Lifestyle

Opinnäytetyö palautettu


Moikka, pienen ikuisuuden jälkeen. Tämä taitaa olla marraskuun toinen postaukseni, eikä mulla ole koko blogihistoriani aikana tainnut olla yhtäkään näin epäaktiivista kuukautta. Siihen on kuitenkin ollut syynsä, jonka voi otsikostakin päätellä. Mun elämässä on nyt loppusyksynä ollut tosi paljon kaikkea meneillään, erilaisia projekteja, tiukentunut tahti isoimman asiakkaani kanssa, ennätysmäärä tarjouspyyntöjä ja uusia asiakkaita, kaksi erilaista projektia ja tosiaan sen opinnäytetyön tekeminen. Monesti on tuntunut, että nyt on lautasella ihan liikaa tavaraa, mutta oon selvinnyt jotenkuten. Blogi tosin putosi pois, mutta varmasti ihan ymmärrettävästi.


Mutta tosiaan, nyt se isoin ja työläin homma, eli opinnäytetyö on pudonnut pois. Sunnuntaina palautin varsinaisen työn ja keskiviikkona suoritin kypsyysnäytteen sekä opinnäytetyön esittelyn sille varatussa tilaisuudessaan. Nyt enää en voi tehdä asian eteen enää mitään, vaan tiedossa on odottelua pari viikkoa. Putosi kyllä iso taakka harteilta kun tämän kaiken sai tehtyä. Opinnäytetyö oli viimeinen osa mun opinnoista ja nyt se kaikki on paketissa. Aikaa jäi myös nyt pikaiseen blogin pariin palaamiseen.


Tämän pidempiä kuulumisia en ehdi jakaa, halusin vain nopsaan tulla kertomaan syyn tälle blogihiljaisuudelle sekä fiilistellä hiukan täälläkin palautettua opparia. Ihan näillä näppäimillä meillä alkaa serkkupikkujoulut, joten palataan paremmalla ajalla myöhemmin. Meidän oli tarkoitus mennä paikan päälle Turkuun, mutta koronatilanteen pahentuessa ja suositusten tiukentuessa me päätettiin ottaa osaa etänä. En malta odottaa, kun luvassa on hauskaa ohjelmaa ja tietysti ihania tyyppejä ♡ Mutta, huomenna kannattaakin pysyä taas täällä blogin ja mun muiden somekanavien suhteen kuulolla… ;D

Toivottavasti teillä on ollut ihana marraskuu ♡
Opinnäytetyö palautettu – Onko siellä muita samassa tilanteessa olevia?
×××

Instagramissa olen ollut aktiivisempi kiireistä huolimatta, ja siellä mua voikin seurata reaaliaikaisemmin ♡


Lue myös

Täydellinen koti just nyt on vuokrakoti
Adventtiarvonta: Eleven-hiustenhoitosetti ja TIK Salonki + alekoodi

2 Comments

Leave a Reply