Pastels everywhere: Rento pastelliasu ja suloinen pastellitalo

Tiedättekö sen tunteen, kun kuvaamisen jälkeen kuvia läpi käydessäsi tajuat, kuinka hyvin kuvat onnistuivatkaan? Näissä kuvissa kävi just niin, ja musta tuntuu ettei hetkeen olekaan tullut näin hyviä kuvia kuin tässä setissä jonka Inka otti. Siksi nyt kuvia onkin hiukan enemmän kuin tavallisesti, mutta toivottavasti jaksatte selailla loppuun asti:D

 

Tuo kyseinen päivä oli vähän epävakaa, tavallaan lämmin mutta toisaalta myös hiukan viileämpi päivä. Mä oli myös koko päivän toimistolla, jossa on todella viileää ja siksi vedin päälle pitkähihaisen ja pitkät lahkeet. Tuollaiset rennot, väljät ja hyvin hengittävät vaatteet toimivatkin tosi hyvin; ei ollut liian kuuma eikä liian kylmä auringossa eikä myöskään toimistolla.

 

Minut tuntevat tietää, että tykkään pukeutua pastelliin ja lemppariasuja ovat yleensä ne, jossa pastellia on tosi paljon, jopa päästä varpaisiin. Muistan inspiroituneeni tuolloin Instagramista löytyneestä kuvasta, jossa jollain tytöllä oli vaaleanpunainen hame ja vaaleansininen yläosa. Päätinkin hiukan soveltaa sitä itselleni sopivaksi ja testasin vaaleanpunaisten housujen yhdistämistä vaaleansiniseen rentoon kauluspaitaan. Näiden molempien vaatekappaleiden malli yhdistettynä toisiinsa tuo mulle väkisinkin mieleen pyjaman, mutta eikös myös pyjamalook ole jopa in nyt? 😀 Tässä kuitenkin oli superrento olo ja tykkäsin tosi paljon siitä, kuinka yksinkertainen tämä asu oli.

 

Tuo paita lähti mukaan Tallinnan reissulta. Se oli jotenkin niin mun näköinen ja istui päälle loistavasti. Olin myös pitkään etsinyt tuollaista rentoa kauluspaitaa, joka olisi helppo pukea vaikkapa neuleen alle. Tuo on hieman pidemmän mallinen ja siksi soveltuisikin täydellisesti siihen tarkoitukseen. Tuohon kuvioon ihastuin heti, vaikka vähän epäröinkin näyttääkö ne vain lialta tuossa keskisaumassa. Mutta näyttäkööt, tuohan on aivan ihana paita!

 

Nuo housut ovat myös niiiin täydelliset. Ostin viime kesänä nuo samat housut koon isompana, ja totesinkin täällä aiemmin, että ne ovat liian isot. Löysin kuitenkin nuo sopivan kokoiset Zadaasta ja sain myytyä ne isommat. Tuollainen tuuri on tosi harvinainen, että löytää just sen oikean vaatekappaleen käytettynä halvemmalla ja vieläpä siinä etsityssä koossa, mutta onneksi tuolloin kävi niin. Näitä housuja en nimittäin vaihtaisi enää mistään hinnasta ♡

 

Tuona päivänä tosiaan vietettiin Inkan kanssa muutama tunti kahvilla ihan vain jutellen kaikesta maan ja taivaan välillä. On ollut ihan mahtavaa löytää tuollainen kaveri, jolla on samat visiot ja tavoitteet tulevaisuuden suhteen kuin mulla. Brainstorming hänen kanssaan on niin parasta ja inspiroivaa, ja silloin tuntuu että kaikki on oikeasti mahdollista. Kahvittelun jälkeen käytiin tosiaan nappaamassa nämä kuvat, ja olen niin onnellinen että kerrankin löydettiin täydellisesti asuun mätsäävä tausta! Tämä pastelliasu istuu kuin nenä päähän tuon kauniin pastellisen vihreän talon eteen. Eikö olekin suloinen tuo talo?

 

Pahoittelen muuten että tällä viikolla postauksia tuli yksi tavallista vähemmän ja muutenkin hieman erilaisella aikataululla kuin normaalisti, samoin kuin kommentteihin vastaaminen on kestänyt. Kiirettä on pitänyt taas ihan kunnolla, ja sama meno jatkuu alkavalla viikollakin. Koitan kuitenkin pysyä postausaikataulussa ja yritän myös ehtiä ajastamaan viikonlopulle postaukset! Silloin nimittäin otetaan suunnaksi taas vihdoin Lontoo, enkä luonnollisestikaan pääse läppärin äärelle. Toivottavasti kuitenkin pysytte tuolloin mukana Instagramin tai Snapchatin kautta:)

 

paita Reserved × housut Zara × kengät Converse × aurinkolasit Ray-Ban

 

Miltä tämä pastelliasu ja pyjamalook näyttää sun mielestä?

 


×××
Muista liittyä lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi-sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Kukkakuosia ylä- ja alaosassa: Asu Kukkaisviikkojen kunniaksi
× Tupladenim kesä-asussa
× Ted Bakeria ja pastellia – Finnkinon Scape-salin avajaisten asu
 

Lue myös

Elämää chihuahuan kanssa: Tällaista on omistaa chihuahua
Finlayson Art Area: Katutaidetta Tampereella

Kommentoi