Kosmetiikkajoulukalenterit 2020: The Body Shop -joulukalenteri Ultimate

id kosmetiikkajoulukalenterit


Tuote saatu pr-lahjana.
Ihanaa perjantaita sinne ruudun toiselle puolelle ♡ Te tiedätte, että mä olen parantumaton jouluhullu ja mielelläni aloittaisin joulufiilistelyn jo heti syyskuussa, mutta koitan rajoittaa hulluttelua sosiaalisen paineen vuoksi 😀 Nyt kuitenkin somessakin on jo näkynyt paljon glögiä ja kaupoista löytyy jouluherkut, joten otan vapauden alkaa vähän fiilistellä täällä blogin puolellakin. Ja sitä paitsi, postauksen aiheena on kosmetiikkajoulukalenterit ja niiden suhteen ei todellakaan edes kannata odottaa tämän pidemmälle! Kosmetiikkajoulukalenterit nimittäin ovat olleet jo monena vuonna äärimmäisen suosittuja, pieniä etukäteisjoululahjoja itseltä itselle. Pieni päivittäinen hemmottelu tekee joulun odottamisesta paljon kivempaa ja lievittää tehokkaasti myös joulustressiä.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Toki kosmetiikkakalentereiden ympärillä liikkuu paljon puhetta ylimääräisestä krääsästä ja turhasta kulutusjuhlasta. Se on kaikki täysin totta ja mä haluan omalta puoleltani kannustaa valitsemaan juuri sen itselle tarpeellisimman kalenterin, jos tällaisella haluaa itseään hemmotella. Kosmetiikkakalentereita on niin mahdoton määrä erilaisia, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva, josta kaikki tuotteet tulevat käyttöön ♡ Siksi haluankin tänä vuonna esitellä kaksi kalenteria, joita voin lämpimästi suositella ja joista tiedän, ettei sisältö ole pelkkää krääsää vaan todellakin tarpeellisia ja käyttöön tulevia tuotteita. Ensimmäisenä näistä kahdesta haluan esitellä jo legendaksi nousseen The Body Shopin Make It Real Together Ultimate -adventtikalenterin.

The Body Shop -joulukalenteri ja hyväntekeväisyys

The Body Shop -joulukalenteri on suosittu vaihtoehto joka vuonna, eikä turhaan. Näissä kalentereissa on panostettu joka vuosi laatuun: ne sisältävät täysikokoisia tuotteita, ilman turhaa krääsää ja näillä tehdään myös hyvää. Loput kalenterit lahjoitetaan Sophie Mannerheimin turvakotiin ja jokaisesta 1.11.-31.12. tehdystä lahjaostoksesta lahjoitetaan 5 snt turvakodille. Turvakodin asukkaita hemmotellaan myös tuotelahjoituksin ja hemmotteluin. The Body Shop haluaa kannustaa sinuakin tekemään hyvää omalla paikkakunnallasi. Itse haluan tänäkin vuonna ottaa osaa joulun hyväntekeväisyyteen Hope Tampereen lahjakeräykseen, johon haluaisin osallistua tänä vuonna lahjoittamalla The Body Shopin tuotteita.

Näitä The Body Shopin kalentereita on kolme eri vaihtoehtoa; Make It Real Together Advent Calendar, Make It Real Together Big Advent Calendar ja tämä Make It Real Together Ultimate Advent Calendar. Ensimmäinen sisältää sisältää 24 matkakokoista kylpy-, vartalo- ja hiustuotetta, joten se sopii erinomaisesti tyypille, joka haluaa tutustua paremmin The Body Shopin tuotteisiin ja testata sekä löytää itselleen parhaiten sopivat tuotteet. Toisessa on sekoitettuna täysikokoisia ja pieniä tuotteita sekä oheistuotteita. Tavallinen kalenteri maksaa 79€ ja sen tuotteiden arvo on 119,90€, ja iso kalenteri maksaa 99€ ja tuotteiden arvo on yhteensä 207,90€.

Make It Real Together Ultimate Advent Calendar

Kolmantena valikoimassa on tosiaan tämä Make It Real Together Ultimate Advent Calendar, johon tutustutaan tarkemmin. Se sisältää 25 luukkua, joista paljastuu täysikokoisia kasvo-, suihku-, kylpy-, vartalo- ja meikkituotteita The Body Shopin taatulla laadulla ja herkullisilla tuoksuilla. The Body Shop -joulukalenteri on kokonaisuudessaan iso, täysikokoisen tuotteiden vuoksi ja jokainen tuote on pakattu suloiseen pahviseen laatikkoonsa. Kalenteri avautuu ja sulkeutuu magneetilla, sekä pahviset pakkaukset on täysin kierrätettävissä. Tykkään tosi paljon tämän kalenterin ulkonäöstä, sillä se todellakin henkii joulun fiilistä. Rakastan tuota sävymaailmaa, joka on ihanan rauhallinen ja kalenterin kuvitusta tuijotellessa nousee heti mieleen kaikki oman lapsuuden joulumuistot. Koko kalenteri toimii ihanasti myös jouluisessa sisustuksessa esimerkiksi kuusen alla tai pöydällä jouluisessa asetelmassa. En malta odottaa että pääsen sijoittamaan sen uuteen kotiin paraatipaikalle muuton jälkeen!

Mä tutkailin itse jo kalenterin sisältöä, ja olin todella positiivisesti yllättynyt. Yksikään tuote ei aiheuttanut njääh-fiilistä, vaan kaikista tuli oi jes!! -olo. Tekisi jo heti mieli kaivaa kalenterin sisältä tuotteita testiin ja nuuhkittavaksi, mutta koitan malttaa joulukuuhun 😀 Tykkäsin paljon kalenterin sisällön sarjoista, eli luukuista paljastuu toisiinsa mätsääviä tuotteita, jolloin joulun jälkeen sulla on ihania erilaisia settejä. Tuotevalikoima on myös oikein monipuolinen ja tuotteita löytyi joka lähtöön. Kosteutukseen kuivalle iholle, hemmotteluun, ihan vaan tavalliseen arkeen, meikkiin ja niin edelleen. Mä itse olen aina kokenut The Body Shopin tuotteet tosi laadukkaina ja todellisina arjen hemmottelutuotteina, ja ihanaa että niillä voi nyt yllättää itsensä joulukuun jokaisena päivänä.

The Body Shop Make It Real Together Ultimate Advent Calendar maksaa 149 euroa, ja sisällön tuotteiden arvo on huimat 346,50€. Tämän ja pienemmät kalenterit löydät The Body Shopin myymälöistä kautta maan tai voit tilata sellaisen heidän nettisivuiltaan tästä. Jos koet, että tällainen kalenteri olisi just sinulle sopiva, kannattaa olla nopea! Nämä loppuvat usein jo hyvissä ajoin ennen joulukuuta.

Kalenterin sisältö

JOS ET HALUA SPOILAANTUA KALENTERIN SISÄLLÖSTÄ, LOPETA LUKEMINEN NYT 🙂 Näet kalenterin sisällön maalaamalla tekstin seuraavien viivojen välistä ja sen alapuolelta löydät muutamia kuvia, joissa näkyy kalenterin sisältöä.


♡ E-vitamiini kosteusvoide
♡ Mango suihkugeeli
♡ Mango huulivoi
♡ Pink Grapefruit käsivoide
♡ Banaani shampoo
♡ E-vitamiini kangasnaamio
♡ Naamiosivellin
♡ Himalajan puhdistava hiilinaamio
♡ Banaani hoitoaine
♡ Happy Go Lash ripsiväri
♡ Nicaraguan Coffee elvyttävä kahvinaamio
♡ C-vitamiini kasvosuihke
♡ Pink Grapefruit suihkugeeli
♡ Nestemäinen mattahuulipuna sävy Nairobi Camellia
♡ Berry kylpyvaahto
♡ Star-hiuspanta
♡ E-vitamiini kasvojenpuhdistus
♡ Mansikka huulivoi
♡ Almond Milk & Honey vartalovoi
♡ Kamomilla silmämeikinpuhdistusaine
♡ C-vitamiini kangasnaamio
♡ Himalajan bambuhiili kasvojenpuhdistus
♡ Manteli käsivoide
♡ British Rose vartalojogurtti
♡ Drops of Youth™ tehoseerumi


The Body Shop -joulukalenteri – Joko sinä olet hankkinut joulukalenterin?
×××

Muista tykätä blogista myös Facebookissa!


Lue myös

Lapin ruskaretken tunnelmia
Muuttokuulumisia

Kommentoi