1. adventtiarvonta: World off, music on

Yhteistyössä Sudio Sweden

Jee vihdoin saan paljastaa jutun, josta olen ollut tosi innoissani! Mulla on ollut paljon vaikeuksia olla hiiskumatta tästä, mutta nyt mulla on ilo julkistaa teille, että mun blogissa nähdään tänä vuonna adventtikalenteri ♡ Adventtikalenteri toteutetaan arvonnoilla, eli joka adventtisunnuntai just sulla on mahdollisuus voittaa jotain kivaa mun blogista! Tämä tarkoittaa siis sitä, että tässä kuussa blogissa näkyy yhteistöitä enemmän kuin normaalisti, mutta nämä ovat ihan täysin teitä varten. Mä en itse hyödy yhdestäkään adventtiarvontapostauksesta ja toivon todella että tykkäätte näistä 🙂

Adventtikalenterin käynnistää siis ihana Sudio Sweden! Mulla itselläni on jo kahdet Sudion kuulokkeet, niin kauniit Regent-kuulokkeet ja älyttömän kätevät Två-nappikuulokkeet. Två-kuulokkeet tilasin hiukan myöhemmin, koska OnePlus-puhelimen mukana ei tullut omia kuulokkeita ja vaikka tykkäänkin ennemmin kuunnella musiikkia isoista kuulokkeista, koen silti tarvitsevani kylkeen myös napit. Kumpaankaan näistä kuulokkeista en ole joutunut pettymään!

Regent-kuulokkeista kirjoittelinkin jo aiemmin tässä postauksessa, joten voisin kertoa teille lyhyesti Två-kuulokkeista. Nämä kuulokkeet on erityisesti tehty musiikinkuuntelijoille, tehokkaan kaiutinelementin vuoksi. Rakenteeltaan Två-kuulokkeet kuitenkin ovat todella kevyet, jolloin käyttömukavuus on taattu. Näitä löytyy neljässä eri värissä, joista vaaleanpunaiset ovat mun omat lempparit! Mun puhelin kuitenkin on mattamusta, joten pieni perfektionisti mun sisällä vaati mua tilaamaan mattamustat 😀 Näissä tulee mukana aivan ihana aitonahkainen kotelo, jonka mä oon kokenut älyttömän tarpeelliseksi! Nappikuulokkeet nimittäin kulkee mulla aina laukussa mukana, ja omassa kotelossaan ne pysyy siisteinä ja solmuttomina.

Sudiolta löytyy siis kuusi erilaista kuulokemallia, joten siellä on varmasti jokaiselle sopiva malli! Mukana on kolmet erilaiset tavalliset kuulokkeet, kahdet langattomat nappikuulokkeet ja nuo langattomat on-ear Regent-kuulokkeet. Kuulokkeet ovat muuten myös todella hyvä lahjaidea näin jouluna! Sudiolta saakin nyt kauniin lahjapaketoinnin jokaisen ostoksen kaupanpäälle 🙂

Ja tosiaan, koska kyseessä on adventtiarvonta, mulla on kunnia arpoa yhdelle teistä vapaavalintaiset Sudion kuulokkeet ♡ Jokaisen arvonnan voittaja arvotaan aina seuraavana perjantaina, joten nyt arvonta-aikaa on perjantain 8.12. loppuun asti
Osallistumisohjeet ovat yksinkertaiset:
× Kerro kommentilla mitkä Sudion kuulokkeista haluaisit
× Muista jättää kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden mahdollisen voiton osuessa kohdallesi
Onnea arvontaan ♡

×××
Arvontaan osallistuminen ei edellytä lukijaksi liittymistä, mutta halutessasi voit sen tehdä Bloggerin tai Bloglovinin kautta 🙂

Lue myös

Tunnelmia Southamptonin joulutorilta
Suomalaisuudesta

Kommentoi