Lifestyle

Parasta kesässä ja juhannuksessa

Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa! Mulle tulikin bloggailuun tällainen pieni tahaton tauko juhannuksen takia, mutta täällä ollaan taas. Koitan ehtiä vastailemaan kommentteihin mahdollisimman pian, mutta nyt jo kiitos niistä, niitä on tullut viime aikoina erityisen paljon ♡

 

Tämä postaus mun piti julkaista jo eilen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan eikö? Tänä vuonna multa nimittäin puuttui juhannusfiilis lähes kokonaan, ja koitin ehkä vähän jopa nostattaa sitä kokoamalla yhteen juttuja, jotka on mun mielestä parasta kesässä ja juhannuksessa. Ja tällaisia juttuja mun listalle sitten päätyi.

 

♡ Radio Novan Juhannuslista
♡ Lauta- sekä korttipelit, ja niiden pelaaminen yömyöhään
♡ Kun yölläkään ei ole pimeää
♡ Herääminen ilman herätyskelloa (tää on parasta ikinä)
♡ Höntsyissä chillailu
♡ Uusi uimapuku (tulisipa pian mahdollisuus käyttää sitä!)
♡ Sauna
♡ Kaverit

 

♡ Sateen kuunteleminen ja sarjojen katselu samalla
♡ Talviturkin kastaminen (koskahan tämä tapahtuu mun kohdalla, tänä vuonna varmaan vasta elokuussa…)
♡ Kukat
♡ Ulkona oleminen
♡ Kiireettömyys
♡ Festivaalit ja konsertit (juhannusfestarit ovat omankin kokemuksen mukaan ihan parasta, vaikkei tänä vuonna sellaisille tullutkaan lähdettyä)
♡ Aurinko ja lämpö (mä en ole niitä ihmisiä, jotka rakastavat 30 asteen hellettä yli kaiken, mutta kyllähän niistä nyt saa valtavan piristysruiskeen)
♡ Juhannusruoka

 

Monet näistä kesän elementeistä näkyi tosiaan myös tämän vuoden juhannuksessa, mutta kaikki eivät tosiaan. Vaikkei juhlafiilis ollutkaan korkealla ja kärsin lauantai-iltana jopa migreenistä, oli silti ihanaa hengähtää pari päivää. Parasta oli kuitenkin ihmisten läsnäolo ja kaverit.

Joka tapauksessa, akut tuli taas ladattua ainakin hetkeksi. Palasinkin töihin jo eilen, joten musta tuntuu nyt jo ihan tiistailta 😀 Töihin paluu tänäänkin oli silti tosi jees ja siitä tietää, että on ehtinyt palautua tarpeeksi. Myös intoa blogille riittää nyt ihan uskomattoman paljon, kun menojen vuoksi syntyi tämä pieni luova tauko. Onneksi tämä alkanut viikko onkin ehkä hieman rauhallisempi töiden suhteen, joten aikaa pitäisi riittää tosiaan myös blogille.
 

Mikä sun mielestä on parasta kesässä? Millainen juhannus sulla oli?

 


×××
Olethan jo tykännyt blogista Facebookissa?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Élan Cafe: Syrjäyttää jopa maailman instagrammatuimman kahvilan
× Alkukesän suosikit
× Finlayson Art Area: Katutaidetta Tampereella
 

Lue myös

Élan Cafe: Syrjäyttää jopa maailman instagrammatuimman kahvilan
Näin valehtelen netissä ja somessa -blogihaaste

8 Comments

Leave a Reply