Lifestyle

Adventtikalenteri 2018: Voita vapaavalintainen Tiima Watches -kello!

Edellisen adventtikalenteriluukun voittajaksi valikoitui Mira täältä blogista. Paljon onnea! Häneen ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.
×××

 

Miten nopeasti tämä joulukuu onkaan mennyt! Nyt ollaan jo aatonaatossa ja on viimeinen adventti, joka tarkoittaa myös arvontaa ♡ Tällä kertaa arvottavana on vapaavalintainen kello Tiiman upeasta mallistosta.

 

Oletko jo kuullut Tiimasta? Tiima on kahden kaveruksen perustama brändi, jossa näkyy skandinaavinen muotoilu. Tiiman kellot ovat muotoilultaan tosi yksinkertaisia, mutta ajattomuus tekee niistä kauniita. Kellot on suunniteltu monikäyttöisiksi ja ne sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

 

Monipuolisuutta lisää mahdollisuus rannekkeen vaihtoon! Mulle itselleni se on nykyään kelloissa tärkeä ominaisuus, sillä kaikkiin asuihin ei sovi sama kello. Mutta jos ranneketta saa vaihdettua, en koe tarvitsevani niin montaa erilaista kelloa, jos kellon ilmettä saa vaihdettua asuun kuin asuun sopivaksi. Ranneketta on helppo vaihtaa, ja ohjeet löydät täältä. Tämän mahdollisuuden avulla yksi kello saa myös enemmän käyttökertoja. Tiiman rannekevaihtoehdot löydät täältä.

 

Mun omia suosikkeja Tiiman valikoimasta on ehdottomasti vaaleanpunainen Lygne pink sekä Fjergen Gold. Vaaleanpunainen kello on ollut itselläni mietinnässä jo pitkään ja nyt se on vielä vakavammin kun pääsin testailemaan sitä Showroomilla. Fjergen Gold taas sopii paremmin juhlallisempiin tilaisuuksiin, mutta tuo kimalletta juuri sopivasti myös arkeen.

 

Tiiman valikoimasta löytyy kattavasti kelloja niin naisille kuin miehillekin. Kello on myös hyvin klassinen lahjaidea, esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi. Haluaisitko kellon itsellesi vai antaisitko lahjaksi?

 

Osallistu arvontaan ja voita Tiima Watches -kello

Viimeisessä adventtikalenterin luukussa on siis arvottavana yksi vapaavalintainen kello Tiiman valikoimasta. Osallisua voit näin:

× Kerro kommenteissa, minkä kellon haluaisit voittaa.
× Muista jättää kommentteihin toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan sinuun yhteyden jos arpaonni suosii. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille.
× Voit tuplata ja jopa triplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagramissa sekä Facebookissa.
× Osallistua voi perjantaihin 28.12. asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Haluan jo nyt kiittää kaikkia osallistuneita ♡ Tämän vuoden adventtikalenteri on ollut valtava menestys, enkä olisi uskonut näin suurta suosiota. Kiitos myös kaikille sponsoreille, jotka mahdollistitte tämän!

 

Onnea arvontaan!

 


×××
Tiimaa voit seurata myös Instagramissa @tiimawatches !

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Adventtikalenteri 2018: Voita lahjakortti Cocopandalle!
× Adventtikalenteri 2018: Voita laadukkaat magneettiripset!
× Adventtikalenteri 2018: Voita lahjakortti Ihanaiset-verkkokauppaan!
 

Lue myös

It's beginning to look a lot like Christmas
Erilainen joulu - Mitä, miksi, mistä tämä joulu koostui?

37 Comments

Leave a Reply