Ensimmäiset asukuvat lyhyillä hiuksilla

Herranjestas, mulla on ollut lyhyet hiukset melkein puolitoista kuukautta ja nyt vasta julkaisen tänne ensimmäiset asukuvat uudella tukalla 😀 Tästä saa ehkä hyvän kuvan kuinka paljon muita kuvia ja asukuvia mulla onkaan ollut varastossa. Ja siis asukuvia pitkillä hiuksilla on säilössä vieläkin, mutta nyt tähän väliin tuntui kivalta julkaista nämä.


Nämä olivat siis tosiaan viimeiset asukuvat Suomesta ja mä niin rakastuin tuohon asuun ja näihin kuviin. Tämä asu oli niin rento, jossa oli helppo olla. Vielä rennompi se olisi korottomilla kengillä ja täytyykin testata tätä myös niin. Mun mielestä tää asu oli kivan syksyinen, enkä oikein tiedä miksi kun on noi kukat aika kesäisiä, mutta ehkä se oli tuo tekonahkatakin, hatun ja kenkien kombo sitten. Hiukset olivat kiharrettuina kampaajan jäljiltä, ja nyt näitä kuvia katsoessa tuli sellainen fiilis, että pitäisi kihartaa niitä useammin. Ne näyttävät noin tosi kivoilta ja kiharat olisivat kivaa vaihtelua eikä lyhyiden hiusten kihartaminenkaan edes kestä kauaa.


Rakastan tuossa mekossa sitä, että helma on hiukan pidempi takaa. En tiedä onko siellä muita samanlaisia, mutta aina mekko päällä mä nyin helmaa takaa alaspäin kun jotenkin pelkään hameen tai mekon olevan liian lyhyt 😀 Mekon materiaali on valitettavasti aika ohutta kangasta, ja siksi en voi käyttää tätä kovinkaan pitkälle syksyyn saati sitten talvella. Mielessä kävi kyllä silti koittaa yhdistää tämä valkoisen neuleen kanssa niin, että vain helma näkyisi, mutta katsotaan!


Mulla on taas takana yksi älyttömän kiva viikonloppu. Perjantaina ja sunnuntaina tein kouluhommia ja muutaman työlään blogipostauksen valmiiksi, ja lauantaina käytiin Cambridgessa. Olisi niin upeaa jos myös itsellä riittäisi äly ja rahat siellä opiskeluun. Sieltä on tulossa vielä omaa postausta, ja yritänkin saada sen valmiiksi tänään! Loppuviikosta nimittäin mun poikaystävä on tulossa tänne, ja haluankin tehdä näitä siksi valmiiksi, ettei tarvitsisi olla yhtään koneella silloin. En jaksaisi enää odottaa näitä muutamaa yötä ♡


mekko Boohoo × tekonahkatakki Zara Kids × kengät H&M × hattu H&M

Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu ja tämä maanantai! 🙂 Nyt kun mä katson näitä kuvia, haluaisin pukea tuon tismalleen saman yhdistelmän päälleni. Mitäs te tykkäätte tästä asusta?

×××
Mua voi seurata myös Snapchatissa @ellimarias 🙂

Lue myös

Nude Rose -highlighterpaletti
Portsmouth

Kommentoi