Lifestyle

Kalajoen Hiekkasärkät + viimeinen lomapäivä!
Ihanaa sunnuntai-iltaa ♡ Tänään on kuulkaas ollut mun viimeinen lomapäivä! Tai no, virallisestihan se oli perjantaina kun viikonloput ovat joka tapauksessa vapaita, mutta tänään on viimeinen päivä ennen arkeen paluuta. Huomenna palaan siis taas kahden viikon jälkeen töihin ja se tuntuu itseasiassa tosi kivalta. Tämä loma on ollut just niin rentouttava kuin mitä kaipasinkin, enkä ole yhtään harmitellut paluuta töihin.
Tekemättömyys ja rentoa lomailua

Tämän loman teema oli ehdottomasti tekemättömyys. Mä laiskottelin ihan olan takaa, makoilin sohvalla Netflix kaverina ja söin paljon pitsaa. Koko kahden viikon aikana varsinaisia kunnon suunnitelmia mulla oli vain muutamalle päivälle, ja nekin tuli suunniteltua vasta loman aikana. Oli ihanaa olla suunnittelematta ja suorittamatta. Mä kyllä rakastan sitä, että saan olla tehokas, mutta vastapainoksi kaipaan tätä laiskottelua. Ja luulen että vain pelkkä päivän tai viikonlopun kestävä laiskottelu ei olisi saanut nollattua päätä näin hyvin, vaan siihen vaadittiin tämä pari viikkoa.

Mutta eipä se koko loma vaan rentoillessa kulunut. Loman aikana mä ehdin käydä uimassa muutaman kerran, näin ystäviä ja perheenjäseniä sekä käynyt kuvauskeikalla. Löydettiin myös uusi koirapuisto meidän kodin läheltä ja tutkittiin muutenkin lähiseutua. Käytiin Rammsteinin keikan aikaan keskustassa ja mä sain pitkiä katseita vaaleanpunaisessa olemuksessani 😀 Lomaan sisältyi myös kaksi kivaa roadtrippia, joista toinen tehtiin lähikuntiin ystävän kanssa ja jälkimmäinen Pohjois-Pohjanmaalle poikaystävän kanssa. Pohjois-Pohjanmaalla käytiin tutustumassa mun tulevaan yhteistyökumppaniin ja käytiin samalla tsekkaamassa Kalajoen Hiekkasärkät sekä Ohtakari.
Kalajoen Hiekkasärkät

Kalajoen Hiekkasärkät toimivatkin tämän postauksen kuvien lokaationa, kuten ehkä arvata saattaa. Toki jos ei tietäisi että pysyttelin lomalla vain Suomessa, olisi voinut luulla että kuvat ovat peräisin ulkomailta ;D Kalajoella mä olen halunnut käydä jo monena vuonna, ja itseasiassa pari vuotta sitten jopa suunniteltiin reissua, mutta se jäi tuolloin toteutumatta. Nyt kun menoa oli lähistölle muutenkin, päätettiin ajaa samalla Hiekkasärkkien kautta. Hiekkasärkillä oli tosi rauhallista, johtuen ehkä elokuun puolivälin jälkeisestä ajankohdasta. Ja no, vaikka lämpöasteita olikin se 18, ei lämpöä kuitenkaan olisi riittänyt auringonottoon.

Kalajoella me käytiin kahvilla ja vielä lähtiessä syömässä, sekä tietysti käveltiin Suomen pisimmällä hiekkarannalla. Hiekkasärkät olivat kyllä upea kävelymesta, kun kapeaa hiekkakäytävää pitkin pääsi kävelemään pitkälle merelle. Käveleminen täysin veden ympäröimänä oli ihanan rauhoittavaa, kun kaikkialla oli niin hiljaista veden liplatusta ja kaukaista meren pauhua lukuunottamatta. Mietittiin, että koirat olisivat varmasti viihtyneet tuolla, mutta pitkän ajomatkan vuoksi päätettiin jättää pojat kuitenkin hoitoon. Pikavisiitti Kalajoella oli siis tosi kiva, ja aiotaan varmasti ottaa Kalajoen Hiekkasärkät joskus tulevaisuudessa uudelleen kohteeksi.


hame ZARA
t-paita LONDON FOG
hattu VENETSIA
laukku ZARA

Yllättävän paljon siis tuli sitten kuitenkin tehtyä, kaikesta suunnittelemattomuudesta ja laiskottelusta huolimatta! Aivot tuntuu nyt hyvin resetoiduilta, joten tästä on hyvä jatkaa huomenna töihin. Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu!Oletko sä käynyt Kalajoen Hiekkasärkillä?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Sadepäivän preppy-asu Palais Royalin maisemissa
True parisian outfit (or not) - Asu täynnä sydämiä

Leave a Reply