Uudet silmälasit ja aurinkolasit + Voita matka Lontooseen!

id-uudet silmälasit

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’11_2019_katespade_ElliLeppiniemi_1′);

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Silmäaseman ja Indieplacen kanssa.
Vähän yli viikko sitten mä kävin pitkästä aikaa näöntarkastuksessa Silmäasemalla ja pääsin samalla päivittämään silmälasi- sekä aurinkolasivarastoni. Mä en itseasiassa ole täysin varma, tietääkö kaikki siellä ruudun toisella puolen että mulla on silmälasit! Mä nimittäin käytän tavallisesti piilolinssejä, koska olen jotenkin kokenut oloni epävarmemmaksi lasien kanssa. Joka tapauksessa, ala-asteelta viidenneltä luokalta lähtien olen käyttänyt jatkuvasti joko silmälaseja tai piilolinssejä, eli takana onkin melko pitkä matka näiden parissa.

Silmäasema on mulle tuttu jo useamman vuoden asiakkuuden vuoksi ja viimeisimmät vuodet olen tosiaan hankkinut uudet silmälasit aina heiltä. Näöntarkastuskin tuli juuri sopivaan kohtaan, sillä edellisestä kerrasta on jo hieman yli vuosi ja näkö olisi hyvä tarkistuttaa vuosittain. Tarkastuksen jälkeen pääsin valitsemaan uusia kehyksiä itselleni kate spade new yorkin valikoimasta, niin silmälasien kuin aurinkolasien osalta. kate spade new york on mulle myös brändinä entuudestaan tuttu, ja fun fact: vuosi sitten Lontoossa heidän pisteellään Selfridges-tavaratalossa mulle piirrettiin ihan mieletön muotokuva! 😀kate spade new york – uudet silmälasit ja aurinkolasit

Vaikka kate spade new yorkin tiesinkin vaatteiden ja laukkujen osalta, heidän kehysmallisto oli itselleni uusi juttu. Ja voi kuinka se yllättikään positiivisesti! Kehysmallistosta löytyi tosi paljon niitä ”mun värejä”, eli tietysti vaaleanpunaista, tummempaa punaista ja sinistä. Kehykset olivat omalla tavallaan rauhallisia, mutta jokaisessa oli kuitenkin se jokin kate spade new york -tyylinen juju. Siksi koin että valikoiman kehykset sopivat helposti esimerkiksi kaikenlaisten vaatteiden kanssa yhteen, mutta samalla niissä on särmää ja persoonaa.Silmälasien lisäksi sain valita myös aurinkolasit ja yllätyin aurinkolasikehysten suuresta valikoimasta. Mun silmät osuivat heti noihin suuriin, mustiin aurinkolaseihin, joissa on hieman vaaleampaakin sävyä kontrastia tasoittamassa. Toisiksi aurinkolaseiksi valitsin kunnolla peilaavat, pyöreämmät ja pienemmät lasit punaisella kehyksellä. Aurinkolaseja tulee käytettyä enemmän aina kesäisin, mutta nyt kun on auto, ovat ne korvaamattomat ihan ympäri vuoden ajaessa. Näistä toiset onkin tarkoitus jättää autoon, jotta sieltä löytyy aina arskat tarvittaessa.

Silmälasikehyksien valinta

Alussa kerroinkin, että piilarit ovat olleet se käytetympi vaihtoehto mun kohdalla, koska olen ollut vähän epävarma silmälaseilla. Siksi mä koenkin, että uudet lasit erityisesti kate spade new yorkin valikoimasta ovat mulle täydellinen match. kate spade new york nimittäin edustaa mulle optimistisuutta, leikkisyyttä ja vahvaa naisellisuutta. Nämä mun valitsemat silmälasikehykset ovatkin ihan mun näköiset, molemmat ovat vaaleanpunaiset! Mulla tuntuu olevan aina vähän hankaluuksia kehysten valinnassa, mutta onneksi Silmäasemalla autettiin ammattitaitoisesti.

Toiset näistä ovat malliltaan isommat ja pyöreämmät kevyemmillä kehyksillä ja toisissa vaaleanpunainen väri on enemmänkin esillä. Näitä onkin ulkonäkönsä puolesta helppo vaihdella, kun toiset ovat täydellinen vaihtoehto näyttävämpään lookiin ja toiset valitsen silloin, kun en halua silmälasien hyppäävän kasvoilta ensimmäisenä esille. Kun valitsin kahdet lasit, halusin pitää niiden välillä yhtenevän teeman mutta halusin kuitenkin kaksi selkeästi erilaista kehystä. Nämä uudet kehykset toivat mulle ihanasti itsevarmuutta ja tuntuu että vihdoin löydettiin mulle täysin sopivat mallit. Enää olo silmälaseilla ei tunnu epävarmalta ja mun mielestä uusista laseista kuuluukin voimaantua ja saada pientä lisäboostia itsevarmuuteen. Käy katsomassa koko kate spade new york -valikoima Silmäaseman verkkokaupasta tästä!

Liukuvärilinssit ja BlueControl -pinnoite

Nämä molemmat uudet silmälasit ovat muuten linsseiltäänkin hieman erilaiset. Noissa isommissa on hento liukuväri, josta tykkään superpaljon! Sen näkee ehkä parhaiten tuosta ylläolevasta kuvasta. Liukuväri tekee laseihin kivan pienen jujun ja mun mielestä laseihin tulee heti tyylikkäämpi ja viimeistellympi fiilis.

Toisiin laseihin laitettiin BlueControl -linssipinnoite, joka oli mulle täysin uusi juttu. Mä teen lähes kaikki mun työt joko tietokoneella tai puhelimella, joiden valo on sinistä valoa. Sininen valo häikäisee eniten ja se myös pakottaa silmät tarkentamaan voimakkaammin, ja näistä syistä sininen valo saattaa aiheuttaa esimerkiksi päänsärkyä ja unettomuutta. BlueControl -pinnoite estää tämän haitallisen sinisen valon pääsyä silmään. Mä pidän lähes aina kotona silmälaseja ja olenkin nyt viime päivinä käyttänyt juurikin noita BlueControl -pinnoitteisia laseja tietokoneella työskennellessäni.

Voita matka Lontooseen!

Silmäasema ja kate spade new york laittoivat juuri yhdessä käyntiin ihan mielettömän arvonnan Silmäaseman somessa. Arvonnassa pääpalkintona on ikimuistoinen viikonloppumatka Lontooseen! Kilpailuun voit osallistua Silmäaseman Facebookin ja Instagramin kautta valitsemalla suosikkisi kate spade new yorkin viidestä uutuudesta. Ja hei, näiden viiden joukosta löytyykin itseasiassa molemmat mun valitsemat kehykset ;D Lue lisää arvonnasta ja tutustu kate spade new york kehyksiin ja aurinkolaseihin tästä.

Uudet silmälasit – mitkä näistä ovat sun suosikit?
×××

Voit liittyä lukijaksi helposti tykkäämällä blogista Facebookissa!


Lue myös

Pilkkuhousuissa Pariisissa - Dots dots dots
Kuukausi ilman töitä - Mitä se on tehnyt hyvinvoinnille?

Kommentoi