Kevään rento muoti

Torstaina tein pikaisen päiväreissun Helsinkiin paristakin eri syystä ja Saran kanssa päästiin samalla käymään Trendeal PR:n Showroomilla. Siellä esillä olevien brändien kevät- ja kesämallistot iskivät minuun niin kovaa, että haluan jakaa paloja siitä teillekin!
Showroomilla oli edustettuna muutamia merkkejä, jotka eivät olleet mulle tuttuja sekä myös niitä tutumpia merkkejä. Kaikkia brändejä yhdisti rentous ja sellainen tietty sporttisuus, ja sehän on just se mun juttu! Mun tyyli kun on tosi vaihteleva tyttömäisyyden ja sporttisuuden välillä, joten oli ihana saada uutta inspiraatiota siihen sporttisempaan puoleen. Mä tykästyin itse eniten MAC ja Blue brändien mallistoihin.

Urheiluvaatteiden suhteen tulevat trendit ovat selvästi värikkyys. Tosi tummaa sinistä oli monessa vaatteessa yhdistettynä kirkkaampiin, jopa neon-väreihin. Mustaa ei näkynyt oikeastaan ollenkaan, ja vaikka mä tykkäänkin usein treenailla myös kokomustassa, on ne värikkäät vaatteet kaikista motivoivampia. Keltaista bongailin joukosta myös tosi paljon, ja se on mulle treenivaatteissa ihan uusi tuttavuus mutta lämpenin sille kyllä!

Collegepaitoja löytyi tältä Showroomilta runsaasti ja erityisesti ihastuttiin Saran kanssa ihaniin collegehameisiin. Sellaisen voi helposti yhdistää siistiin collegepaitaan tai vaikka neuleeseen! Mä harkitsen ehdottomasti collegehametta tälle kesälle, koska viime kesänäkään en pukenut shortseja kertaakaan jalkaan ihmisten ilmoille vaan hameet tuntuivat olevan enemmän se mun juttu.

Housut olivat myös just eikä melkein mun tyylisiä. Kangashousuja oli paljon, ja erityisen näkyvä trendi taitaa olla raidat housujen lahkeiden ulkosivuissa. Näitä ohuita esimerkiksi valkoisia raitoja löytyi myös farkuista ja ne näyttivät tosi hyviltä! Rennon mallisiin mustiin tai punaisiin kangashousuihinkin valkoinen sivuraita toi todella kivasti tiettyä ryhtiä ja tyylikkyyttä.

Väreistä hallitsevimpina bongasin vaaleanpunaisen ja harmaan, jos urheiluvaatteita ei oteta lukuun. Ja toihan on ihan täydellinen väriyhdistelmä kevääseen ja kesään! Niiden lisäksi mukana oli vaaleansinistä, tummansinistä, khakinvihreää, valkoista ja punaista, ja koko showroomin väripaletti iski mun silmään tosi kovaa.
Kuten sanoin, tuollainen rento tyyli on oikeastaan se toinen puoli mun pukeutumisesta. Ja mitä vanhemmaksi oon kasvanut, sitä tärkeämmäksi mukavuus on noussut mun vaatekaapissa. Hyvältä voi todellakin näyttää, vaikka haluaisikin pitää pukeutumisen mukavana! Sitä varten kannattaa tosiaan valita hyvälaatuisia ja pehmoisista materiaaleista tehtyjä vaatteita kuten tuolla Showroomillakin oli, ja valita varmasti oikein istuvat vaatekappaleet. Kun sulla on rento ja hyvä olo vaatteissasi, se näkyy kyllä myös ulospäin!

Miltä kevään ja kesän rento muoti näyttää sun silmään näiden kuvien perusteella? 🙂

×××
Seuraa mua myös Instagramissa @ellileppiniemi

Lue myös

Mun viisi lempiblogia
Talven pastelliöverit

Kommentoi