Sudio Regent -kuulokkeet

Yhteistyössä Sudio Sweden
Millainen musiikin kuuntelija sä olet? Tykkäätkö ennemmin nappikuulokkeista vai isoista kuulokkeista? Kuunteletko musiikkia keskittyäksesi vai rentoutuaksesi? Otatko musiikille oman aikansa vai onko musiikki korvilla tehdessäsi jotain muuta? Entä oletko niin kuin minä, jolle elektroniikan ulkonäkö ja esteettisyys on iso asia?


Sudio lähetti mulle viikko sitten nämä ihanat Regent -kuulokkeet, ja jo tässä lyhyessä ajassa mä olen ihan rakastunut! Miten mukavat päässä, helpot kuljettaa ja kauniit voivatkaan kuulokkeet olla, ja vieläpä yhdistettynä loistavaan äänentoistoon. Sudion Regent -kuulokkeet myös erottuvat muista edukseen vaihdettavilla kuulokekuorilla! Itse valitsin omiini valkoiset marmorikuoret, mutta valittavana oli myös värikkäämpiä vaihtoehtoja. Kuorien avulla voit tuunata kuulokkeet just sun mielestä näteiksi ja voit tuoda omaa persoonaasi enemmän esille.


Minut hyvin tuntevat tietävät, että mä olen ollut tosi skeptinen Bluetooth-kuulokkeiden suhteen, en tiedä oikein edes miksi. Oon sanonut että pelkään niiden luotettavuutta koska en halua täyden bussin tai työkavereiden joutuvan kuuntelemaan samaa musiikkia kuin minä 😀 Nyt kuitenkin päätin uskaltautua kokeilemaan ja kyllä kannatti! Elämä helpottui kertaheitolla kun johtoja on tiellä hiukan vähemmän. Kaikki yhdistämiset ovat myös sujuneet vaivatta ja olen oppinut luottamaan Bluetoothiin. Näiden kuulokkeiden akku kestää valmiustilassa jopa 20 päivää ja aktiivisessa käytössä yli 24 tuntia. Latausaikakin täyteen on vain kaksi tuntia ja 10 minuutin pikalatauksella saa hyvin virtaa kuuntelun jatkamiseen.


Mä itse kuuntelen musiikkia Spotifyn kautta ja eniten kuuntelen Ed Sheeranin tuotantoa, mutta välillä myös peruslistahittejä. Kuuntelen musiikkia eniten kotona meikatessa, toisinaan töissä jolloin se auttaa mua keskittymään ja joskus myös työmatkoilla. Mä käytän kuulokkeita myös MyStoryjen selaamiseen, jos katson niitä muualla kuin kotona ja Youtube-videoiden katseluun, koska poikaystävä ei niinkään välitä kuulla meikkivideoiden selostuksia 😀 Vaikka en pidä itseäni mitenkään valtavana musiikin kuuntelijana, niin silti tulee munkin oltua huomattavan suuri osa ajastani kuulokkeet päässä.

Taitaa olla sanomattakin selvää, että olen ollut erittäin tyytyväinen näihin uusiin kuulokkeisiini. Niin tyytyväinen, että aloin harkita myös tavallisten nappikuulokkeiden tilaamista näiden isompien kaveriksi. Koodilla ELLI15 saatte tekin muuten 15% alennusta koko tilauksesta Sudion sivuilta! Tilaukset toimitetaan Suomeen pikana (ilmaiseksi!!), enkä oo varmaan ikinä vastaanottanut näin nopeasti saapunutta pakettia, joka siis saapui alle 24 tunnin kuluessa lähettämisestä. Ja hei, Sudiolla on myös just nyt käynnissä kampanja, jolloin tilauksen yhteydessä saat ihanan Sudion kesäkassin 🙂
Miten ja missä sä käytät kuulokkeita? Entä millaiset kuulokkeet sä omistat?

×××
Muista seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi ! 🙂
Liian isot housut + vaihtoupdate
The times we had

Kommentoi