En jonottanut ämpäreitä vaan siveltimiä

Mulla on nyt pikkuhiljaa takana kaksi ihan superkivaa päivää, nimittäin eilinen ja tämä päivä. Fiilis on kaiken jälkeen mahtava ja toivottavasti se jatkuu vielä pitkälle! Ja uskoisinkin myös niin, sillä huomenna pääsen taas vuoden tauon jälkeen ihastelemaan vanhojentansseja ♡ Kerron täällä usein mun kuulumisia pienissä paloissa muiden postausten yhteydessä, mutta nyt ajattelin pyhittää tämän postauksen vain ja ainoastaan näiden parin kivan päivän kuulumisille, ja toivottavasti tykkäätte!

Eilen tosiaan oli ystävänpäivä, ja mun kohdalla se oli tosi ihana ja monipuolinen sellainen. Ystävänpäivään kuului tänä vuonna kivaa yllätyspostia kahteen otteeseen, paljon pieniä lahjoja ja läheisten seuraa. Sain muunmuassa aivan ihanan kortin mun parhaalta kaverilta, joka sai mut melkein kyyneliin asti. Lupaan, että ensi vuonna mäkin lähetän hänelle kortin vaikken tavallisesti lähetä kortteja koskaan. Se on kuitenkin niin ihana pieni ele, joka tekee päivästä heti suuremman ja paremman.

Tämän lisäksi kävin kahvittelemassa ihan liian pitkästä aikaa yhden hyvän kaverin kanssa ja vierähtihän siinä kuulumisia vaihtaessa taas pari tuntia. Kahviteltiin meidän vakkaripaikaksi muodostuneessa Pella’s Cafessa, jolle voin antaa isot suositukset! Siellä syömäni vadelma-valkosuklaamoussekakku oli ihan taivaallista. Tämän lisäksi pyörähdettiin poikaystävän kanssa parissa kaupassa, ja löydettiin molemmille uudet hupparit meidän vesimaksupalautuksilla. Loppuilta kuluikin leffassa Maze Runner -sarjan viimeisen osan The Death Curen parissa. Leffa oli ihan jees, toki hyvin kliseinen ja ennalta-arvattava, mutta mä viihdyin silti.

Tänään sitten herättiin aikaisin, vaikka molemmilla oli vapaapäivä ja suunnattiin keskustaan jonottamaan Hehkun avajaisiin, hehe. Mä en ole koskaan jonottanut tuolla tavoin mitään, mutta nytpä sekin on sitten korkattu munkin osalta! Ja totta kai se tuotti myös tulosta, ja sain kaksi Real Techniquesin sivellintä, joista olen haaveillut jo pitkään. Mulla on tällä hetkellä käytössä Morphen aika laaja sivellinsetti ja oon ollut niihin ihan tyytyväinen, mutta koen silti nuo RT:n siveltimet laadukkaammiksi.

Jonottamisen lisäksi käytiin korkkaamassa myös Tampereelle vasta saapunut Espresso House, vaikka se onkin esimerkiksi Helsingin reissuilta tuttu paikka. Kävinpä myös yhdessä rekrytapahtumassa, seurattiin penkkareiden menoa ja muisteltiin omia lukioaikoja. Voin kuvitella että huomennakin nostalgia nostaa päätään niissä vanhojentansseissa. En vieläkään ymmärrä että omista penkkareista on jo neljä vuotta ja vanhoista jo viisi! Mihin ihmeeseen tämä aika menee? Onko siellä muita ajankulunkriiseilijöitä?

takki Jack Wills × tekonahkalegginsit H&M × huivi Cubus × kengät H&M

Kuvien asu ei muuten ole näiltä päiviltä, vaikka pinkki takki on ollutkin molempina päällä. En vieläkään ole tottunut niihin katseiden määrään kun kuljen tuo päällä keskustassa 😀 Kuitenkin, mä oon tosi ihastunut just nyt tekonahkahousujen ja ylipolvensaappaiden yhdistelmään! Siitä syntyy ihan älyttömän kiva materiaalien kontrasti mun mielestä ja tykkään myös siitä, miten tuo kirkas pinkki sopii niiden kanssa yhteen. Näissä kuvissa mulla oli myös kerrankin hiukset laitettuna kivasti, koska tuona päivänä kuvattiin studiossa ja kuvaaja oli ihana ja laittoi mun hiuksetkin teemaan sopivasti ♡

Toivottavasti tämä teksti ei nyt ole ihan liian tylsä tai sekava, mutta mulla on viime päivistä ja huomisesta niin hyvä fiilis, että halusin tulla kirjoittelemaan tällä tavalla spontaanisti. Viikonlopulle olen muuten suunnitellut teille seuraavan osan Blogiyhteistyöt-sarjasta, joten pysykääs kuulolla!
Mitä mieltä olet tästä asusta? Entä miten sä vietit eilisen ystävänpäivän? 🙂

×××
Luithan jo myös edellisen postauksen ystävyydestä? ♡

Lue myös

Millainen on hyvä ystävä?
Blogiyhteistyöt 2: Yhteistyön merkitseminen

Kommentoi