ABC ruuan ennakkotilaus testissä – Sujuvampaa matkantekoa

idabc

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’06_2019_ABC_ElliLeppiniemi’);Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä ABC ja Indieplacen kanssa.
Me ollaan taas tänä kesänä matkustettu autolla erittäin paljon, just viimeksi eilen Ed Sheeranin konserttiin Helsinkiin, sitä ennen Asuntomessuille Kouvolaan ja pyörähdettinpä juuri vierailulla mun isän luona. Näistä jokainen matka on ollut kestoltaan yli pari tuntia ja jokaisella ollaankin pysähdytty tuttuun tapaan ABC-asemilla. ABC:tä me ollaan aina suosittu helppouden takia, niitä tuntuu löytyvän joka puolelta ja myös Bonukset on huippu lisä.

Tänä kesänä ABC-asemat lanseerasivat uuden ruuan ennakkotilauspalvelun heidän mobiilisovellukseen. Mulla ei tuota appia ollut entuudestaan, mutta nyt yhteistyön tiimoilta latasin sen testatakseni ruuan ennakkotilausta. Mä olen tosi kriittinen sovellusten toimivuuden suhteen, mutta tämä ABC:n sovellus yllätti positiivisesti! Sitä oli helppo käyttää, se toimi moitteetta ja tarjosi kaiken tarvittavan infon. Sovelluksella voi muuten maksaa myös tankkauksen halutessaan!
Kun olimme tulossa Kouvolasta Asuntomessuilta, päätettiin ottaa ABC ruuan ennakkotilaus ekaa kertaa testiin. Päivä oli ollut pitkä ja haluttiin selviytyä matkasta nopeasti, joten ennakkoon tilaaminen oli loistava vaihtoehto. Mä takapenkillä kyselin ruokatoiveet kaikilta ja asetin arvioidun saapumisajankohdan 40 minuutin päähän. Se oli hiukan yläkanttiin tarkoituksella ja saavuttuamme ehdittiin käydä käydä vessassa ja sitten istahdettiin pöytään. Saapumisen jälkeen sovellukseen tulee syöttää pöydän numero, johon istutaan, ja tieto saapumisesta menee sitä kautta keittiöön. Ehdittiin istua siinä ihan pari minuuttia kun keittiöstä kiikutettiinkin meille jo lämpimät ruuat.

Yleisesti ottaen me ollaan aina pidetty kovasti ABC:n ruokavalikoimasta, sillä sieltä löytyy helposti jokaiselle jotakin. ABC:n lehtipihvit ovat erityisen suuressa suosiossa meidän perheen keskuudessa, ja ne ovat olleet sitä jo pitkään. Nyt ABC:llä on menossa herkullinen kesämenu, johon voit tutustua täältä. Kaikkien ABC-asemien salaattipöytä on myös juuri uudistettu Satokausikalenterin avulla.


Kaiken kaikkiaan ABC ruuan ennakkotilaus onnistui aivan täydellisesti ja me oltiin kovin tyytyväisiä. Olen varma, että tämä ominaisuus jää meidän käyttöön jatkoakin varten, sillä se saattaa parhaimmillaan nopeuttaa automatkaa ihan reippaastikin kun ruokaa ei tarvitse jonottaa ja automatkojen luppoajan voi käyttää esimerkiksi ruuan valitsemiseen. Tämä uusi ruuan ennakkotilaamisominaisuus on jo käytössä yli 40 ABC-asemalla ja niitä tulee jatkuvasti enemmän! Voit lukea ABC mobiilista lisää täällä.
ABC ruuan ennakkotilaus – Onko tämä ja ABC mobiili jo sinulle tuttuja?
×××

Tykkäsithän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Asuntomessut 2019 Kouvola
Maailman ylikulutuspäivä ja vastuullisempi vuosi -haasteeni

Kommentoi