Lifestyle

Kolme jättimäistä elämänmuutosta – Miten kävi ystävyydelle?
Ihanaa ystävänpäivää sinne ruudun toiselle puolelle ♡ Ystävänpäivä on yksi mun lempparijuhlista koko vuonna, ehkä osittain mulle hyvin sopivasta vaaleanpunaisesta väriteemasta, mutta ehdottomasti myös teemansa vuoksi. Mä en ole koskaan ollut sellainen, että muistaisin usein sanallisesti antaa tunnustusta läheisille, vaan mulle on aina ollut helpompaa tehdä se teoin. Tämä päivä onkin ihana muistutus siitä, ja vähintään aina ystävänpäivänä mä pyrin antamaan ansaittua arvostusta ystäville ja kavereille.

Mulle ystävänpäivän sanoma on ehdottomasti aina ollut enemmän suomalaiseen tapaan ystävänpäivä eikä niinkään se Valentine’s Day, vaikka toki joka vuosi olen kyseisestä päivästä viettänyt ainakin osan sen valentinen kanssa. Usein kaveritkin haluavat viettää ystävänpäivää kumppanien kanssa sekä olisi myös haastavaa saada mahdollisimman moni kaveri paikalle yhtä aikaa. Tänä vuonna kuitenkin sovittiin parin kaverin kanssa jo ajoissa, että pidetään tämä päivä varattuna. En malta odottaa että saan viettää illan just näiden tyyppien kanssa ♡Jokainen ystävä on ainutlaatuinen

Mä olen mielestäni tosi onnekas, että mulla on ympärillä juuri nämä ihmiset. Mulla on paljon kavereita, mutta myös paljon ystäviä ja olen heistä jokaisesta äärettömän kiitollinen. Erityistä onnellisuutta tuo se, että jokainen mun ystävistä on erilainen, ihana ainutlaatuinen itsensä. Yhden kanssa ollaan kasvettu lapsesta saakka tiiviisti yhdessä ja hän tuntee minut paremmin kuin kukaan muu, pari olen tuntenut koko ikäni ja he ovat meillä kuin kotonaan ja toisinpäin. Yhden kanssa meillä kohtaa arvomaailma ja elämänkatsomus täydellisesti, uskotaan samoihin asioihin ja saan hänestä mieletöntä energiaa joka kerta. Parin ystävän kanssa rakennetaan omaa yritystä koko ajan eteenpäin. Eräät kaksi saavat mut aina tuntemaan oloni maailman kotoisimmaksi, eivät tuomitse mistään ja valavat uskoa itseeni, jotta voin toteuttaa asioita joita pelkään. Yksi porukka on mulle kultaakin kalliimpi, heidän seurassa mä olen kasvanut ja olen maailman onnellisin, että kyseinen jengi on pysynyt kasassa vaikka vastaava hyvin harvinaista onkin.

Vaikka kaikki ystäväni ovat niin erilaisia keskenään, ja jokainen heistä tuo oman mausteensa mun elämään, muutama pieni asia yhdistää kaikkia. Monien ystävien kanssa me ei nähdä usein, mutta se ei haittaa ollenkaan vaan juttu aina jatkuu siitä mihin viimeksi ollaan jääty. Kaikille mä myös kelpaan juuri sellaisena kuin olen. Toisinaan siis hyvin jäisenä ja väsyneenä, välillä nolona ja vähän hulluna. Saatan vastata viesteihin pitkällä viiveellä, en helposti tee itse aloitetta treffaamiseen, enkä muista aina sanoa kuinka kiitollinen olen ystävistä. Silti, näitä tyyppejä se ei haittaa, vaan nämä ihmiset tuntuvat arvostavan mua just tällaisena, kaikkine virheineni ja ongelmineni. Se on mun mielestä isoin lahja, minkä voi keneltäkään saada.Miten kävi ystävyydelle?

Mä olen kuluneiden kuukausien aikana miettinyt ystävyyttä tavallista enemmän, omien vaihtuvien elämäntilanteideni vuoksi. Sanotaan, että isoissa muutoksissa ja hädässä ystävä tunnetaan, ja mä allekirjoitan tämän täysin. Ilokseni ja onnekseni olenkin saanut lähinnä vahvistusta sille, että ympärillä on todellakin aitoja ystäviä. Mun elämässä on kuluneen puolen vuoden aikana tapahtunut kolme jättimäistä elämänmuutosta. Kieltämättä ennen niiden tapahtumista pelotti, miten ympärillä olevat ihmiset suhtautuvat. Monet eivät varmasti olisi pysyneet mukana ja jos olisi yhtään ”vääränlaisia” kavereita, ne olisivat aivan varmasti karsiutuneet pois. Mun kohdalla näin ei käynyt ja se kertoo mun mielestä todella paljon ystävistäni ♡

Ystävänpäivänä puhutaan aina paljon siitä, minkälainen on hyvä ystävä. Mun mielestä hyviä ystäviä voi olla erilaisia, eikä tuohon ehkä ole suoraa vastausta. Toiselle hyvä ystävä on sellainen, joka kuuntelee ja toiselle se voi tarkoittaa jotain ihan muuta. Mun mielestä kuitenkin hyvän ystävän tunnistaa siitä, että tosiystävä ei hylkää vaikeina aikoina. Kun sun elämässä tapahtuu isoja muutoksia, ja saatat olla pitkään väsynyt ja poissaoleva, katso miten kävi ystävyydelle. Ne jotka kaikesta huolimatta pysyvät sun vierellä, ovat aivan varmasti aitoja ystäviä.

Kiitos ystävät, että olette. Ilman teitä en varmastikaan olisi itse tässä. Olette rakkaita ♡


Ihanaa ystävänpäivää kaikille!
×××

Instagramissa käynnistyy tänään ihana ystävänpäiväarvonta, joten pysy kuulolla!


Lue myös

5 asuideaa ystävänpäiväksi - Uusi IGTV-video!
Buffalo Hearts -tennarit ja epätavallisen musta asu

6 Comments

 • nastamuumio

  Ystävyys on kullanarvoista, eikä sitä aina edes tajua vaalia ennenkuin se on kadonnut elämän pyörteisiin.

  Kolmesta isosta elämänmuutoksesta puhut, mutta muistan juuri nyt vain yhden eli uuden yrityksen. Luulin olevani varsin aktiivinen blogisi seuraaja, mutta ei vaan millään tule muita mieleen? 🙂

  • ELLI

   Juurikin näin! ♡ Totta, en olekaan noista kahdesta muusta maininnut kuin ehkä vain rivien välistä. Loppusyksystä tosiaan päättyi pitkä parisuhde ja sen myötä muutin myös ensimmäistä kertaa yksin asumaan 🙂

   • nastamuumio

    Voi, olen todella pahoillani parisuhteen päättymisestä, se on varmasti kova paikka. Muistan teidän uskomattoman romanttisen kihlautumisen, joten tuo asia ei tullut mieleenikään. Toivotan rauhaisaa toipumisaikaa sydänsurusta ja lempeää hellittelyä mielellesi! <3

    Onnea uuteen kotiin! Tulkoon siitä ihana pesä, johon voit aina palata rauhoittumaan, kun elämä rasittaa. 🙂

    • ELLI

     Kiitos kovasti ihanista sanoistasi ♡ Mulla on itseasiassa kaikki hyvin, vaikka tietysti tuohon omat haasteensa kuuluikin. Pidinkin aiheesta tosi matalaa profiilia etenkin täällä somen puolella, joten ei ihme jos asia ei tullut mieleenkään 🙂

Leave a Reply