Synttäriviikko: Yksivuotias blogi!

Jee tänään mun pieni blogi täyttää jo vuoden! Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisen tekstini ja jännitin niin kovasti. Nyt tuosta jännityksestä ei ole enää tietoakaan, paitsi satunnaisten repäisevämpien postausten kohdalla. Ylpeys omasta blogista on myös ihan hurja just nyt ja on niin hassua että tämä tuntuu melkeinpä omalta lapselta, jos niin voi edes sanoa haha 😀

Vuosi on lyhyt aika mutta samalla kuitenkin pitkä, ja paljon on tähänkin kuluneeseen vuoteen mahtunut. Aloitin Bloggerissa ja yllättävän nopeasti sain jo muutamia lukijoita. Kevään aikana tutustuin ruudun välityksellä muutamiin bloggaajatuttuihin, joista osan kanssa ollaan myöhemmin treffattu jo kasvokkain ja myös blogin ulkoasu vaihtui tuolloin muistaakseni pariin kertaan. Kirjoittelin tuolloin noin joka toinen päivä ja nykyisiin teksteihin verrattuna postaukset olivat todella paljon alkeellisempia.

 

Isoja muutoksia alkoi tapahtua kesällä, jolloin toteutin ensimmäiset yhteistyöni ja lukijakunta kasvoi todella vauhdikkaasti. Vuorovaikutus kommenttiboksissa oli huipussaan, ostin blogille erottuvamman ulkoasun sekä sain oman domainin, eli tavallaan lanseerasin blogini uudelleen. Pikkuhiljaa kesän jälkeen blogin sisältökin muuttui aina vain laadukkaammaksi ja olenkin tosi ylpeä kehityksestäni. Syksyä kohti vaihtojutut lisääntyivät jatkuvasti ja tuolloin lukijakunta koostui vahvasti ulkosuomalaisuudesta kiinnostuneista sekä blogin suosio oli myös huipussaan. Syksyllä tein jonkin verran yhteistöitä, ja erityisesti olin ylpeä joulukuun adventtikalenterista.

Nyt tämän vuoden puolella ollaankin sitten otettu hiukan rauhallisemmin vauhdikkaan syksyn jälkeen. Hetken rauhallisemman kauden jälkeen tein ison päätöksen ja otettiin valtava harppaus blogin kanssa, eli siirryttiin tänne Stooriin. Pelkässä vuodessa ehdittiin saavuttaa jo todella paljon, joten odotan innolla mitä alkavassa toisessa vuodessa saadaan aikaan.

 

Ja kiitos tästä menestyksekkäästä ensimmäisestä vuodesta kuuluu teille, lukijoille siellä ruudun takana. Ilman teitä ei olisi tätä mun blogia, koska valehtelisin jos väittäisin kirjoittavani pelkästään itselleni. Kiitos että olette jaksaneet kommentoida. Kiitos todella paljon kaikesta ihanasta palautteesta ja siitä, että jaksatte naputella blogin osoitteen osoitekenttään tai klikata uuden postauksen auki. Iso kiitos teille jokaiselle että olette pysyneet mukana ja toivottavasti pysytte myös jatkossa ♡ Tehdään toisesta vuodesta yhdessä vieläkin parempi kuin edellisestä!

 

Niin valtava kiitos sulle siellä ruudun toisella puolella ♡

 

×××
Kävithän jo heittämässä mulle kysymyksen täällä?

 

Lue myös

Synttäriviikko: Miksi aloitin bloggaamisen?
Synttäriviikko: Miltä tulevaisuus näyttää + ehdota toivepostausta

Kommentoi