4x luottotuotteet käsien hoitoon pesurumban keskellä

id luottotuotteet käsien hoitoon

Tuotteet saatu pr-lahjoina.


Luottotuotteet käsien hoitoon? Nyt kun koronavirus myllää kunnolla, kaikkialla muistutellaan käsienpesusta. Käsien peseminen ja käsihygienia muutenkin on noussut suureen rooliin ja olen itsekin pessyt tässä parin viikon sisällä käsiäni ahkerammin kuin koskaan. Kaiken pesurumban ja käsien desinfioinnin keskellä kädet totta kai myös esimerkiksi kuivuvat helpommin, ja siitä inspiroituneena päätin jakaa teille mun luottotuotteet käsien hoitoon.


MON⎜SUN Whenever Wash

Aloitetaan ihan itse pesemisestä. Itselläni on palasaippuan lisäksi käytössä tämä MON⎜SUN Whenever Wash -käsisaippua. Yleisten ohjeiden mukaanhan suositellaan nimenomaan pumppupulloa, joka tässä onneksi on. Tuoksu on aivan ihana, todella raikas ja sitruunainen. Käsiin jää puhdas tunne ja tämä vaahtoaa hyvin. Samaan settiin kuuluu myös All Day Treat -käsivoide, samaisessa tuoksussa, mutta tämä odottelee itselläni vielä kaapissa että edellinen saadaan käytettyä loppuun.


Maria Nila Bouquet

Vessassa lavuaarin reunalla mulla on aina käsirasvaa, jota nappaan heti pesun jälkeen ehkäisemään käsien kuivumista. Tällä hetkellä käytössä on Maria Nilan Bouquet -käsirasva, joka on aivan ihana! Tuoksu on huumaava ja tykkään rasvan juuri sopivasta paksuudesta sekä koostumuksesta. Tämä imeytyy tosi vikkelään, ei tahmaa ja pitää käsiä kosteutettuna kauan.


The Body Shop Juicy Pear

Toinen käsirasvasuosikki on The Body Shopin käsirasva tuoksussa Juicy Pear. Tämä oli kausituote, ja tuoksu on ehkä paras koskaan. Mulla on saman sarjan suihkugeeli myös käytössä, ja siitä kerroinkin täällä. Halusin nostaa tämän esiin siksi, että kyseessä on matkakokoinen käsirasva, joka kulkee mulla aina laukussa mukana. Suosittelenkin kantamaan vastaavaa mukana, niin käsiä on helppo rasvailla liikenteessäkin kun aina käsienpesupisteillä ei ole rasvaa tarjolla.
Essence Hand and Cuticle Cream

Vielä viimeisenä haluan vinkata tästä Essencen käsi- ja kynsinauhavoiteesta. Kynsinauhat usein unohtuu käsien hoidossa ja ainakin mulla kynsinauhat kuivuvat erityisen nopeasti. Sitten ne alkavat repsottaa, eivät näytä mitenkään päin näteiltä ja saattavat tulla kipeiksi. Tätä Essencen voidetta olenkin käyttänyt nimenomaan kynsinauhoille ja apu on ollut huomattava!

Kynsinauhoille toinen hyvä tuote on kynsinauhaöljy, jota kannattaa laittaa kunnon kerros esimerkiksi nukkumaan mennessä. Öljyä voi samalla levittää muuallekin käsiin. Muutoin koko käsienpesuun suosittelen myös laadukkaita ja hyviä pyyhkeitä, sillä itse olen huomannut kuivaavan pyyhkeenkin vaikuttavan siihen, kuinka paljon kädet kuivuvat. Omia pyyhesuosikkeja ovat Pyyhekauppa Linan hamam-pyyhkeet, jotka löydät heidän verkkokaupastaan täältä.Mitkä ovat sun luottotuotteet käsien hoitoon tai muut vinkit käsienpesuun?
×××

Seuraathan mua jo myös Instagramissa?


Lue myös

Pieniä, puhtaita tekoja arjessa
Tasa-arvo - Ajatuksia Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä

Kommentoi