Sadepäivän asu

Kivaa torstai-iltaa kaikille! Tänään on vuorossa asukuvia, ja kyseessä on yksi mun lempiasuista kuluneelta syksyltä. Vaikka se sisältääkin kumpparit, haha! No joo, tykkäsin tästä asusta niin paljon, että tätä komboa näkyi mun päällä syksyllä aika usein ja on se jatkanut suosiotaan nyt talvellakin.

Tässä asussa parasta on mun mielestä toi väriyhdistelmä. Laivastonsininen ja vaaleanpunainen vaan on pettämätön yhdistelmä, ja kaiken lisäksi tuo neuleen vaaleanpunainen jatkuu kauluspaidassakin. Mä tykkäsin käyttää syksyllä tosi paljon kauluspaitojen ja neuleiden yhdistelmiä, ja pakko sanoa että nämä Jack Willsin neuleet ovat siihen parhaimpia. Ne ovat malliltaan sopivan istuvia, joten kauluspaita alle puettuna ei näytä liian paksulta yhdistelmältä, mikä mulla on ollut ongelmana joidenkin neuleiden kanssa.


Kuvienottopäivänä tihutti vähän ja oli sellainen epävakaa sää, joten päädyin laittamaan Hunterit jalkaan ensimmäistä kertaa koskaan. Hunterit olivat muutamia vuosia sitten tosi iso juttu Suomessakin ja nyt ne taitavat olla jo vähän ”out”, mutta mua ei oikeastaan kiinnosta se. Nuo kumisaappaat ovat nimittäin olleet yksi syksyn parhaista ostoksista! Ja jos Suomeen tulee tänä vuonna samanlainen syksy kuin mitä kuulin viime vuoden puolella olleen, nämä tulee silloinkin todella tarpeeseen. Plus mun silmään Hunterit näyttää edelleen tosi hyviltä ja niitä on helppo yhdistää asuihin 🙂


Ja hei pakko mainita tuosta sateenvarjosta, mikä näkyy hyvin alla olevassa kuvassa! Oon etsinyt noin vuoden täydellistä läpinäkyvää sateenvarjoa, oikeastaan häitä silmällä pitäen. Just täydellisiä yksilöitä oon löytänytkin, mutta lähinnä hääpukuliikkeistä ja hinta on silloin saattanut lähennellä viittäkymppiä, mikä on mun mielestä ihan älytön hinta sateenvarjosta. No mutta arvatkaapa löytyikö tuo täydellinen Primarkista neljällä punnalla! Nyt on siis ensimmäinen ostos häitä varten tehty heh.


Mulla on nyt menossa viimeiset päivät täällä Englannissa, ja mulla on niin haikea ja surullinen olo. Mä en millään haluaisi lähteä täältä pois ja kaduttaa ihan älyttömän paljon etten sovittanut opintoihini vuoden vaihtoa. Tää yksi lukukausi on vaan auttamatta ihan liian lyhyt. Nämä viimeiset päivät kuluu poikaystävän kanssa, joka tulee hakemaan mua täältä ja ollaan suunniteltu vielä vähän ohjelmaa tuleville päiville. En malta odottaa, mutta samalla haluaisin vaan jäädyttää ajan ettei mun tarvitsisi vielä lähteä.

neule Jack Wills × kauluspaita Jack Wills × takki Marks & Spencer × farkut Levi’s × kumisaappaat Hunter

Aion palata vielä vähän tarkemmin näihin mun viimeisten päivien fiiliksiin ihan omassa postauksessaan, mutta nyt täytyy kiirehtiä muiden hommien pariin. Mun nimittäin pitäisi siivota, aloittaa pakkaaminen, selvittää parit käytännön jutut ja kirjoittaa pari postausta valmiiksi. Tunnit tuntuu taas vaan loppuvan kesken…
Mitä tykkäsit tästä asusta? 🙂

×××
Viikonloppua varten kannattaa ottaa seurantaan mun Snapchat @ellimarias ja Instagram @ellileppiniemi ♡

Lue myös

Opiskelu Englannissa ja mun vaihtokoulu
Kulttuurishokki: Sopeutuminen

Kommentoi