Nahkatakki talvella ja ruusuja maihareissa – Pakkaspäivän asu

Hyvää sunnuntai-iltaa ihanat ♡ Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu. Mulla ainakin oli! Tehtiin nimittäin hyvän kaverin kanssa talvinen roadtrip, johon saatiin idea vasta pari päivää sitten. Kuulette tästä reissusta lisää vielä, mutta pieniä paloja voi bongata jo Instagramista.

 

Kuitenkin, tämän päivän pointti on tämä kuvien asu. Viikko sitten palaveerattiin Emilian kanssa ja samalla käytiin kahvilla ja nappaamassa nämä kuvat. Päivä oli ihana talvinen pakkaspäivä, ja mä todellakin rakastan tuollaista keliä, vaikka sormet jäätyivätkin 😀

Toisinaan asut eivät ole niin tyypillistä mua, mutta tämä asu oli ihan mun näköinen! Tämä onkin päätynyt useasti päälle tismalleen samanlaisena, ainoastaan laukku on paristi vaihtunut. Se kertoo paljon siitä, että viihdyn hyvin näissä vaatteissa.

 

Tiedätte varmaan, että kesäisin olen nahkatakkityttöjä. Jos tekonahkatakilla vaan pärjää, nähdään sellainen mun päällä lähes poikkeuksetta. Olenkin monesti harmitellut, ettei sellaisilla tarkene talvisin ja sitten ihastuin tällaiseen talviseen pilottityyliseen nahkatakkiin, joita näkyi tosi paljon. Mulla oli lahjakortti Spartoolle ja onnekseni sieltä löytyi tämä takki. Pelkäsin, ettei tämä ole tarpeeksi lämmin Suomen talveen, mutta yllätyin kuinka paksu ja lämmin tämä onkaan.

 

Neuleen tilasin samalla lahjakortilla. Se ei näy näissä kuvissa kovinkaan hyvin, mutta tulee näkymään täällä blogissa vielä! Neule on Pepe Jeansin, aivan ihana vaaleanpunainen paksu neule. Tykkään tosi paljon sen yläosassa olevasta talvisesta kuosista.

 

Tätä kirjoittaessani tajusin, että melkein kaikki asun vaatekappaleista näkyy blogissa nyt ensimmäistä kertaa 😀 Kengätkin nimittäin ovat uudet! Ostin ne kylläkin jo viime vuoden puolella, mutta tosiaan ovat kuvissa vasta nyt vaikka ovat olleet mulla jalassa lähes päivittäin.

Tarvitsin nilkat suojaavat mustat kengät, kun edelliset nilkkurit tulivat tiensä päähän. Nämä löytyivätkin sitten Skopunktenista alesta, ja ne rokottivat lompakkoa vain kahdellakympillä. Aluksi epäröin tuota ruusukuosia, mutta nyt tykkään ihan älyttömästi! Ne tuovat ihanan kontrastin maihareihin ja tekevät niistä sopivasti tyttömäisemmät.

 

takki Only × neule Pepe Jeans × farkut Levi’s × kengät Skopunkten × pipo Balmuir × kaulahuivi Marja Kurki × laukku Louis Vuitton

 

Mitä pidätte asusta? Toimiiko nahkatakki talvella yhdistettynä ruusumaihareihin?

 


×××
Olethan jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× BT: 16 kysymystä vuodesta 2018 + rento huppariasu Lontoossa
× Syksyinen asu Vaahteranmäellä: Neule + midihame
× Pastellipuku ja pupukengät baletissa: Pähkinänsärkijä @Tampere-talo
 

Lue myös

Tatuointi helposti 5 minuutissa - ElinaK tatuoinnit
Joululahja minulta minulle - Louis Vuitton Pochette Metis

Kommentoi