I Love Me -messut 2019

id-iloveme2019

Lippu messuille saatu.
Edellisen postauksen teemaa jatkaen kurkataanpas tänään sitten itse messuihin paikan päällä. Mä vietin eilen päivän Helsingissä ja samalla vierailin I Love Me -messuillakin. Tämä oli itseasiassa vasta mun toinen kerta näillä messuilla ja kiva että oli vähän vertailukohtaa edelliseen vuoteen. Tänä vuonna mulla oli messuilla enemmän aikaa, sillä viimeksi olin samana lauantaina vielä töissä, jonka jälkeen vasta oli messujen aika. Minkälaiset siis olivat I Love Me -messut 2019?Kattavasti muotia

Ensimmäisenä messuilla kiinnitin huomiota siihen, että muotia oli tuotu mukaan enemmän! Mun mielestä muotitoimijoiden osastoja oli enemmän kuin mitä muistan viime vuonna olleen (tai sitten se vain tuntui siltä) ja muoti oli otettu vahvasti huomioon ohjelmassa. Erityisesti mukana oli paljon vastuullista muotia, mistä pidin todella paljon. Näytteilleasettajia oli tältä saralta nimittäin runsaasti, kuten Nanso, R/H Collection, hálo, Store of Hope, Alpa ja monia muita. Näitä pisteitä oli kiva ihastella ja näitä saisi mun mielestä olla enemmänkin pikamuotiin verrattuna, mutta suunta oli selvästi oikea.


Tänä vuonna ehdin myös nähdä I Love Me -muotinäytöksenkin ja pidin siitä kovasti. Kokonaisuudessaan näytös oli hyvin jaksotettu ja rakennettu, sekä se toi esille useita eri brändejä ja kivasti myös erilaisia tyylisuuntia. Ainoina miinuksina Changen vuorolla valot olivat niin himmeät, ettei ylärivistä ainakaan nähnyt yhtään mitä malleilla oli päällä. Myös viimeinen vuoro, Turkisliiton vaatteet olivat kyseenalainen veto. Tästä onkin liikkunut somessa paljon kannanottoja koskien sitä, miksi hyvinvointimessuilla tuetaan turkistarhausta.Kosmetiikkaa ja hyvinvointia

Muoti tosiaan kiinnosti itseäni ehdottomasti enemmän, mutta totta kai messut keskittyvät vahvasti kosmetiikkaan sekä hyvinvointiin. Kosmetiikkaa oli tosi laajasti ja tuntui että K-Beauty oli vahvasti edustettuna. Viime vuonna oli ehkä esillä mielenkiintoisemmat brändit ja kosmetiikkapuoli ei vedonnut minuun tällä kertaa niin suuresti. Tämä ehkä johtui myös siitä, ettei mulla just nyt ollut tarvetta uudelle kosmetiikalle. Hyviä tarjouksiahan siellä oli ja messutarjouksien johdosta tarpeellisissa hankinnoissa säästi varmasti pitkän pennin.Hyvinvoinnin saralta me keskityttiin erityisesti maisteluun 😀 Tosi monilla näytteilleasettajilla oli maistatuksia, esimerkiksi erilaisista proteiinipatukoista, Lohilon jäätelöstä sekä uutuusjuomista, luonnollisista energiajuomista, smoothieista ja niin edelleen, you name it! Tykkäsin oikeastaan kaikesta mitä maistoin ja varsinkin juomamaistatukset yllättivät positiivisesti. Hyvinvoinnin suhteen näytteillä oli paljon erilaista aktiviteettia, ja bongasin esimerkiksi treeniskaban.

I Love Me -messut 2019 kokonaisuudessaan

Kokonaisuudessaan messut olivat onnistuneet ja mä viihdyin hyvin. Muotinäytöksen aion piipahtaa tsekkaamassa jatkossakin ehdottomasti ja odotan innolla kuinka vahvaksi teemaksi vastuullinen muoti vielä nouseekaan. Näytteilleasettajien pisteet oli mun mielestä näyttävämpiä tänä vuonna verrattuna edelliseen, ja monilla olikin upeita kukkaseiniä ja muita ihania koristeita. Tarjousten suhteen ei ole pahaa sanottavaa, ja huipputarjouksia löytyi isoin prosentein sekä suurilla nipputarjouksilla. Ohjelmaa tuntui olevan jatkuvasti eri lavoilla, mikä oli todella positiivinen juttu, vaikken itse ehtinytkään keskittyä tällä kertaa niihin. Väkeä oli todella paljon, tuntui jopa että enemmän kuin viime vuoden lauantailla, ainakin iltapäivällä kun moni varmasti saapui paikalle töiden jälkeen.

Koen edelleen, että I Love Me -messut ovat tarjouksista kiinnostuneelle varsinainen aarreaitta ja isot messutarjoukset antavat loistavasti vastinetta lipulle. Inspiraatiota sain matkaan ihan valtavasti ja uskoisin että niin myös moni muu ♡Aiotko sinä vierailla I Love Me -messuilla tänä vuonna, vai kävitkö jo?
×××

Lisää messutunnelmia voit bongailla mun Instagramista!


Lue myös

I Love Me 2019 messutärpit
Joker - Elokuva, jonka kävin katsomassa kaksi kertaa

Kommentoi