Oma tyyli

Lattea paidassa ja mukissa + Sunnuntai-illan ajatuksia
Rentouttavaa sunnuntai-iltaa ♡ Mä ajattelin tulla rustaamaan teille vielä tämän postauksen, sen jälkeen tehdä jonkin kasvonaamion ja sitten nukkumaan. Mun viikonloppu on ollut tavallista pidempi, kun suunnattiin heti aikaisin perjantaiaamuna Helsinkiä kohti. Viikonloppu koostuikin pressitapahtumista, leffasta kun käytiin vihdoin ekaa kertaa IMAXissa, hotelliaamiaisesta, päivästä Heurekassa, kahvitreffeistä ja monista pienistä projekteista. Aikas kiva viikonloppu siis sanon minä!
Kuvien asu kuvattiin tosiaan myös syksyisessä Helsingissä perjantaina. Tuona päivänä tosin vain maisemat olivat syksyisiä ja lämpöasteet kohosivatkin yli 10 asteeseen. Kuten tiedätte, tuo hame on ihan mun ultimaattinen suosikki syyshameista ja tällä kertaa yhdistin sen maihareihin. Yläosaa pohdin todella kauan, mutta päätin sitten loppujen lopuksi mennä rennolla vaihtoehdolla ja nappasin kaapista tuon Latte-kollarin. Juuri ennen kuvia käytiin Starbucksissa, josta mukaan lähti tietenkin Pumpkin Spice Latet, kaikessa kliseisyydessään 😀 Ja hahah, se lattehan sopi loistavasti myös näihin asukuviin, eikö?
Sunnuntai-illan ajatuksia

Just nyt kuitenkin mun päässä pyörii paljon erilaisia ajatuksia ja ajattelin, että niitä olisi hauska listata tänne ylös kuten aiemmin blogeissa oli tapana. Olisipa kiva jos joku samaistuisi, ja jos samaistuu, jätä ihmeessä kommenttia!☆ Voiko kodin sisustukseen olla koskaan tyytyväinen? Sisustuksen järjestys on nyt tosin just sellainen kun haluan, mutta tv-taso, olohuoneen matto ja sohva vielä mietityttää. Myöskin uudet yöpöydät pitäisi löytää.

☆ IMAX ei ollut niin ihmeellinen kuin ajattelin. Olihan se kuva joo todella tarkka, mutta toisaalta en usko ihmissilmän näkevän siinä ja esimerkiksi ISENSE-salin screenissä mitään eroa. Ja jälkimmäisessä on kaiken lisäksi mun makuun paremmat penkit sekä äänentoisto.

☆ Viimeinen pudotus Love Islandissa oli valtava shokki ja ehdottomasti iso vääryys!

☆ Miksen osaa päättää mun hiusten suhteen? Olen tykännyt pitää hiuksia vaihteeksi hieman pidempinä, mutten kuitenkaan haluaisi kasvattaa pitkiä hiuksia takaisin. Samalla en ole niin varma tästä välimallistakaan 😀


☆ Luulin että päivätyön lopettaminen tuo lisää tunteja päivään, mutta eihän se niin mene. Tuntuu edelleen siltä, että päivien tunnit loppuvat kesken, kun nyt keskittyy aivan uudella tarmolla yrityksen starttiin ja blogiin. Se kaikki energia mitä kulutti päivätöissä, on nyt kanavoitunut muualle, eikä aikaa siksi tunnu olevan yhtään sen enempää.

☆ Alkaneeseen yrittäjyyteen on kuulunut ihan hulluna asioiden selvittelyä ja asioiden tavaamista ääneen, jotta ymmärtäisin paremmin. Tarkoitan siis nyt kaiken maailman starttirahahakemuksia sun muita paperijuttuja 😀

☆ Aloin myös pohtimaan uudelleen mun opinnäytetyötä ja lähinnä siis sen aihetta. Tiedän, että nyt on jo tosi myöhäistä vaihtaa sitä, mutta luulen että aion tehdä sen kuitenkin. Mun piti tehdä se tosiaan tuonne työpaikkaani, mutta nyt sattuneesta syystä se ei enää tunnu niin loogiselta.
collegepaita LOAVIES
hame SOYA CONSEPT
takki TED BAKER
kengät DR MARTENS
laukku CHANEL
Sellaisia sekalaisia sunnuntai-illan ajatuksia sekä asukuvia. Alkavasta viikosta tuleekin vähän uutta arkea erilaisempi, kun otin vastaan keikkatöitä, jotka eivät ole tätä meidän yrityksen alaa. Mutta tämähän tässä yrittäjyydessä on parasta, kun voi kirjaimellisesti tehdä mitä vain eikä ole sidottu tiettyyn toimialaan tai muuhun. Toivottavasti teilläkin on edessä mielenkiintoinen viikko!Mitä mieltä olit asusta? Minkälainen viikko sinulla on edessä?
×××

Oletko jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin kautta?


Lue myös

Tweed-haalari ja helmipanta - Oman elämäni Blair Waldorfina
I Love Me 2019 messutärpit

2 Comments

Leave a Reply