Leffavinkit jouluun + Voita 2kk ilmaista katseluaikaa!

id leffavinkit jouluun

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’12_2019_Viaplay_Ellileppiniemi’);Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn ja Indieplacen kanssa.
Enää kahdeksan päivää jouluun! Onko teillä jo joulusuunnitelmat valmiina? Mä itse suuntaan isän luo saaristoon viettämään joulua ja tuonne Turun suunnalle lähden jo itseasiassa perjantaina, että ehditään nähdä serkkujen kesken ♡ Välipäivinä onkin tarkoitus ajella äidin luo ja onpa meillä kavereiden kanssa suunniteltuna Tallinnan reissukin. Mulla on siis tiedossa melko paljon ajelua ja autossa istumista joulun ympärillä, mutta onneksi Viaplay kulkee mukana. Kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa pääsenkin siis tänään listaamaan teille leffavinkit jouluun sekä kertomaan offlinesta.


Viaplayn offline onkin mulle jo tuttu vuosien takaa. Muistan kun ensimmäisen kerran tutustuin tähän ominaisuuteen kun oltiin matkustamassa Lontooseen muutama vuosi sitten keväällä. Lennolle oli saatava jotain viihdykettä mukaan ja ladattiinkin parit leffat Viaplayn offlineen. Leffoja ja sarjoja voi nimittäin helposti ladata etukäteen vaikkapa puhelimen tai tabletin Viaplay-sovellukseen, ja ladatut jaksot tai elokuvat voi sitten katsoa myöhemmin ilman nettiyhteyttä. Tätä onkin tullut käytettyä vuosien varrella usein matkustaessa, niin lennoilla kuin automatkoillakin. Suomessa autolla matkustaessa nettiyhteys löytyy kyllä meidän kattavien verkkojen ansiosta, mutta offlinessa parasta on se, ettei tarvitse huolehtia nettiyhteyden satunnaisesta pätkimisestä. Kun katseltava on jo ladattu ennakkoon, se pyörii tabletilla tai puhelimen näytöllä keskeytyksettä.

Ja hei psst! Viaplayhan on myös aivan loistava aineeton lahjaidea. Viaplay-lahjakortteja voi ostaa helposti esimerkiksi K- ja Citymarketeista, ja tämä lahja sopii oikeastaan kenelle tahansa. Erityisesti tyypille, jolla on jo kaikkea on haastava keksiä lahjaa, mutta Viaplay toimii aina.

Leffavinkit jouluun

Mitä sitten katsoa jouluna, kun matkustaa sukulaisten luo, lähtee joululomareissuun tai haluaa muuten vain olla offlinessa esimerkiksi somesta? Joululeffat ovat aina loistava valinta tähän aikaan vuodesta! Tässä kymmenen omaa suosikkiani Viaplayn joululeffojen joukosta:

✓ Napapiirin pikajuna (vuokra)
✓ Winter’s Tale (vuokra)
✓ Carolas Advent (sarja)
✓ That time of the year
✓ Saiturin joulu
✓ Mitä tapahtui joulupukille 2 ja 3
✓ Joulumaa (vuokra)
✓ The Grinch
✓ Bad Santa
✓ Yksin kotona (vuokra)

Osa näistä on vanhoja klassikoita, ja yksi oma ikisuosikki lapsuudesta on juurikin Napapiirin pikajuna (The Polar Express). Uusin tuttavuus näistä oli tuo lyhytsarja Carolas Advent, jossa pääsi esimerkiksi kuulemaan millaista on ruotsalaisten julkkisten joulunvietto. Näistä ainoa jota en ole nähnyt on tuo Bad Santa, mutta valitsin sen listalle siksi, että aion itsekin ottaa sen katseluun tänä jouluna.


Jos joululeffat ja jouluteema muutenkin alkaa tulla jo korvista ulos, kokeile näitä seuraavia! Viaplayn valikoima on jälleen laajentunut, joten katsottavaa löytyy varmasti jokaiselle.

✓ Dumbo
✓ The Greatest Showman
✓ Leijonakuningas (vuokra, se uusi versio!)
✓ The Hobbit trilogia
✓ Tolkien (vuokra)
✓ Yesterday (vuokra)
✓ Avengers: Endgame
✓ Once upon a time in Hollywood
✓ Itse Ilkimys 1, 2 ja 3 (21.12. alkaen)
✓ Aladdin (27.12. alkaen)

Näistä Dumbo ja Once upon a time in Hollywood ovat vielä itseltäni näkemättä, mutta ne ovat ehdottomasti joulun leffalistalla. Eniten odotan ehkäpä Aladdinia, sillä siitä tykkäsin todella paljon!

Osallistu arvontaan

Yksi onnekas lukija voittaa itselleen 2kk ilmaista katseluaikaa Viaplayn Leffat ja sarjat -paketin pariin! Osallistut arvontaan kertomalla kommenteissa, mikä listaamistani elokuvista tai sarjoista kiinnostaa sinua eniten. Muista myös jättää toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta sinuun saadaan yhteys mahdollisen voiton sattuessa kohdalle. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille. Osallistumisaikaa on viikko eli 23.12. saakka. Kaikki säännöt löydät täältä. Onnea arvontaan!


Mikä listaamistani elokuvista kiinnostaa sinua eniten?
×××

Muistathan seurata mua myös Instagramissa!


Lue myös

ADVENTTIARVONTA: Remington Sleek&Curl -muotoilurauta
Käytin samaa paitaa seitsemänä päivänä peräkkäin - #lempivaatteeni

Kommentoi