkkureiden kanssa, ja sitä voi helposti pitää näin auki tai sitten napittaa kiinni.


Mustavalkoiseen kokonaisuuteen halusin kuitenkin laukuksi tuon beigen Chanel-mummon, koska se istui asun tyyliin niin loistavasti. Sateenvarjo muuten lähti matkaan eräästä matkamuistomyymälästä, ja tässä pro tip kaikille, jotka etsivät läpinäkyviä kupusateenvarjoja esimerkiksi häitä varten: näitä löytyy ainakinEuroopan isoimpien kaupunkien krääsäkojuista sekä muun muassa Primarkista (muutamalla punnalla!?!). Nämä ovat yllättävän jämäkkiä ja hyvälaatuisia, joten ajavat asiansa varmasti. Suomessa vastaavista saa pulittaa useampia kymppejä, jopa 80 euroa.neuletakki ZARA
toppi 2ND HAND
hame 2ND HAND
kengät MANGO
laukku CHANELSadepäivän preppy-asu – Mitä mieltä olet tästä asusta?
×××

Viimeisimmästä reissusta, eli Prahasta löytyy muuten nyt IGTV-video!


Lue myös

Lookfantastic Beauty Box elokuu 2019: The Heatwave Edition
Kalajoen Hiekkasärkät + viimeinen lomapäivä!

Kommentoi